- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
Şöyle; bu doğmamış 3. Bebeğim ve ilk bebeğim görümcemin beni kendi evimden kovmasıyla ağlayarak annem evine giderken stresten üzüntüden neyse kanama yoluyla karnımda kalbi durdu yani öldü. Ve beni doğmamış bebeğimden vurmamaları gerektiğini biliyorlar ve zaten hamile bir kadına çocuğu hakkında bişey söyleyin bakın nasıl annelik duyguları bir aslana dönüşüyor. Benim doğmamış çocuğum üzerinden ve o pis elleri benim herşeyimden uzak olmasını istiyorum ve evet içerleniyorum çünkü resmen beddua ediyor ben bedduadan çok korkar ve beddua edenden nefret ederim. Bana da yazık ne hallerle ne sancılarla emek veriyorum. Korkuyorum!! Bu doğmamış çocuğa don biçmek değildir. Bu başka bişey !Alıntılayamadım kusura bakma . Kayınının doğmamış çocuk hakkında atıp tutmasından ve senin bu konuda ki içerlemeni anlamadığımı belirttim . Ve içerlemenin senin düşünce biçimle pek uyuşmadığını düşündüğümü açıklamaya çalıştım . Yani yukarda yazdığım bütün etmenler konusunda haklıyken bu içerleme neden ? Hem de doğmamış çocuk için .
Son düzenleme: