• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin değil misin bakacaksın tabiki!!!

Kendi annesini düşünmeyeni kimse düşünmek zorunda değil. Alma. Zorla paketleyip gönderecek halleri yok. Taviz verme, bir şey yapamazlar. Kokuşmuş zihniyetliler.
Bakalım bi eşime bişeyler deyip bana doldulmazlarsa bekliyorum bir hamle. Çok isterse alır ceketimi çıkarım canımı sokakta bulmadım ben.

yaşın ufak daha üstelik bebek bekliyorsun daha bebeğe alışamadın birde kayınvaliden çıkmasın başına

8 tane cocuk anneyi birbirine atmaya calisiyorken sizin istememeniz bana vicdansizca gelmedi acikcasi. Bana gore once evlatlar dusunecek sonra gelinler ve damatlar.

Bakalım bi eşime bişeyler deyip bana doldulmazlarsa bekliyorum bir hamle. Çok isterse alır ceketimi çıkarım canımı sokakta bulmadım ben.
Şimdiden yolunu yap o zaman.Eşin gelince hemen yorgana yastığa sarıl yat.Rahatsızım başım ağrıyo sırtım ağrıyo de.Arada yemek yapmasını iste.Her işe yetişme.

En dogrusunu yapmissiniz. Bu kolay bi sorumluluk degil. Bebek zaten hayatinizi degistirecek. Asla kabul etmeyin.

Sen bakmadin sanada oglun kizin bakmaz zihniyetide ayri bi sacmalik. Hayati zindan et saglik gidincede iyilik sizde kalsin bakiverin. Tas olsa catlar

sakin ben kotu birimiyim diye dusunme . insanlar kendi oz torununa bile bakma mecburiyetinde degilken sen niye kayinvalideye bakacakmissin ? benim bir akrabam var sevabina bakiyim diye bakiyor kv ye daha 26 da saclari bembeyaz olmus sinirden cileden birde ustune anaci bir koca eklenince vaziyeti canlandir gozunde.

Haddim değil ama söylemeliyim maddi durumunuz çok yerinde sanırım ondan o görümcen siz dururken bize düşmez diye apır sapır konuşabiliyor.. Sanki kvnizin 8 çocuğu yokmuş da en paralısı kimse o baksın diye düşünüyorlar.. Hiç cevaplarını bile beklemeden bütün diyeceğinizi söyleyip gitmeniz bence tam yerinde olmuş.. Böyleleri ile lafla sözle anlaşamazsın..Verip cevabını geçeceksin..

Şimdiden yolunu yap o zaman.Eşin gelince hemen yorgana yastığa sarıl yat.Rahatsızım başım ağrıyo sırtım ağrıyo de.Arada yemek yapmasını iste.Her işe yetişme.
İnan buna hiç ihtiyaç duymuyorum neyi nasıl hissediyorsam söyledim zaten eşim bakar mısın diye sormadı bile ..

Ben 22 yasinda kendime bakamiyordum.
Ama 22 yasinda hic bir seye bu kadar fevri bir tepki vermezdim. Bakmayacagimi soylerdim. en azindan donusumlu bakmayi onerirdim. O kadar yola dayanamayacagini soylerdim. Ne bileyim cevap beklemeden anneme gitmezdim.

Maddi olarak bir sıkıntı yok ama BEN BAKMAM. Görümcem geçen sene kaynananın önünde eşimin evinden kovdu niye? Hamile olduğumu niye söylememişim 8 haftalıktım annem bile bilmiyordu. Ve kaynana inkar etti yok öyle bişey yapmadı kızım dedi ve ben ağlamaktan bebeğim karnımda öldü. Ben onlara bakmammmn
Ya hadi bunlar konusuyo. Birak konussunlar. Kocan ne diyo? Onu soyle sen?

Not: Bakmak zorunda degilsin

Haddim değil ama söylemeliyim maddi durumunuz çok yerinde sanırım ondan o görümcen siz dururken bize düşmez diye apır sapır konuşabiliyor.. Sanki kvnizin 8 çocuğu yokmuş da en paralısı kimse o baksın diye düşünüyorlar.. Hiç cevaplarını bile beklemeden bütün diyeceğinizi söyleyip gitmeniz bence tam yerinde olmuş.. Böyleleri ile lafla sözle anlaşamazsın..Verip cevabını geçeceksin..
Hepsinin durumu çok iyi onu diyen 2 evi emeklisi bile var hepsinin durumu çok iyi ama adımız var işte yurtdışında ..

Ya hadi bunlar konusuyo. Birak konussunlar. Kocan ne diyo? Onu soyle sen?

Not: Bakmak zorunda degilsin
Eşim sadece annesine üzülmekle meşgul o herşeyi yerinde yaşıyor diğerleri gibi yarını düşünmüyor bugün önünde ne var ona bakıyor bana da hiçbir teklifte asla bulunmuyor

Canım sen bakmakla yükümlü değilsin çocukları yükümlü. Ha bakarsın o da senin insiyatifin olur lütfun olur. Ama bakmak zorunda değilsin. Bakmayacaksan da açık kapı bırakmayarak en iyisini yapmışsın. Peki eşin ne diyor.

Ya kadina cidden cok uzuldm. Kac tane cocuk varken yurtdisina postalamaya calisiyolar. Yerinde olsam ayni tepkiyi verirdim. Nasilda vicdansizmis goruncen de evde hem hasta kadin hemde dogacak bebekle bas etmeni nasil bekleyebiliyor.

Ya kadina cidden cok uzuldm. Kac tane cocuk varken yurtdisina postalamaya calisiyolar. Yerinde olsam ayni tepkiyi verirdim. Nasilda vicdansizmis goruncen de evde hem hasta kadin hemde dogacak bebekle bas etmeni nasil bekleyebiliyor.
Görümcemin ymrunda değil hasta ölecek mi? Diye kadın gider gitmez bana tablet niye getirmedin diye sormuş biri ondan insanlığın i'sini beklemek yanlış olur.

Yazıklar olsun tutup alın ızgara götürün diyenlere...
Karnın burnunda. Asıl senin bakıma ihtiyacın olacak Doğumdan sonra. Bunu düşünmeyip nasıl böyle söylüyorlarsa al bak diye sende en güzel şekilde postayı koymuşsun. Eşinin tavrı nasıl? Şakın geri adım atma...
O aptal kaynının söylediklerini de duyma kinini kusmak için yer arıyor, çok biliyorsa o alsın anasına baksın ki kendi çocukları da ona baksın, utanmadan peşinize takmayı düşünüyor karnın burnundayken ama sana da laf söylüyor. Duyma o pislik herifi

Eşim sadece annesine üzülmekle meşgul o herşeyi yerinde yaşıyor diğerleri gibi yarını düşünmüyor bugün önünde ne var ona bakıyor bana da hiçbir teklifte asla bulunmuyor
Tamam ozaman konu kapanmis. Bakalim kadin komadan cikacak mi yasayacak mi belli degil? Kizlari nerde? Onlar baksin. Yada 8 kardes bolussunler bakici tutsunlar. 600 dolar bir bakici.

Bir anne olarak evladini gelecek garantisi olarak gormemeyi birkez daha anladim:KK43:
Sizi oglunuzla vurmaya calisan kayniniz peki neden annesini sahiplenmiyor

Back