- 22 Aralık 2020
- 4.001
- 12.362
- 158
Aslinda takılacak durumlar olaylar olmustur da esin cok iyi oturtmus??Kaynana eşime ben ısınamadım geline en baştan demiş geçenlerde. O da ben yaşıyorum onunla, senin ısınmana gerek yok zaten demiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda takılacak durumlar olaylar olmustur da esin cok iyi oturtmus??Kaynana eşime ben ısınamadım geline en baştan demiş geçenlerde. O da ben yaşıyorum onunla, senin ısınmana gerek yok zaten demiş
Cok uzuldum durumunuza inanın zira belli ki gayet de güzel bir ilişki kurabilirlerdi sizinle...artık kendileri bilir isinmamis...bir söz okumustum ;Birinin Sizi üzmesine izin verdiğinizde;SIZI YONETMESINE DE IZIN VERIRSINIZ diye....eminim umursamaz görünmek zordur ama inanın bu mesafeyi ozleyebilirdiniz de...esiniz de her ne kadar herseyi görse de yine annesi yine kardeşi.. yalnız değilsiniz siz zaten güçlüsünuz...siz düzeyinizi korudukca yalakalık yapmadıkça öyle olacaklarsa kendileri bilir...üzülmeyin....sevgiler sizeİyi günler
2 seneye yaklaşan bir evliliğim var ve hayatında doğru dürüst ağrı kesici içmemiş ben psikiyatri ilacı kullanmaya başladım.
Evlilik kurumu bana yaramadı sanırım. Birçok sorun yaşadım burda yazsam 10 sayfa dolar. Sadece aile evime 10 saat uzaktayım ben burada kimsem yok. Aynı çit içinde 4 ev var birinde ben birinde görümcem oturuyor. Kaynana da karşı caddede oturuyor ama hep burda kızında. Beni hiç kabullenemediler hep dışladılar hiç kötülüğüm dokunmadı onlara hep saygılıydım ama yalakalık yapamadığımdan yetemedim sanırım. Kaynana görümceyi görümce kaynanayı dolduruyor sanırım bir iki gün konuşuyorlar benimle sonra 1 ay düşman gibiler ben anlamadım bu insanları nereye düştüm bilmiyorum memlekete uzağım gideyim kafa dinleyeyim desem. Eşim herşeyin farkında o çok yoğun çalışıyor ben burda bir başımayım kenarda köşede bir yer, iş imkanı yok kadınlara. Taşınamıyoruz da eşimin işi tayine kapalı malesef. Bu dengesiz insanlarla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum. Kaynana eşime ben ısınamadım geline en baştan demiş geçenlerde. O da ben yaşıyorum onunla, senin ısınmana gerek yok zaten demiş eşim de uzak duruyor ailesine bu garip davranışları yüzünden. 2 sene oldu nerdeyse evleneli. Kötülük yapsam yaranır mıydım acaba? Sessiz sakinim kendi halimdeyim diye mi ısınamamış. Huzur bulamıyorum. Gözüm görmese kafama takmam ama hep görüyorum bu insanları. Görüştüğüm bir iki komşum var arada. Geri kalan hep evdeyim
Siz olsanız ne yaparsınız? Fikirleriniz çok değerli. Teşekkür ediyorum şimdiden sağolun
O kadar kısa süreli eVlısınız kiYok orayı pek anlatamamışım onlar yüzünden eşimle çok tartıştık. Hatta ilk zamanlar tartıştığımızda kaynanayı çağırıyordum anne gel bi diye. Eşim bana söylendiğinde annesi bıyık altından gülüyordu o an anladım zaten ben neyin ne olduğunu. Eşim bana haklısın sana haksızlık yapıyorlar bende mesafe koycam diyordu işleri düştüğünde çağırıyorlardı yine tartışıyorduk bu yüzden gittim doktora ben.
Görümce birliği aşkınaBenim 7 görümcem var
Biriyle sorun yaşadık diğerleri onun kinini güdüyorbeterin beteri var kardeş
Eşiniz ailesiyle konuştuğu herşeyi neden size anlatıyor acaba?Ben onların ilgisini istemiyorum ki. Eşimle çok tartıştık bu konu yüzünden. Şunu belirtmeyi unuttum. Mesela konuşmuyorlar ya, işleri düşünce eşimi çağırıyorlar neden gelmiyorsun karın mı göndermiyor diyorlarmış. O da yoo işlerim yoğun hem sizde tuhaf davranıyorsunuz diyormuş. Sen karının peşinden git zaten hep diyorlarmış. Benimle alıp veremedikleri var sanırım. Eşimle başka bi konudan ters düşsek az sesimiz yükselse hemen görümce arayıp söylüyormuş kaynanayı. Kulaklarını evimize dayamışlar gibi hissediyorum. Yoksa dert ettiğim beni sevmemeleri asla değil. Onu anlatamamışım.
Çok teşekkür ederim çok sağolunCok uzuldum durumunuza inanın zira belli ki gayet de güzel bir ilişki kurabilirlerdi sizinle...artık kendileri bilir isinmamis...bir söz okumustum ;Birinin Sizi üzmesine izin verdiğinizde;SIZI YONETMESINE DE IZIN VERIRSINIZ diye....eminim umursamaz görünmek zordur ama inanın bu mesafeyi ozleyebilirdiniz de...esiniz de her ne kadar herseyi görse de yine annesi yine kardeşi.. yalnız değilsiniz siz zaten güçlüsünuz...siz düzeyinizi korudukca yalakalık yapmadıkça öyle olacaklarsa kendileri bilir...üzülmeyin....sevgiler size
Evet zaten yakın olunca sonunda birşeyler çıkıyorO kadar kısa süreli eVlısınız ki
Zamanla anlayacaksınız. Yine de sorun yasamıs saymıyorum sizi
Bence aşırı hassassınız.
Bu size zarar verir
Güçlü olun biraz! Öyle 2 sorunda ilaca sarılmayın hemen
Aklınız varsa ve onlar suan mesafelıyken, yalnızlıgınıza kanıp çağırıp samimi olmaya çalışmayın
İleri-de buna cok pişman olursunuz.
Sorma sorma , bir tavırlar tavirlarGörümce birliği aşkına![]()
Ben konuşmaya çalışmıyorumNiye yaranmaya çalışıyorsunuz ki ? Onlar konuşmuyormuş madem siz de konuşmayın.
10 saat çok uzun bir mesafe değil ki.
çok bunaldıysanız binin otobüse /uçağa gidin biraz iyi gelir![]()
Dert şu. Eşim bana destek fakat eşimin yüzüne bakmıyorlar işleri düşünce çağırıyorlar o da siz böyle yaptınız gelmicem demiyor bende neden duruşunu bozuyorsun diyorum tartışıyoruzEsin sana destekse dert ne ki?
Birak sevmesinler. Evden ciktiginda celme mi takiyorlar, kapina tuzak mi kuruyorlar, astigin camasira camur mu sicratiyorlar?
Kapat kapini. Bosver yoklarmis gibi davran.
Baska cevre edinmeye bak. Cok kucuk bir yer mi, is imkani yokmus ama kurs, dernek vs yok mu?
sen kayınvalidenin hayalindeki gelin değilsin, o yüzden yaranamazsın. kayınvalideler genelde yakından çevresinden bi kız isterler. o olmayınca gelini asla sevmezler. sen boşansan hemen etrafından bi kız bulur kendine, sen yabancısın ona göre.İyi günler
2 seneye yaklaşan bir evliliğim var ve hayatında doğru dürüst ağrı kesici içmemiş ben psikiyatri ilacı kullanmaya başladım.
Evlilik kurumu bana yaramadı sanırım. Birçok sorun yaşadım burda yazsam 10 sayfa dolar. Sadece aile evime 10 saat uzaktayım ben burada kimsem yok. Aynı çit içinde 4 ev var birinde ben birinde görümcem oturuyor. Kaynana da karşı caddede oturuyor ama hep burda kızında. Beni hiç kabullenemediler hep dışladılar hiç kötülüğüm dokunmadı onlara hep saygılıydım ama yalakalık yapamadığımdan yetemedim sanırım. Kaynana görümceyi görümce kaynanayı dolduruyor sanırım bir iki gün konuşuyorlar benimle sonra 1 ay düşman gibiler ben anlamadım bu insanları nereye düştüm bilmiyorum memlekete uzağım gideyim kafa dinleyeyim desem. Eşim herşeyin farkında o çok yoğun çalışıyor ben burda bir başımayım kenarda köşede bir yer, iş imkanı yok kadınlara. Taşınamıyoruz da eşimin işi tayine kapalı malesef. Bu dengesiz insanlarla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum. Kaynana eşime ben ısınamadım geline en baştan demiş geçenlerde. O da ben yaşıyorum onunla, senin ısınmana gerek yok zaten demiş eşim de uzak duruyor ailesine bu garip davranışları yüzünden. 2 sene oldu nerdeyse evleneli. Kötülük yapsam yaranır mıydım acaba? Sessiz sakinim kendi halimdeyim diye mi ısınamamış. Huzur bulamıyorum. Gözüm görmese kafama takmam ama hep görüyorum bu insanları. Görüştüğüm bir iki komşum var arada. Geri kalan hep evdeyim
Siz olsanız ne yaparsınız? Fikirleriniz çok değerli. Teşekkür ediyorum şimdiden sağolun
Evet o kendi komşusunun gelini gibi evine gelip ütüden yemeğe kadar yapan canımın ici kaynanam güzeller güzelim diye hitap eden yatmadan yatmaya eve giden bir gelin istiyor ağzından kaçırdı bi seferindesen kayınvalidenin hayalindeki gelin değilsin, o yüzden yaranamazsın. kayınvalideler genelde yakından çevresinden bi kız isterler. o olmayınca gelini asla sevmezler. sen boşansan hemen etrafından bi kız bulur kendine, sen yabancısın ona göre.
Ben bu halden memnunum aslında ama bir iş olsa ya da birşey alınacak olsa eşimi çağırıyorlar o da hayır diyemiyor sonra tekrar konuşmaya başlıyorlar ben uzak durunca da çıkıntılık yapan ben oluyorum sorun da bu işte malesef. Bilsem sonsuza kadar uzak duracaklar takmam kafaya. Ne zaman kendi kendilerine barışacaklar da yine başım ağrıyacak diye kafama takıyorumBaşınıza bela istiyorsunuz galiba.
Görüşmesinler uzak olsunlar ohh ne iyi.
Eşiniz en güzel cevabı vermiş.
Anamla iyi geçin baskısı yok.
Daha ne olsun?
Bende çok sessizimdir bana da aynısını yaptılar gecen kaynanamı karşıma alıp bir başladım ben Ne yaptım siz beni dıslıyosunuz vs diye o günden sonra çıt yok kimsede ilk günden daha iyiİyi günler