Ben zamanında eşimle iddiaya girip katılmıştım. Hatta orda seni mahvederler başa çıkamazsın sen onlarla onlar çok cazgir demişti( ne kadar mülayim görüyorsa ozaman lar beni )

. Neyse şaka bir yana benim için utanmaniza gerek yok kk hatunları, benim ailem ve arkadaşlarım dışında kimse katılamadı düğünüme, evimi arkadaşlarım görmeye gelemedi akrabalarım vs uzak olduğu için o yüzden katıldım. İyiki katılmışım , kv denen kişi de sizin gibi tepkiler verdi eşimı arayıp karını o.. mı gönderiyorsun boynuzlu falan diye kavga etti . Eşimle konuşmadı 2 hafta , program yayınlandı kv aradı ay kızım çok güzel olmuşsun herkes arayıp tebrik etti ne kadar saygılı ve hanımefendi gelinin var diye dedi. Yani oraya her katılan hepiniz düşündüğü gibi arsız edepsiz olmuyor bu 1. Görgüsüz de değilim çok şükür. Bi sürü mesaj aldım tanıdık tanımadık allaha şükür kişiliğimle alakalı takdir edildim . Bunu da geçiyorum evet program kurmaca , ödülü veriyorlar, kazandım

. Ama kurmacalik size bağlı kendinizi orada gösterip kukla olmak istiyorsanız onların her dediğini yaparsınız, eğer sağlamsa karakteriniz hicbisekilde etkileyemiyorlar sizi söyleyeceklerim bu kadar . Güzel komik değişik bir anı olur bence iyi olmuş .