- 25 Şubat 2018
- 237
- 248
- 103
- Konu Sahibi 41ask_derin
Kollarında 15 bilezik var hala altın peşindeler
Takın en az 70 bin olmadıysa katılma linç ederler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kollarında 15 bilezik var hala altın peşindeler
Takın en az 70 bin olmadıysa katılma linç ederler![]()
Kesinlikle katılıyorum asla izlemem böyle programları.Katılarak izleyerek prim vermeyelim şu kurgu programlara hanımlar
Resmen Türk kadınını aşağılıyorlar biz de oturup izliyoruz
Bir arkadaş demiş bizim buralarda bir kanal bu tarz prog.lar yapıyor katılana asosyal gözüyle bakıyorlar ne güzel toplum bilinci oluşmuş
Bakıyorum tvde ortakuşağa abuk subuk ev hanımlarına ne kadar saçma ve ahlaksız prog. varsa itelemişler seda sayanın seviyesiz prog.esra erolun seviyesiz prog.gelin evi Türkçe konuşmasını öğrenmemekte ısrar eden jürili moda prog. uzar gider...... bunlar benim rastladıklarım
Bu iğrenç yayınları ne kendime ne de başka bir hanım vatandaşa yakıştırıyorum
İyi ki internet var iyi ki alternatif kanallar var.
Bu programlarla ilgili bide şunu merak edıyorum herkese verebilceğin en düşük puanı ver niye fazla verip sana düşük puan verme ihtimali olan biri birinci olsun. Ay çok karışık oldu ama anladınız sizYorumların çoğu kurmaca , aslında ne söyleyeceğini söylemiyorlar ama neye yorum yapacağını söylüyorlar, saçma sapan şeyler dönüyor ortasında kalıyorsunuz. Ben yarıştığı hafta bi tek ben halktan biri gibi hissetmiştim. Yarışmacılar hep birbirlerinin arkasından konuşup birinci olmaya çalışıyorlar ve her yeni yarışan insan için seni dolduruyorlar psikolojim dayanmamisti benim![]()
Televizyon programlarını oldum olası gerçekçi bulmam.Gelin evi programı da aşırı saçma, neticede gelinler o evi kendi zevklerine göre döşüyorlar 3.4. Kisi gelip “Yok perdenizin rengi koltuk renginizle uyuşmamış.” demesi aşırı saçma geliyor, ayriyetten yatak odası namahremdir.Tüm kamuoyuna açması rezalet bi durum , “fikrimce”selam kızlar komşum yeni sezonu için başvuru yapmaya karar verdi birlikte yaptık başvuruyu. Anca nette okuduğum yorumlar acaba dedirtti. Söylenecek şeyleri bile onlar söylüyormuş hediyeyi bile program alıyomuş gelinlerde ev sahibine verirken görüyormuş gibi herşey senaryo üzerine olduğu yorumlar var. 5 senelik evlilikeri format en fazla 2,5 yıla izin verdiği için 1,5 falan yazıyorlarmış. Sizce katılmalı mı? Bilen duyan gören varsa yazabilir mi?
Ben programı izlemiyorum çalışıyorum vaktimde yok. Size sormak geldi aklıma.
Kendimi açığa çıkarçak olsam isim soyisimle kayıt olurdum siteye:) üzgünümKaçıncı bölüm![]()
Evet anladım o saflardan biride bendim hakeden kazansın dedim , haftanın en yüksek puanlarını da ben verdim ama kendi pislik ve oyunlarında boguldularBu programlarla ilgili bide şunu merak edıyorum herkese verebilceğin en düşük puanı ver niye fazla verip sana düşük puan verme ihtimali olan biri birinci olsun. Ay çok karışık oldu ama anladınız siz![]()
Uv kafalar kafalar.Arkadaşımın eşinin ailesi konyada. Hiç gelmemişler o da katılıp nispet yapmak istiyor. Herşeyi kendimiz yaptık görüp çatlatsınlar gibisinden
Abi çok iyi ya hahahahBen zamanında eşimle iddiaya girip katılmıştım. Hatta orda seni mahvederler başa çıkamazsın sen onlarla onlar çok cazgir demişti( ne kadar mülayim görüyorsa ozaman lar beni ). Neyse şaka bir yana benim için utanmaniza gerek yok kk hatunları, benim ailem ve arkadaşlarım dışında kimse katılamadı düğünüme, evimi arkadaşlarım görmeye gelemedi akrabalarım vs uzak olduğu için o yüzden katıldım. İyiki katılmışım , kv denen kişi de sizin gibi tepkiler verdi eşimı arayıp karını o.. mı gönderiyorsun boynuzlu falan diye kavga etti . Eşimle konuşmadı 2 hafta , program yayınlandı kv aradı ay kızım çok güzel olmuşsun herkes arayıp tebrik etti ne kadar saygılı ve hanımefendi gelinin var diye dedi. Yani oraya her katılan hepiniz düşündüğü gibi arsız edepsiz olmuyor bu 1. Görgüsüz de değilim çok şükür. Bi sürü mesaj aldım tanıdık tanımadık allaha şükür kişiliğimle alakalı takdir edildim . Bunu da geçiyorum evet program kurmaca , ödülü veriyorlar, kazandım
. Ama kurmacalik size bağlı kendinizi orada gösterip kukla olmak istiyorsanız onların her dediğini yaparsınız, eğer sağlamsa karakteriniz hicbisekilde etkileyemiyorlar sizi söyleyeceklerim bu kadar . Güzel komik değişik bir anı olur bence iyi olmuş .
Kendimi açığa çıkarçak olsam isim soyisimle kayıt olurdum siteye:) üzgünüm
Evet anladım o saflardan biride bendim hakeden kazansın dedim , haftanın en yüksek puanlarını da ben verdim ama kendi pislik ve oyunlarında boguldularbirbirlerine girdiler kuyu kazdiklarini öğrendiler ben tarafsız herkese karşı aynı durduğum için puanımı etkilemedi yani bu durum. O yüzden 1. Oldum
Hangi programMülakata gidince "programda kurmaca varsa ben istemem" desin. Ama çağırmazlar belki bu seferde...
Çünkü benim böyle bir hatıram var başka programdan. Pişman oldum![]()
Söyleyeydin iyiydi![]()
İmitasyon takabilir gerçegyle birebir kım anlıcak ki:)Neden bilezik olmak zorunda anlayamadım takmak zorundalar mı? Çok şaşırdım