bir de gelin teli istiyorum çok sey mi istiyorummm:kedi:
ben onuda düşündüm 2 çiçek 300 lira diyince adam gözlerim pörtledi birden kaydirigubbakcemile3bunu 40 tl aldımSeninki de çok güzelmiş, mor mor. Bazı yapay çiçekler kötü duruyor, seninki kaliteli görünüyor. Ben d eiki kez kullandım ama iki kez yaptırdım. Zaten araba süslenen çiçekçilere yaptırdığım için öyle çok masraflı da olmadı.
arkadaşlar ben eminönünde beğendim bitane adam 180 dedi bi tane beğendim 150 dedi ama çok güzeldi. bir de çok abuk sabuk şeyler vardı 25 30 a onlar da çok dandik geldi. yani şöyle 70 80e yapay aradım ama bulamadım yaa. senin çiçeğini biliyorum canım mor mor çok güzel çok severim moru ama ben gelinlikte cesaret edemem bravo sanaaa
ben geçen adanada gezerken ayy ne güzel güller derken yapay olduklarını çünkü fazla mükemmel olduklarını düşündüm. girdim sordum. tam açmamış beyaz güllere benzetmişler ve eline almadan farkedilmiyordu. gayet de güzel süslenmişti ve sadece 15 tl dedi
valla eminönü'nde ve fatih'te çok güzel çiçekçiler var. oralara göz atabilirsiniz.
Tam yerleri nerde acaba bilgi verebilirmisin ??
ben sana söyliyim :) bizde ablamın gelin çiçegini ordan almıştık kapalı çarşıyı bilirsin ordan girdinmi mahmutpaşaya nerden gidebilirim die sor kim olsa söler mahmutpaşadaki çarşıda istemedign kadar bulabilirsin kaydirigubbakcemile5
ay hadi yaa ben tahtakalede biyere bakıyorum adam 180 160falan diyo bide 15 20ye çok kötüler var tam bilmiyorum oraları pofff bi daha bakim bari canımyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?