Gelin değil misin bakacaksın tabiki!!!

Yaşınız , bebek bekliyor oluşunuz, diğer çocukların ilgilenmek istemeyişi. Bir yandan kv'nize üzüldüm bir yandan size . Allah kimseyi kimseye (evlat da dahil ) muhtaç etmesin .
Eminim ki bir tabak fazla koysanız masaya sizin için yük olmayacaktır . olmamalı
Fakat şu ;" Sen varken bize mi düşer " durumunda ....zor .Net ve güzellikle anlatabilmeniz dileği ile ...

Ay 50 yasında kızı var ve 22 yasındakı hamule bı bayanla annelerını YURTDISINA gndereceklerse donsunler bı kendılerıne kendı hayırsızlıklarına aglasınlar hıc kendıne kusur bulma

Görümcemin ymrunda değil hasta ölecek mi? Diye kadın gider gitmez bana tablet niye getirmedin diye sormuş biri ondan insanlığın i'sini beklemek yanlış olur.
Dimi insaniyetten bi haber. Benzeri biizimde basimiza geldi de cok geçmedi vefat etti babaannem. Ama bana kalirsa bu saatten sonra sen muhattap olma esinin ailesiyle hic duyma bile.sen zaten soyleyecegini soylemissin. Kendileri gerekeni yapsinlar karnindakine yazık stresinden etkilenmesin daha fazla.

Anne-babaya bakarsa çocukları bakar , çocuklarının eşleri değil. Ha kocanız annenize bakabilecekse getirin. Muhtemelen öyle olmayacak :) O zaman Türkiye'deki kızları ve oğulları bakacak.

Oğulları olsa yine el kızına yüklenecek. Bakmak zorunda değilsiniz.

Bence kızlar baksın. erkek evlatları da kız kardeşlerine maddi yardımda falan bulunsun.

kaynana bakmak senden once kaynina gorumcene duser. cocuklari bu sorumsuzlugu yaparken seni bi de ne mana yargilayabiliyorlar? hayirsz evladiz diyemediklerinden cocugun da sana boyle yapacak demisler canm. sen rahat ol.

Ne biçim bir aile ya.Kadın komada kim bakacak derdine düşmüş insanlar.Ayıp gerçekten.Allah kimseye muhtaç etmesin.

Hepiniz ortaya belli bir para koyun ve kv ye iyi bir hasta bakıcı bulun.Bu halinizle siz bakamazsınız ayrıca kadını yurtdışına götürmek ne demek ? Madem o kadar durum kötü nasıl götürülücekiş bunu da düşünmüşler mi? Vize oturma izni nolcakmıs ?

Sen yerden göğe kadar haklısın. Ben de erkek bebek bekliyorum. Ondan böyle bir beklentim olamaz. Kiz çocuktan da olamaz. Çocuklara anneler babalar bakar. Anne babalara çocuk bakmak zorunda değildir. Yarınlarını düşünerek hareket etmek lazım. Muhabbetiniz boldur, çocuklar anam anam diye düşmez peşinizden oh ne ala. Ama senin kv öyle de değil. Huzur evi olur, bakıcı olur. Aklı başındayken eli ayağı tutuyorken insan onlemini almali. Elden ayaktan düşecek başkalarına muhtaç olacak kadar da yaşamamak lazım.

O zaman senin açından sorun yokki
Anasının eteklerine yapışıp anam anam diye ağlasa neyse de senlik birşey yok bence bu durumda
Keyfine bak düşünme bunları

Evet ama riskli gebelik geçiren kadına beddua gibi bişey etmiş. Kadınçağırın kanına o dokunmuş. Ama belli ki bu kadını çocukları sevmiyor herkes kendi üstünden atmaya çalışıyor. Yogunbakimda ki kadını yurtdışına götürün demek ne demek. Vizesi falan var mı çok merak ettim. Neyse hadi var diyelim. Yolda kadın ölür belki rahat ederiz demek istiyorlar. Hadi ölmedi diyelim onlar için olmuş gibi olacak.gelip görecekler mi çok merak ettim. Oranın vatandaşı değilse hastaneye nasıl gidecek o masraflar nasıl karşılanacak. Hey yavrum hey.

Vicdanın gayet rahat olsun hiç de gaddar falan değilsin.
Böyle insan müsvetteleri için hiçbişi yapmak zorunda değilsin.
Bu yaşadıkların olmasa bile 8 çocuğu varken gene zorunda değilsin.
8 çocuk ayda 300 lira verse bakıcı parası çıkar be kadının el insaf ne biçim insan bunlar.

Kaynın çok biliyorsa alsın baksın laf söyletmesin minnet etmesin dimi,içinin fesatıyla beddua etmiş aklınca merak etme canım bir atasözü var; itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı,pis adam pisliğini kusmuş doğmamış çocuk üzerinden

of mantigin sacmaligina bak adamin soyledigi:)o zaman kizlar ve adam annesine bakmamis, onlarin cocuklari da aynisini yapacak bu mantiga gore...kimse kaynanasina bakmak zorunda degil,cocuklarin gorevi o,o da ayni eve esin rizasi olmadan getirmemek sartiyla..1 tane hayatim var ailem,esim,papaganim ve cocugum oldugunda o harici kimseye bakmam,acimasiz falan degilsiniz

Resmen kadini başlarindan atiyolar tr olsa neyse bide yurtdişi kayniniz mecbur bakmak zorunda bakacak olan en son kişi sizsiniz

Esas onların çocukları onlara öyle yapacak!!! Kendileri bitmiş elin kızına mı kalmış analarını bakmak. Ayrıca Allah katında da böyle bir zorunluluğun yok kimsenin manevi baskısına gelme..he bakanlar elbet sevabını alır ama bakmayan da sorumlu değil..iyi yapmışsın kim ne düşünürse düşünsün

Kayniniz olacak beyefendi bozuntusu ne diye bakmiyormus anacağına? Sizi sessiz sakin görmüşler Ohh yurtdışınada yollarlarsa tüm dertleri bitecek şahane valla iyi de hem hasta kadına hem yeni doğan bebeğe nasıl aynı anda bakilacakmis. Terbiyesiz bunlar.

Türkiye'de yaşayan 7 çocuğu dönüşümlü olarak bakmıyor da sen yurtdışına götürüp bakacaksın. Ohh ne ala memleket. . Toptan çözüm tertemiz mis.. sen yorulunca gönderecek kimsede yok. Madem kaynın çok biliyor senin oğlunun ne yapacağını kendi oğlu çok mu farklı bişi yapacak? ?

Hiç vicdan yapma. Bebeğini düşün. İyi biri olsaydı bakmak için herkes sıraya girerdi..

Görümcem ne dedi biliyor musun? Bize düşmez siz varken dedi
Ne demek bize düşmez asıl kızlarına düşer bakmak onlar rahatlarını bozmamak için uydurmuş sakın geri adım atmayın. Hatta aramayın bile bir süre size konuşup durmasınlar. Siz bebeğinizle ilgilenin.

Eşim sadece annesine üzülmekle meşgul o herşeyi yerinde yaşıyor diğerleri gibi yarını düşünmüyor bugün önünde ne var ona bakıyor bana da hiçbir teklifte asla bulunmuyor
Sen kocana bıdı bıdı etme kışkırtma ama arada hasta ol, ağrın olsun, halsiz ol dinlenmek iste evde huzursuzluk olmasın. Kocan ses etmiyorsa oda belliki bebegim düşünüyor sonuçta oda iki bebeğini kaybetmiş. Şimdi zor bir hamilelik geçiriyorsunuz onu düşünüyordur.

En küçük gelin misin? Kaldı ki en küçük gelin olsan bile hiçte mecbur değilsin. Bide yurt dışında yaşıyorsun galiba, cok zor olur ya hamilesin kendin bakıma muhtaçsin. Hiç canını sıkma en kötü ihtimal konusursun tekrar ailesiyle dönüşümlü bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…