Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Canlı ve fresh çicek modelleri seçilmeli bence, tabi gelinlik modelinden saç modeline ve mekan seçimine görede seçim değişir.

canlı olursa ilerde bi gün çocuklarıma bak kuzum bu da benim çiçeğim diyemem ki :/

Canli çiçegi masa da kullandim. Masa da ki canli güllerin aynisinin cansizi elimde oldu. Resimlerde kullanildi ilk dansta elimde oldu bir iki kare resim çekildikten sonra masa da eve gidene kadar beni bekledi.
Simdi ise vitrinde duruyor. Aradan 8 yil geçmi$ halen ayni renklerde canlilikta duruyor... Buaralar kaldirmayi düsünüyorum ileri de kizlarima benden ani kalir.

Kesinlikle yapay cicekten yana olurdum...uzun süren cekimler törenler derken gün sonunda elimde pörsümüş bir buket görmek istemezdim...kalici olmali yillar sonra baktigimda da beni mutlu edecek kadar en az gercegi kadar guzel olmali...tabii ki doğru kalite de ve doğru arajmanda....işin ehli kişilerin yaptigi buketlerden bahsediyorum:)

HANGİSİ GERCEK SİZCE??

Yapay olmali, canli cicek elinde solmaz mi

Nostaljik bir yapiniz var buldugunuz her çöpün anisi var diye sakliyorsaniz . Canlı cicek olmasın lakin o npstaljik duygulariniz kabardiginda elinizde cöpleri bile kalmayacak olduğu icin yapay olsun doya doya bakin kizlar ayrica canlı mi yapay mi diye ayirt etmesi mümkün olmayan cicekler var

Kesinlikle canlı çiçek olmalı ...

Çok güzel canlı görünümünde yapay çiçekler var. Benim çiçeğim öyleydi evimde duruyor şu anda. Hatıra olarak da saklayabiliyorum böylece.

düğünde elinizde tutacağınız çiçek canlı mevsim çiçeklerinden olabilir ama bence kesinlikle o günü hatırlayacağınız yapay bir çiçeğiniz de olmalı. benim yatağımın başında durur sürekli hatırlamamız amacıyla... :)

Kalıcılık açısından yapaydan yana kullandım oyumu benim çiçeğim yapaydı teee yıllar önce milattan önce bile denebilir aralara canlı çiçekte koydurtmuştuk biraz renklensin diye

ben fotolarda ikisini de kullandım, gercek olani bekar kızlara attım yapay olanı ben de hatıra olarak saklı

benim gelin çiçeğim yapay çiçekti. fakat canlı çiçek gibi duruyordu.
13 yıllık evliyim ve hala saklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…