Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle yapay çiçek ben canlı çiçeklerin koparılmasına karşıyım herşey dalında güzel yazık günah yapmayın soluyorlar kuruyorlar saklayamıyorsun saklasanda belli bir zaman sonra böcekleniyorlar en iyisi yapay çiçek uzun yıllar boyunca güvenle saklanabiliyor
Ne kadar yaşlanmışım yahu, bu başlığa bakınca anladım. Ben hatırlamıyorum bile benim çiçekleri...Rengi bile gitmiş aklımdan. Gelinliğin tarzıyla uyumlu olması önemli bence. Gelinlikle tarz-renk uyum sorunu olursa, canlı ya da yapay çiçek fark etmez, sakil durur.
Gelin çiçeği seçimi yaparken seçimlerimizi etkileyebilecek bir çok etken ve bir çok tür var. Öncelikle canlı çiçek mi, yapay çiçek mi? sorusuna benim cevabım elbette canlı çiçek.. Mekan, zaman, konsept, gelinlik vb. de seçimimizi etkileyen önemli faktörler.. Özellikle yazın yapılacak düğünlerde canlı çiçekler gelinlerin güzelliğine ayrı bir güzellik katıyor.. Bu güzelliği seçtiğimiz renkler, çiçek türleri, çeşitli buket süslemeleri ile taçlandırabiliriz.. Bir kır düğününde papatyalardan oluşmuş bir buketten daha güzeli düşünülebilir mi?
Kapalı mekanlar ve tekne düğünlerinde ise lilyum, beyaz gül ve orkideler vazgecilmezimiz.. Seçimleriniz ne olursa olsun güzel bir düğün ve mutlu bir evlilik geçirmeniz dileği ile..
kesinllikle canlı çiçek olmalı... yeni bir başlangıç yeni bir birliktelik... ve canlı çiçeğin getireceği doğal kokusu ve enetjisi yansımalı geline ve damata
Gelinliğe göre değişir bence. Ayakkkabı rengi de çok önemli. Canlı renkte bir ayakkabı giyerseniz çok canlı renkte çiçekler fazla kaçar. ama çok sade iseniz kıpkırmızı çiçek bile kullanabilirsiniz.
Canlı çiçek kulağa evet hoş geliyor özellikle yaz ayları için ama yapay çiçek en azından hatıra olarak saklanabilir evin bir köşesini süsleyebilir ben böyle yaptım...