• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin değil misin bakacaksın tabiki!!!

İnanamıyorum.. karnı burnunda hamile bir kadını eve kilitledi ve gitti mi? Terbiyesiz.. bu arada uçağa binmek için son 1 haftanız.. arayın şimdi ya gelir kapıyı açarsın ya da polis çağırıyorum..

İnanamıyorum.. karnı burnunda hamile bir kadını eve kilitledi ve gitti mi? Terbiyesiz.. bu arada uçağa binmek için son 1 haftanız.. arayın şimdi ya gelir kapıyı açarsın ya da polis çağırıyorum..
Bahçede şuan abisi ile konuşuyor. Ben zaten eşim olmadan markete bile çıkamıyorum geldiğimden beri evden çıkmadım. Annesini getirirse herşeyi göze alacak. Havaalanında 24 haftalık dedim ne rapor ne bişey sordular sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tek sıkıntı tek başıma yolculuk düşünemiyorum

Bahçede şuan abisi ile konuşuyor. Ben zaten eşim olmadan markete bile çıkamıyorum geldiğimden beri evden çıkmadım. Annesini getirirse herşeyi göze alacak. Havaalanında 24 haftalık dedim ne rapor ne bişey sordular sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tek sıkıntı tek başıma yolculuk düşünemiyorum
Nasıl yani? Başka bir ülkede hiç evden çıkmadan mı yaşıuorsunuz? Allah yardımcın olsun. Ne kadardır ordasın?

Nasıl yani? Başka bir ülkede hiç evden çıkmadan mı yaşıuorsunuz? Allah yardımcın olsun. Ne kadardır ordasın?
Ayaklarım olduğundan fazla şiş nefes almakta zorlanıyorum kanama problemim var bu yüzden hamileliğimi yatarak geçiriyorum. 3 yıldır burdayım. Normalde tabiki çıkmadan yaşamıyorum belli bir işim var kuaför dükkanı saçtan v.s anlamam işletmesi bende sadece.

Ayaklarım olduğundan fazla şiş nefes almakta zorlanıyorum kanama problemim var bu yüzden hamileliğimi yatarak geçiriyorum. 3 yıldır burdayım. Normalde tabiki çıkmadan yaşamıyorum belli bir işim var kuaför dükkanı saçtan v.s anlamam işletmesi bende sadece.
bence esin abisi ile konustuguna gore sonuc senin istedigin gibi olacak

22 yaşında gencecik kız yaşlı hasta kaynanaya bakar mı hiç? Hem de hamilesin. Saçmalamışlar ya. Kızları var hem de. Hangi vicdansız kız evlat annesini gencecik gelinin eline bırakır hem de yurtdışına gönderir? Gaddar olan kızları.

22 yaşında gencecik kız yaşlı hasta kaynanaya bakar mı hiç? Hem de hamilesin. Saçmalamışlar ya. Kızları var hem de. Hangi vicdansız kız evlat annesini gencecik gelinin eline bırakır hem de yurtdışına gönderir? Gaddar olan kızları.
Buraya gelse bile bakamam zaten yemeğimi bile eşim masaya önüme kadar getiriyor yani imkansız. Tek seçenek bakıcı. Ama asla evimde istemiyorum! Zaten dünyanın bir ucuna gitsem kurtulurum lafı var ya yok yok dünyanın bir ucu yok!

bence esin abisi ile konustuguna gore sonuc senin istedigin gibi olacak
Eşim her konuda yanımda olan bir insandı. Bunu bana yaparsa bize yapmış olacak. İnanmak istemiyorum. Bunu yaparsa herşeyi bir kalemde silerim o kadar nefret ettiğimi biliyor. Artık benim dediğim mi olur yoksa yine onların mı göreceğim.

Bakmak istemezsin .
Evet bakmazsın da . Hatta eşin de bakmaz annesine .
Ve Tr de o kadar insandan ayırıp bunun sorumluluğunu almakta çok gelir belki evet .
Hepsinde haklısın ( belli bir saygı çerçevesinde ) .

Ama kendin bu kafa yapısındayken doğmamış çocuğa don biçip yoo benim oğlum ne demek bakmaz diye deli olmak bilmiyorum .

Bakmak istemezsin .
Evet bakmazsın da . Hatta eşin de bakmaz annesine .
Ve Tr de o kadar insandan ayırıp bunun sorumluluğunu almakta çok gelir belki evet .
Hepsinde haklısın ( belli bir saygı çerçevesinde ) .

Ama kendin bu kafa yapısındayken doğmamış çocuğa don biçip yoo benim oğlum ne demek bakmaz diye deli olmak bilmiyorum .
Pardon son satırı anlamadım daha açık yazar mısın? Öyle cevap yazmak istiyorum bişey anlamadım ??

Alıntılayamadım kusura bakma . Kayınının doğmamış çocuk hakkında atıp tutmasından ve senin bu konuda ki içerlemeni anlamadığımı belirttim . Ve içerlemenin senin düşünce biçimle pek uyuşmadığını düşündüğümü açıklamaya çalıştım . Yani yukarda yazdığım bütün etmenler konusunda haklıyken bu içerleme neden ? Hem de doğmamış çocuk için .

Şimdi anladığım kadarıyla eşinin planı annesini getirip bide bakıcı tutup ona baktıracak.. bide annelerini görme bahanesi ile yılda bir kez o 8 kardeş size gelecek. Buda ortalama 1.5 ayda bir.. ee gelmeye 15 gün kalsalar.. 1 ayda bir eşinim ailesi size kalmaya gelecek. Yada ikinci bir şık hiç gelemeyecekler.. bi kere eşin dese ki ben annemi alıp Ingiltere ye götürücem onların karşı çıkması lazım. Olur mu öyle şey bizim annemizi vatanından, kalan 7 evladından nasıl ayırırsın diye? Yada kv gözünden baksak benim günlerim sayılı oğlum son günlerimi burda geçirip burda ölmek istiyorum. Her şekilde size gelmesi mantıksız.. bence eşinize tüm bu olasılıkları sayın..

Alıntılayamadım kusura bakma . Kayınının doğmamış çocuk hakkında atıp tutmasından ve senin bu konuda ki içerlemeni anlamadığımı belirttim . Ve içerlemenin senin düşünce biçimle pek uyuşmadığını düşündüğümü açıklamaya çalıştım . Yani yukarda yazdığım bütün etmenler konusunda haklıyken bu içerleme neden ? Hem de doğmamış çocuk için .
Ya ne olursa olsun kaynının doğmamış çocuğa beddua eder gibi size bakmıcak demesi mantıklı mı? Daha doğmamış çocuk üzerinden vicdan yaptırılmak isteniyor Ayrıca konu sahibi bakmasın dememiş ben bakmam demiş ve aynı evde yaşamak istemiyor. Haksız mı? Kv iyi olsa zamanında hadi bi derece ama 8 evladı olan bir kadın.. konu sahibi evinde kalsın ki kaldığı ev eşimin üstüne bakıcı parasını bölüşelim diyor. En mantıklo çözüm de bu zaten.

Ya ne olursa olsun kaynının doğmamış çocuğa beddua eder gibi size bakmıcak demesi mantıklı mı? Daha doğmamış çocuk üzerinden vicdan yaptırılmak isteniyor Ayrıca konu sahibi bakmasın dememiş ben bakmam demiş ve aynı evde yaşamak istemiyor. Haksız mı? Kv iyi olsa zamanında hadi bi derece ama 8 evladı olan bir kadın.. konu sahibi evinde kalsın ki kaldığı ev eşimin üstüne bakıcı parasını bölüşelim diyor. En mantıklo çözüm de bu zaten.

İyi de ben konu sahibini haklı bulduğumu söyledim . Amacım farkındalık yaratmaktı ama çok yanlış anlaşıldım . :(
Konu sahibinin hamileliği pek iyi geçmiyor . Ve doğuma kadar sürekli bunu düşünecek anlatabiliyor muyum ? Annelik iç güdüsü bunu düşündürüp duracak . Onun yerine böyle düşünmenin ne kadar saçma ve yersin olduğunu görsün istedim . Hem normalde bu düşünceye sahip olmayacak birine benzetiyorum şuan kendisini bunu da belirttim .

İyi de ben konu sahibini haklı bulduğumu söyledim . Amacım farkındalık yaratmaktı ama çok yanlış anlaşıldım . :KK43:
Konu sahibinin hamileliği pek iyi geçmiyor . Ve doğuma kadar sürekli bunu düşünecek anlatabiliyor muyum ? Annelik iç güdüsü bunu düşündürüp duracak . Onun yerine böyle düşünmenin ne kadar saçma ve yersin olduğunu görsün istedim . Hem normalde bu düşünceye sahip olmayacak birine benzetiyorum şuan kendisini bunu da belirttim .
Doğru. .ben tam tersi anladım. .yani bak sende evladından bekliyorsun ama kv bakmıyorsun gibi..

Doğru. .ben tam tersi anladım. .yani bak sende evladından bekliyorsun ama kv bakmıyorsun gibi..

Velev ki öyle olsun .Bunları düşünmek için erken .
Hem kendisi böyle düşünen bir kadın ileride ne kendi gelinini ne oğlunu zor duruma sokmaz .
Hormonlar sadece

Belliki cocuklar annelerini basindan atmaya calisiyolar. Insan bakici tutar 80 yasinda kadini gene göndermez. Tamam doger gelinlerde bakmak istemiyolarsa bakmayabilirler ya daa kizlari vicdanlari rahat edecekse bakmayabilirler ama yurt disina gondermekte nedir?

Back