Aslında çok ibretlik bir hikaye,kaynana anladığım kadarıyla zamanında çok kişiyi bezdirmiş,kötülük etmiş vs...fakat evlatları da resmen top gibi kadını ordan oraya paslıyorlar,bakmamak için kaçıyorlar,kim bakacak diye pazarlıklar yapılıyor... bunları okudukça çocuk doğurmanın bir marifet olmadığını anlıyorum, Kadın 8 tane (!) doğurmuş ama bir tane bile ne olursa olsun o benim annem ben bakarım diyememiş çok yazık. Evet kadın kötü biri olabilir ona birşey diyemem ama armut dibine düşermiş,kadın fesatlık yapmaktan çocuklarına gereken ilgiyi verememiş de olabilir ki konu sahibesinin anlattığına göre öyle,yok erkek hizmet mi yaparmış yok adamsan vuracaksın laflarını ancak ataerkil düşünceyi kendine ilke edinmiş ve bunun sonuçlarına katlanan bir kadından bahsediliyor. Kadın şuanda ektiğini biçiyor ama evlatları hayırlı evlat imajından çok uzaklar. Konu sahibesi bu hikayede durumunuzdan ve yurtdışında yaşadığınızdan ötürü kayınvalideye bakması gereken en son kişi sizsiniz. Allah herkese hayırlı evlat,hayırlı gelin,hayırlı damat ama en önemlisi hayırlı ebeveyn olmayı nasip etsin ki dünyaya hayrımız dokunsun.