• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin çiçeği nerede bulunur

işte nerde satılıyo tam bilemedim yaaa beni bi aydınlatın kızlar ya nası gtcem oralara kapalıçarsıya mı gidim

fatihte gelinlikciler çarsısı varmıs yada pasajı oradan alıyorlar hep

işte nerde satılıyo tam bilemedim yaaa beni bi aydınlatın kızlar ya nası gtcem oralara kapalıçarsıya mı gidim

eet kapalı çarşıya git ordan mahmutpaşaya in nereden gidildgini sor birinesonra gelinlik kumaşçılarının nerde oldugunu sor bilirler ve glinlik kumaşı satan herkeste var sana pahalı derler ama baya bi indirim iste yapıcaklardr

kızlar ben 19haziranda evleniyorum hala bir gelin çiçeğim yok. yapay olsun istiyorum. bembeyaz çiçekleri sevmiyorum. sizler gelin çiçeklerinizi nereden aldınız resim ekleyip bana yardımcı olur musunuzzz:icecream:

gelin çiçeği nereden alınır manavdan cevabını mı beklıyosun ya gelinlikçide yada otür şeyler satan yerlerden
kaydirigubbakcemile3

çok bilmiş fresa semt olarak soruyorum. biz de biliyoruz herhalde manavda aramadık zaten sen benim konumda ne arıyosun bilemiyorum!

ıki çiçekte yaptırabilrsin. Biz kızkardeşimin düğününde öyle yaptırmıştık. Biri gelinliği için yapma çiçekti, biri de atması için gerçek çiçekti. :))

İki çiçekte yaptırabilrsin. Biz kızkardeşimin düğününde öyle yaptırmıştık. Biri gelinliği için yapma çiçekti, biri de atması için gerçek çiçekti. :))

bu fikre bayıldım biri yapay çiçek saklamam için ki her gelin yapmalı bunu öbürü de doğal çiçek nikahımdan sonra genç kızlara atmam için ki bunu hep yapmak istemişimdir teşekkürler fikrin için a.s.

bende canlı çiçek istiyordum ama beyaz değil gelinliği boyuyor dediler hemde 2 defa kullanacaktım vazgectim

canm çiçeğini mersinden nerden aldın çok beğendim nereden adığını ayrıntılı söylermisin bende mersindeyim...:)

Kızlar gelin çiçeği için fatih gelinlikçiler pasajına baktım, hepsi yapay,hiç doğal görünümlü yok bilginiz olsun.

Canım bende senin gibi düşünüyorum. 4 temmuzda evleniyorum. Gelinliğimi krem rengi aldım. baktığım hiç bir çiçeği beğenmiyordum. Bende kendi çiçeğimi yaptım. 2 sene öncede ablamın çiçeğini yapmıştım. Hani bu sıralarda moda olan arajmanlar varya. uzun saptı çiçekler uzun vazolara koyuyorsun. onların istediğin renginden al. eğer çok çiçekliyse bir tanesi yetiyor. aralarına da parlak bir kaç değişik çubuk, tomurcuk vs. koyabilirsin. Benim gelin çiçeğimi yaptım dün. aralarına kavun içi krem tomurcuklar ekledim. harika oldu. şimdi resim ekleme imkanım yok. en kısa zamanda hem ablamın benim çiçeklerimizin resimlerini ekliycem.
Canım hayırlı olsun şimdiden mutluluklar dilerim.

you know un çiçeğinin yapısında aldım ben de eminönünden
kendim birleştirdim buket haline getirdim toz pembe güller...
eminönüne bakın derim benim aldıklarım paket halinde satılıyor
krem kırık beyaz yavru ağızı pembenin çeşitli tonları mevcuttu
ve çok çok ucuz paketi 5 lira idi
iki paket çok bile geliyor ama genede ucuza denk geliyor
el çiçeği satan yerlere bakın eminönünde ilk giriş kısımlarında
sabuncu han caddesi diye geçiyor sanırım oradan aldım ben

Back