• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Kesinlikle canlı olmalı bence bide eğer solunca kötü olur diyorsanız ,aynısından yapayda alınabilir ve saklana bilir bence...:KK30::KK6::KK73:

Benim cicegim beyaz gonca gullerdendi.yapay cicegimde vardi gelinligimle verilen.gullerim kurudu sakliyorum.yapay cicegimde salonda vazomda.imkan varsa ikiside olmali bence.ama gelin elinde canli cicek tutmali

Renkli olmalı ama canlı konusuna katılmıyorum. Cansız çiçeği güzel sectiyseniz evinizin bir aksesuarı olarak da kullanma şansınız oluyor ve evinizde hergun o ozel gunun havası oluyor.

Kesinlikle cansiz olmali ben.çok pisman oldum canlu yaptirdigima cunku canli kuruyunca hep dökülüyor pislik cikariyor hemde salonda süs olarak kullanmiyor insan benim fikrim bu

Gelin çiçeğimi canlı yaptırcam Allah nasip ederse ce sadece papatya olcak :) hatıra da için de hir yapay çiçek yaptırılabilir.. benim arkadaşımin gelin çiçeği canlıydi sonra onu çerçeve yaptırdı

Benim yapaydı beyaz güller arasında minik tomurcuk pembe güller.Dış çekime gittik aynı gün ordan oraya canlı olsa solabilir dökülebilirdi resimlerde o kadar canlı çıkmayabilirdi.Şimdi salonda saklıyorum.
2016-06-04 12.23.12.jpg

Bence kesinlikle yapay cicek olmali, hayirasi saklanmali. O kadar guzel ve gercekci çiçekler var ki yapay oldugu anlasolmiyor bile... hemde onlari omrunuzun sonuna kadar saklayabiliyorsunuz ilk gunki gibi. Ben kendi buketimi kendim yapmistim turkuaz ve beyaz kusagim da turkuazdi cok guzel olmustu.

Kesinlikle canli olmalı ama hatıra olmasi icin şimdi canli cicegin aynısını yapay da yapıyorlar. Canlıyı düğünde atacaksın bekar kizlardan biri tutacak ztn yapay da hatira kalir

yapay çiçek bana göre en başta güzel ama yıllar geçtikçe kirlenecek yıpranacak ve belli bir zaman sonra koyacak yer bile bulamayabilirsiniz. Hani özel bir fanusta havası alınarak saklayacaksanız başka tabi. Bence anılarda ve resimlerde görmek yeterli. canlı çiçek için solmasını durduracak bir sprey sıkıyorlar böyle birşeyle özel bir saklama oluşturulabilir. Yani bence Hava almayan fanus ve özel bir sıvı ile koruma mümkünse canlı çiçek çok daha iyi olur. Hem canlı çiçek güzel de kokuyor. Konudan alakasız ama Ben kardeşimin düğününde yere yapay çiçekler serdirdim dans alanına da gül yaprakları serptirdim. anı olarak almak isteyenler onlardan birer tane aldılar sonradan. bunu da seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.

o kadar guzel yapay cicekler var ki canli gibi duran bence yapay daha guzel saklama acisindan.

canlı tamam daha iyi bir doku ama hatırası kalmıyor, at gitsin oluyor sonra.
şimdi çok iyi yapay gelin çiçekleri var, çoğunda belli bile olmuyor yapma olduğu.
ben yapay kullandım pişman değilim:super:

canli cicek goruntu olarak guzel ama saklanmasi imkansiz bu yuzden ben gelinlikciden yapay cicegimi almistim canli olani dugun sonu firlattim yapay cicegim hatira olarak kaldi

Gelin Buketi nasıl seçilir ?

Öncelikle gelin çiçeği modellerini inceleyerek zevkinize göre seçiminizi yapmalısınız. Tabii mevsimi de göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Bir düğün mekanını tamamlayan detayların başında düğün çiçekleri gelir. Düğün töreninizde kusursuz bir süsleme istiyorsanız gelin el çiçeği ile uyumlu aranjmanlarla mekanı süslemelisiniz.

Gelin çiçeği seçerken öncelik vermeniz gereken; gelinlik modelleri ile uyumlu buketler arasından tercih yapmak olmalıdır. Örneğin; kabarık etekli bir gelinlik giyecekseniz gözyaşı veya sarkık gelin çiçeği yerine doğal çiçeklerle süslenmiş şakayık gelin buketini tercih edebilirsiniz.

Kararınızı verirken göz önünde bulundurmanız gereken ikinci bir konu düğün temanızdır. Kırmızı detaylarla süslenmiş bir düğün temanız var ise kırmızı güllerden yapılmış bir gelin buketi ve kırmızı düğün çiçekleri ile düğün temanızla uyumu yakalayabilirsiniz.

Son olarak seçiminizi yaparken saç ve makyajınızı da hesaba katmalısınız. Topuz yaptırdığınız saçlarınıza taktığınız toka ve taşlarla uyumlu bir süslemeyi gelin çiçeğinize de uyguladığınızda ne kadar güzel olacağını bir düşünün.
Yapay cicekten olmali cunki gercek cicek dalinda guzel koparirsan iki gune solar ama yapay cicek hatira saklanilabilir hem bi hadisde okumusdum cicekler ona nasil davranirsan o sekilde sana dua edermis rabbim onlarada can vermis koparmak zevkine kurban etmek gunah

Back