Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Ben gelinlik çiçek miçek muhabbetinden hiç hoşlanmam.
Ama illa olacaksa bir yapay bir de canlı çiçek olsun.
Düğünde canlıyı taşırsın saklamak amaçlı da yapay olanı kullanırsın.
Yine de çok saçma adetler.

Bencede canlı olmalı. Nişanda yapay kullanmıştım düğünde canlı kullandım ikiside duruyor :)

Çok güzel naturel yapay çiçekler var canlı gibi görünen. Ben naturel yapay çiçekten yanayım. Canlı gibi görünen ama solmadan saklayabileceğin birşey.

bence böle biraz sade ama şık olmalı renk cümbüşü olmayacak bir veya iki renk kurdalesi uzun olmalı süzülmeliiiiii

Ben kendi çiçeğimi kendim yaptım.Pastel tonlarında yapay çiçekten.Öyle güzel oldu ki kime gösterdiysem çok beğendi.Bence elinizden böyle işler geliyorsa siz de kendiniz yapabilirsiniz.Hem yapması bile ayrı zevkli

bence yapay olmalı. canlı gibi duran çok güzel buketler yapılıyor. yıllarca saklayabiliyorsun.

ayrıca canlı çiçek birkaç saat sonra soluyor ve güzelliğinden eser kalmıyor. kuaförden fotoğraf çekimine gidip oradan nikaha sonrada akşam düğüne gidenler için güzel bir görüntü olmadığını düşünüyorum canlı solmuş çiçeğin. canlı çiçek saksıda yada toprakta güzel duruyor diye düşünüyorum. 1 günlük zevk içinde canlı bir varlığın yok edilmesi içime hiç sinmez açıkcası...

Bizim zamanımızda yapaydı : ) hemi de çok önemliydi sittin sene hatıra diye saklardık
Ey gidi

Yapay olmali guzelim canlilarin yasamaya hakki var bizler in;bir gun elimizde tutup kendi zevklerimiz icin hic bir canliyi soldurmaya hakkimiz yok, yapay cicek saklanabilir, gorsellik ayni, gerisi dogaya ihanet. Bu benim fikrim ve onerim. Canli olan hic birsey eglence icin oldurulmeyi haketmiyor

valla benim çiceğim cansızdı şuan nerede hatırlamıyorum bile

sonbaharın göbeğinde düğün yapacak biri olarak yapay çiçek tercih edeceğim sanırım. hem son gün aceleye gelmemiş olacak, hem de saklayabileceğim. hatta lale ya da lavanta düşünüyorum çiçeği de, bakalım henüz araştırıyorum
yalnız çiçeği gecenin sonunda atmak zorunda mıyız yaa ben kıyamam valla, illa atacaksın derlerse basitcikten bişey yaptırır onu atarım gece sonu, kendi çiçeğimi vermem

bence yapay. en azından anısı olur

benimki yapaydı ama su yeşili masa takımlarıyla, kuşağımla, çiçeğim aynı renkti. şimdi ki aklım olsa son zamanlardaki trendler gibi yaptırırdım.

Gözümün beğendi olsun da,canlı yapay farketmez.Canlı kadar ,çok güzel hazırlanmış yapay aranjmanlar da var.
Düğünün mevsimine ve gelinliğin modeline göre,kıır düğünüyse papatya buketi,bahar düğünüylse lale buketi
kış düğünüyse kırmızı gonca buketi ya da orkide olabilir.

Benim çiçeğim yapaydı çünkü ömür boyu saklamak istedim. 4 senelik evliyim, hala yatak odamda durur. Ama bir canlı bir de saklamak için yapay çiçek olmalı görüşündeyim...

Doğallık gibisi var mı
Tabiki canlı çiçek

Bu çiçek canlı da olabilir yapayda...

Bu çiçek gibi canlı çiçek görüntüsü ve hissini veren yapay çiçekten yanayım... Hala saklayabiliyorum çiçeğimi çünkü. Ama bizde iki düğün olmuştu birinde canlı çiçek te taşıdım onu da saklıyorum ama kuru bir buket artık...

canli tabiki beyaz ve toz pembe tonlarinda pamuk toplari gibi duran sakayiklar olacak icinde , renkli sevenler veya konsept dugunu olacak olanlar renkli olarak buketin icine ortanca koydurabilirler , neredeyse her rengi olabiliyor cunku..
Canım o dediğin şakayıkları çok aradım canlısını bulmak çok zor TR de... Bende şakayıklı çok hoş bir buket aldım etsy den... Çok ta güzel oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…