- 17 Ekim 2016
- 332
- 738
- 103
- Konu Sahibi Excited_00
-
Görümcem ne dedi biliyor musun? Bize düşmez siz varken dedi
Bakalım bi eşime bişeyler deyip bana doldulmazlarsa bekliyorum bir hamle. Çok isterse alır ceketimi çıkarım canımı sokakta bulmadım ben.Kendi annesini düşünmeyeni kimse düşünmek zorunda değil. Alma. Zorla paketleyip gönderecek halleri yok. Taviz verme, bir şey yapamazlar. Kokuşmuş zihniyetliler.
Ben baktım başıma geliyor gelmeden çeker giderim kiyaşın ufak daha üstelik bebek bekliyorsun daha bebeğe alışamadın birde kayınvaliden çıkmasın başına
Şimdiden yolunu yap o zaman.Eşin gelince hemen yorgana yastığa sarıl yat.Rahatsızım başım ağrıyo sırtım ağrıyo de.Arada yemek yapmasını iste.Her işe yetişme.Bakalım bi eşime bişeyler deyip bana doldulmazlarsa bekliyorum bir hamle. Çok isterse alır ceketimi çıkarım canımı sokakta bulmadım ben.
İnan buna hiç ihtiyaç duymuyorum neyi nasıl hissediyorsam söyledim zaten eşim bakar mısın diye sormadı bile ..Şimdiden yolunu yap o zaman.Eşin gelince hemen yorgana yastığa sarıl yat.Rahatsızım başım ağrıyo sırtım ağrıyo de.Arada yemek yapmasını iste.Her işe yetişme.
Ya hadi bunlar konusuyo. Birak konussunlar. Kocan ne diyo? Onu soyle sen?Maddi olarak bir sıkıntı yok ama BEN BAKMAM. Görümcem geçen sene kaynananın önünde eşimin evinden kovdu niye? Hamile olduğumu niye söylememişim 8 haftalıktım annem bile bilmiyordu. Ve kaynana inkar etti yok öyle bişey yapmadı kızım dedi ve ben ağlamaktan bebeğim karnımda öldü. Ben onlara bakmammmn
Hepsinin durumu çok iyi onu diyen 2 evi emeklisi bile var hepsinin durumu çok iyi ama adımız var işte yurtdışında ..Haddim değil ama söylemeliyim maddi durumunuz çok yerinde sanırım ondan o görümcen siz dururken bize düşmez diye apır sapır konuşabiliyor.. Sanki kvnizin 8 çocuğu yokmuş da en paralısı kimse o baksın diye düşünüyorlar.. Hiç cevaplarını bile beklemeden bütün diyeceğinizi söyleyip gitmeniz bence tam yerinde olmuş.. Böyleleri ile lafla sözle anlaşamazsın..Verip cevabını geçeceksin..
Eşim sadece annesine üzülmekle meşgul o herşeyi yerinde yaşıyor diğerleri gibi yarını düşünmüyor bugün önünde ne var ona bakıyor bana da hiçbir teklifte asla bulunmuyorYa hadi bunlar konusuyo. Birak konussunlar. Kocan ne diyo? Onu soyle sen?
Not: Bakmak zorunda degilsin
Görümcemin ymrunda değil hasta ölecek mi? Diye kadın gider gitmez bana tablet niye getirmedin diye sormuş biri ondan insanlığın i'sini beklemek yanlış olur.Ya kadina cidden cok uzuldm. Kac tane cocuk varken yurtdisina postalamaya calisiyolar. Yerinde olsam ayni tepkiyi verirdim. Nasilda vicdansizmis goruncen de evde hem hasta kadin hemde dogacak bebekle bas etmeni nasil bekleyebiliyor.
Tamam ozaman konu kapanmis. Bakalim kadin komadan cikacak mi yasayacak mi belli degil? Kizlari nerde? Onlar baksin. Yada 8 kardes bolussunler bakici tutsunlar. 600 dolar bir bakici.Eşim sadece annesine üzülmekle meşgul o herşeyi yerinde yaşıyor diğerleri gibi yarını düşünmüyor bugün önünde ne var ona bakıyor bana da hiçbir teklifte asla bulunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?