- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Aain vino veritas bak senden başka bissürü daha varmış. 5 altın 5 bilezik var ucunda, gönderelim seni de öbüşme de yok hem?
Sonra S shot ı da everir yollarız peşine.
Şimdi bir şey derdim de... Neyse...
Ay bi de aazından mı öbmüşler, birlikte mi yatmışlar. Biz beyimlen ayrı odalarda yatıyos...
O değil de biz nikahta nasıl giriştiysek sonda pek dindar amcam salonu terketmişti
Ne dicen ne dicen
Düğünden önce mi sonra mı?
Evet o utanmışTantanis'e özelden yazdım diyeceğimi. Ama o benim lafımı bana genelden geri sattığı için söyleyebilirim artık:
Önemli olan düğünden sonra ne takıldığı demiştim
Tantanis'e özelden yazdım diyeceğimi. Ama o benim lafımı bana genelden geri sattığı için söyleyebilirim artık:
Önemli olan düğünden sonra ne takıldığı demiştim
programı yapanların bence suçu yok kito eğer suçsa insanlar bunu istiyor bunlar izleniyor yani nefret etsende etmesende ülkede kadın olarak buyuz kek pasta yapan dedikoduyu seven eşine itaat eden para yiyen kadınlarızKadının kadına yaptığını hiç bir erkek düşünüp yapamaz zaten.
Bir kadın olarak utanıyorum bu kadar basit,bu kadar zeka yoksunu gereksiz saçma sapan programlara sebep olunduğu için Kimse şikayet etmeyip ağzı açık seyrettiği için devam ediyor.Amaç belli otur evinde,örgü ör,kadınsın pasta börek hariç düşünme.Şunu yap bunu yap kalıba gir öyle yaşa.Nefret ediyorum bu tarz program yapanlardan.Kadın kuşağı adı altında yapılan tüm programlardan nefret ediyorum
sanki kadında fazla kafa çalışmaz atalım onların önüne abuk sabuk program samanla dolduralım kafalarını,düşünüpte zekaları açılmasın.Sonra belki çocuklarını eğitirler ileride kafası çalışan hakkını arayan kızları olur.Adam gibi adam erkek evlatları olur.Aman "kadın kuşağı" abukluğuna zeval gelmesin.
programı yapanların bence suçu yok kito eğer suçsa insanlar bunu istiyor bunlar izleniyor yani nefret etsende etmesende ülkede kadın olarak buyuz kek pasta yapan dedikoduyu seven eşine itaat eden para yiyen kadınlarız
Bu kadar negatifliğin arasında beni mutlu eden "eşim" demeleri oldu. Ya bide "kociş" deselerdi.
Bu program son 5 yılın büyük bir gerçeği çoğunuz yadırgıyor ama aranızda yeni evlenecek arkadaşların bir çoğunun evleri bu evlerden farksız olacak eşyalar objeler perdeler vs. Düğün kına dış çekim falan isteklerin farklı olacağını sanmıyorum. Kaçınızın evinde pembe mint yeşili kombinasyonu yok allasen. Vintagedan kusucam artık.
Bu program son 5 yılın büyük bir gerçeği çoğunuz yadırgıyor ama aranızda yeni evlenecek arkadaşların bir çoğunun evleri bu evlerden farksız olacak eşyalar objeler perdeler vs. Düğün kına dış çekim falan isteklerin farklı olacağını sanmıyorum. Kaçınızın evinde pembe mint yeşili kombinasyonu yok allasen. Vintagedan kusucam artık.
bende yokbenim ev komple bordo neredeyse, vampirella dan halliceyim.. pembe rengini çok sevdiğim halde kusma hissi geliyor artık..
Bizde yapılmaz. Hiçbir arkadaşımda veya akrabamda da yapılmadı.e bunlar normalde de yeni gelinin evi görmeye gidildiğinde yapılan şeyler değil mi?
yazıyı paylaşan türkiyede yaşamıyor mu yahu? amma da şaşırmış bunlara, ağzı açık kalmış