Gelin evine katılan yada bilgisi olan var mı?

selam kızlar komşum yeni sezonu için başvuru yapmaya karar verdi birlikte yaptık başvuruyu. Anca nette okuduğum yorumlar acaba dedirtti. Söylenecek şeyleri bile onlar söylüyormuş hediyeyi bile program alıyomuş gelinlerde ev sahibine verirken görüyormuş gibi herşey senaryo üzerine olduğu yorumlar var. 5 senelik evlilikeri format en fazla 2,5 yıla izin verdiği için 1,5 falan yazıyorlarmış. Sizce katılmalı mı? Bilen duyan gören varsa yazabilir mi?
Ben programı izlemiyorum çalışıyorum vaktimde yok. Size sormak geldi aklıma.
Arkadaşınız hobi olarak mı kezban, yoksa ek gelir mi sağlıyor?

Aaa kazandınız yani tebrik ederim. Gerçekten anlatılanlar gibi yönlendirme var o zaman. Ben dediğim gibi dürsüt ve temiz insanlarında olacağına inanıyorum ben katılmıyorum bakalm bizimki ne yapacak başa çıkabilecek mi
Çıkamayacak bişey yok ama insanlar çok iki yüzlü psikolojim bozulmuştu benim. Ağlamıştım eve gelip hatırlıyorum . Başarılar dilerim arıyorlar zaten Gelin yok diyorlardı bizim zamanımızda.

Saolun valla ben çok merak ediyordum gerçekten katılanların ağzından :)))
ne demek :)
Sen yazilanlara bakma..hepsi bal gibide izliyor ki bak bi sürü örnek vidyo atmışlar..reyinglerde sağlam.
Bide kendilerini cool gostermek adina elestirip dururlar.
Benim fikrim arada denk gelirsem beni sararsa izliyorum yani onemli bi işim yoksa..ama tabi saçma seyler cok programda
Yalan yok ilk 1 ay izlemiştim sonra katıldığım haftayla 1 hafta daha izledim sonrasını izlemedim . İlgimi çekmiyor bide programdaki herşeyin nasıl işlediğinı öğrendiğiniz anda çekilmez oluyor .saçma gereksiz çocuk gibi öğretmeye çalışılan durum çok tabiki . Ne derlerse inanın umrumda değil ben kendimden eminim çünkü :)

Bir kez oturup izleyin bence. Ben bir kez bakma gafletinde bulundum ne izledim ben dedim. Yemekli düğün, bolca altın ya da para, şu aslanayak varaklı koltuk takımı, her yere serpiştirilmiş pembiş şeyler gibi ihtişamlı şeyleri yoksa katılmasın komşunuz.

Bir kac kere denk geldim bayadir görmüyordum, cok havali, kibar duran ablalar "altının az takilmis sana deger vermiyor kayın ailen" diye garip yorumlarda bulunmuslardi :-)
Yemek kısımlarını izlemeyi seviyorum sadece farkli tarifler yapiyorlar falan ama ben olsam katilmazdim.

Hayatımda gördüğüm belki de en saçma program. O çeyizler,omuza kadar bilezikler, cafcaflı evler ve o insanlar bana kesinlikle samimi gelmiyor. Reyting uğruna insan kendini bu kadar rezil etmemeli.

Ben zamanında eşimle iddiaya girip katılmıştım. Hatta orda seni mahvederler başa çıkamazsın sen onlarla onlar çok cazgir demişti( ne kadar mülayim görüyorsa ozaman lar beni ) :dondurma:. Neyse şaka bir yana benim için utanmaniza gerek yok kk hatunları, benim ailem ve arkadaşlarım dışında kimse katılamadı düğünüme, evimi arkadaşlarım görmeye gelemedi akrabalarım vs uzak olduğu için o yüzden katıldım. İyiki katılmışım , kv denen kişi de sizin gibi tepkiler verdi eşimı arayıp karını o.. mı gönderiyorsun boynuzlu falan diye kavga etti . Eşimle konuşmadı 2 hafta , program yayınlandı kv aradı ay kızım çok güzel olmuşsun herkes arayıp tebrik etti ne kadar saygılı ve hanımefendi gelinin var diye dedi. Yani oraya her katılan hepiniz düşündüğü gibi arsız edepsiz olmuyor bu 1. Görgüsüz de değilim çok şükür. Bi sürü mesaj aldım tanıdık tanımadık allaha şükür kişiliğimle alakalı takdir edildim . Bunu da geçiyorum evet program kurmaca , ödülü veriyorlar, kazandım :kahve: . Ama kurmacalik size bağlı kendinizi orada gösterip kukla olmak istiyorsanız onların her dediğini yaparsınız, eğer sağlamsa karakteriniz hicbisekilde etkileyemiyorlar sizi söyleyeceklerim bu kadar . Güzel komik değişik bir anı olur bence iyi olmuş .
Kurmacaysa ödülü kazanan nasıl belirleniyor?

Anlamadığım tek şey şu izlemediğiniz eleştirdiğiniz hayatımda gördüğüm en basit ,en vizyonsuz program diyorsunuz.

Her kesitini ezbere bilip videolar atıyorsunuz.

İzlemiyor havası verip aklınızca cool takılıyorsunuz ama her bölüm ezbere biliniyor bu nasıl oluyor?

Geçenlerde benimde kuzenim katılmıştı onun hatrına izledim kazanamadı ama olsun :D bana ters ben gelemem öyle dümdük yorumlara en özelime girilmesine falan ama bizim kuzen gayet olduğu gibiydi ekranda hiç oynamadı şahsen diğerlerini bilemem

Ben tanışma hikayesi, düğün, albüm kısımlarını izlemeyi seviyorum daha çok, arada kahvaltı yaptığım vakte denk geldiği için bakıyorum ama genel anlamda gösteriş amaçlı ve manasız geliyor bana şunum var bunum var bunu giydim bunlar yapıldı vs. deyip bunlarla yarışmak.. Bazen seviyeli hoş bir ortam oluyor ama bazen yapmacık ve iki yüzlü bir havası oluyor. Tabi katılanın ödüle gerçekten ihtiyacı varsa bilemeyeceğim ama gereksiz bir yarışma olarak görüyorum.

Katılın bari sizin adınıza da utanalım.
Ülkede yeterince utanılacak şeyimiz mevcut araya sizleri de kaynatiriz komsucugunla.

Gerçekten berbat bir program denk geldiğimde mecbur tutarlarsa öf pof dir diye bakmak zorunda kalıyorum.

Genelde tlc ve trt belgesel açık durur bizde.

Tlc kanalındaki temizlik hastalarinin diğer evleri temizlerkenki tepkileri bizim kanalların abartılı tepkilerine alıştığımız için çok garip geliyor.

O kadar uysal eleştirip temizlik yapıyorlar ki insan yuh diyor :)
Aynı durum bizim ülkede olsa saç bas girişlerdi ahdhahdha.

Küfürler havada uçuşurdu :D
Ben bile "ulaaan eve bak şey götürüyor" diye yorum yapmıyor değilim :KK53:

Ben eğlenerek izliyorum alay edicek çok şey çıkıyor. Birbiriyle sidik yaristiran insanları sevmem.

Kurmacaysa ödülü kazanan nasıl belirleniyor?
Yorumların çoğu kurmaca , aslında ne söyleyeceğini söylemiyorlar ama neye yorum yapacağını söylüyorlar, saçma sapan şeyler dönüyor ortasında kalıyorsunuz. Ben yarıştığı hafta bi tek ben halktan biri gibi hissetmiştim. Yarışmacılar hep birbirlerinin arkasından konuşup birinci olmaya çalışıyorlar ve her yeni yarışan insan için seni dolduruyorlar psikolojim dayanmamisti benim :D

Yorumların çoğu kurmaca , aslında ne söyleyeceğini söylemiyorlar ama neye yorum yapacağını söylüyorlar, saçma sapan şeyler dönüyor ortasında kalıyorsunuz. Ben yarıştığı hafta bi tek ben halktan biri gibi hissetmiştim. Yarışmacılar hep birbirlerinin arkasından konuşup birinci olmaya çalışıyorlar ve her yeni yarışan insan için seni dolduruyorlar psikolojim dayanmamisti benim :KK70:

Kaçıncı bölüm :KK45:

Katılarak izleyerek prim vermeyelim şu kurgu programlara hanımlar
Resmen Türk kadınını aşağılıyorlar biz de oturup izliyoruz
Bir arkadaş demiş bizim buralarda bir kanal bu tarz prog.lar yapıyor katılana asosyal gözüyle bakıyorlar ne güzel toplum bilinci oluşmuş
Bakıyorum tvde ortakuşağa abuk subuk ev hanımlarına ne kadar saçma ve ahlaksız prog. varsa itelemişler seda sayanın seviyesiz prog.esra erolun seviyesiz prog.gelin evi Türkçe konuşmasını öğrenmemekte ısrar eden jürili moda prog. uzar gider...... bunlar benim rastladıklarım
Bu iğrenç yayınları ne kendime ne de başka bir hanım vatandaşa yakıştırıyorum
İyi ki internet var iyi ki alternatif kanallar var.

Back
X