Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Benim yapaydı beyaz güller arasında minik tomurcuk pembe güller.Dış çekime gittik aynı gün ordan oraya canlı olsa solabilir dökülebilirdi resimlerde o kadar canlı çıkmayabilirdi.Şimdi salonda saklıyorum.

biri fotoğraf çekimi için yaptırdığım çiçeğim biri ise düğüm günü kullandığım çiçeğim ikisi de canlı bence çokta güzel duruyorlar

Eklentiler

• 20150904_152450.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20151107-WA0002.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 51
benimki yapaydı. ben ortancayı çok severim ve bursadan el işçiliği çok güzel olan bir bayana yaptırmıştım. şimdi evimin güzel köşesini süslüyor. iyiki de yapay yapmışım ^.^

Eklentiler

• image2.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 63
benimki yapaydı. ben ortancayı çok severim ve bursadan el işçiliği çok güzel olan bir bayana yaptırmıştım. şimdi evimin güzel köşesini süslüyor. iyiki de yapay yapmışım ^.^
beğendim çok aklıca ortancayı bende severim. yapay canlı farketmez uyum ve mevsim önemli bence birde mekan kapalı bir mekanda canlı çiçek değilde kaliteli yapay çiçek, kır düğününde kesinlikle canlı çiçek

Ben çiçeklerin dalından koparılmasını karşı bi insan olarak yapay Çiçek diyorum kendi zevklerimiz için canlılara kıyılması çok gaddarca

Mekana göre değişir bence
Dışarı da kır düğünü ise kesinlikle beyaz guller laleler hatta zambaklar idealdir.
İçeride salonda ise yapay olmalı zaten canli olsa o ortamda kendinden gecer

evet çok haklısın. benim düğünüm geçen eylülde ve açık bir mekanda oldu. en güzel yanı da güzel bir vazoya koydum bir köşede duruyor :)

Bence uzuuun yıllar saklayabilmek için yapay olmalı ki artık canlıdan ayırt edilemeyen çiçekler var

Sonra saklamak ve rahat etmek isteniyor ise yapay olmalı. Benim tercihim yapaydan yana olmuştu.

Ama daha doğal bir görüntü isteyip, rahatlıktan da ödün verecek iseniz canlı olanını da tercih edebilirsiniz ve Tabi ki canlı olan daha güzel :)

Benimki yapaydi beyazdi. Saklarim diye yapay almistim bi de o zamanlar yapay modaydi. Sakladim mi evet ama tozdan rengi donmustu kaldirdim attim.
Bence canli ve tozpembe renginde gullerden olusmali. Damadin mendili kravat ya da papyonu da ayni renk olmali..

Evet canlı çiçeğin ayrı bir güzelliği oluyor ama ben yapay çiçekten yanayım düğünümde her ikisinide kullandım lakin canlı çiçek düğün sonuna kadar o güzelliğini koruyamadı malesef ,artık yapay çiçeklerde canlı çiçekler kadar şık ve zarif .:)

Benim çiçeğim yapaydi ve su anda 7 yıllık evliyim hala saklıyorum, düğün albümümun önünde duruyor. Benim için değerli olan ve saklayabildigim eşyalarımdan. Eşimin aldığı bir çok yapay çiçek kurudu ve çöpe attım zamanla

5 yıl önce olsa canlı derdim ama şuan hem görüntüsü hem dokusuyla canlıdan ayırt edilemeyecek kalitede yapay çiçekler var.
Yıllar sonra bile baktıkça düğün günümü hatırlayabileceğim bir parçayı saklamak kadar güzel birşey olamaz

Benim çiçeğim yapaydı, hala evimin en güzel yerinde duruyor. Attığım çiçek de yapaydı o da arkadaşımın yeni evinde çok mutlu oldum görünce

Artık yapaylar canlısından ayırt edilmiyor ve sadece çiçek de kullanılmıyor. Kozalaklardan, taşlardan konsepte uygun nasıl istenirse yapılıyor

Benim gelin canlıydı top güldü kırık beyaz gelin çiçeği bence canlı olmalı şimdiki aklım sadece aralara soft başka renklerde katardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…