İyi günler
2 seneye yaklaşan bir evliliğim var ve hayatında doğru dürüst ağrı kesici içmemiş ben psikiyatri ilacı kullanmaya başladım.
Evlilik kurumu bana yaramadı sanırım. Birçok sorun yaşadım burda yazsam 10 sayfa dolar. Sadece aile evime 10 saat uzaktayım ben burada kimsem yok. Aynı çit içinde 4 ev var birinde ben birinde görümcem oturuyor. Kaynana da karşı caddede oturuyor ama hep burda kızında. Beni hiç kabullenemediler hep dışladılar hiç kötülüğüm dokunmadı onlara hep saygılıydım ama yalakalık yapamadığımdan yetemedim sanırım. Kaynana görümceyi görümce kaynanayı dolduruyor sanırım bir iki gün konuşuyorlar benimle sonra 1 ay düşman gibiler ben anlamadım bu insanları nereye düştüm bilmiyorum memlekete uzağım gideyim kafa dinleyeyim desem. Eşim herşeyin farkında o çok yoğun çalışıyor ben burda bir başımayım kenarda köşede bir yer, iş imkanı yok kadınlara. Taşınamıyoruz da eşimin işi tayine kapalı malesef. Bu dengesiz insanlarla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum. Kaynana eşime ben ısınamadım geline en baştan demiş geçenlerde. O da ben yaşıyorum onunla, senin ısınmana gerek yok zaten demiş eşim de uzak duruyor ailesine bu garip davranışları yüzünden. 2 sene oldu nerdeyse evleneli. Kötülük yapsam yaranır mıydım acaba? Sessiz sakinim kendi halimdeyim diye mi ısınamamış. Huzur bulamıyorum. Gözüm görmese kafama takmam ama hep görüyorum bu insanları. Görüştüğüm bir iki komşum var arada. Geri kalan hep evdeyim
Siz olsanız ne yaparsınız? Fikirleriniz çok değerli. Teşekkür ediyorum şimdiden sağolun