• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin çiçeği nerede bulunur

tugsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
206
0
116
İstanbul
kızlar ben 19haziranda evleniyorum hala bir gelin çiçeğim yok. yapay olsun istiyorum. bembeyaz çiçekleri sevmiyorum. sizler gelin çiçeklerinizi nereden aldınız resim ekleyip bana yardımcı olur musunuzzz:icecream:

ben mersinden almıstım ama istanbulda eminönunde fatihte bulabilirsniz buda benim çiçeğim sanırım yapay dediğin bundan
10118_163823063392_771813392_2745806_5705641_n.jpg

bende canlı çiçek istiyordum ama beyaz değil gelinliği boyuyor dediler hemde 2 defa kullanacaktım vazgectim

Seninki de çok güzelmiş, mor mor. Bazı yapay çiçekler kötü duruyor, seninki kaliteli görünüyor. Ben d eiki kez kullandım ama iki kez yaptırdım. Zaten araba süslenen çiçekçilere yaptırdığım için öyle çok masraflı da olmadı.

arkadaşlar ben eminönünde beğendim bitane adam 180 dedi bi tane beğendim 150 dedi ama çok güzeldi. bir de çok abuk sabuk şeyler vardı 25 30 a onlar da çok dandik geldi. yani şöyle 70 80e yapay aradım ama bulamadım yaa. senin çiçeğini biliyorum canım mor mor çok güzel çok severim moru ama ben gelinlikte cesaret edemem bravo sanaaa

Seninki de çok güzelmiş, mor mor. Bazı yapay çiçekler kötü duruyor, seninki kaliteli görünüyor. Ben d eiki kez kullandım ama iki kez yaptırdım. Zaten araba süslenen çiçekçilere yaptırdığım için öyle çok masraflı da olmadı.
ben onuda düşündüm 2 çiçek 300 lira diyince adam gözlerim pörtledi birden kaydirigubbakcemile3bunu 40 tl aldım
arkadaşlar ben eminönünde beğendim bitane adam 180 dedi bi tane beğendim 150 dedi ama çok güzeldi. bir de çok abuk sabuk şeyler vardı 25 30 a onlar da çok dandik geldi. yani şöyle 70 80e yapay aradım ama bulamadım yaa. senin çiçeğini biliyorum canım mor mor çok güzel çok severim moru ama ben gelinlikte cesaret edemem bravo sanaaa

yapay dediğin benimkinin malzemesindeyse gecen haftalarda fatihten aldı arkadas aynısını krem rengi o 45 tl ye

ben gelinliğimi aldığım yerden aldım ama para vermiyorum o hediye.belki gelinlikçi yapar böyle bişi aldınız mı onu

benim gelinligimlede veriliordu ben onu begenmedim ayrı aldım bütün gelinlikciler veriyor gerçi

ben geçen adanada gezerken ayy ne güzel güller derken yapay olduklarını çünkü fazla mükemmel olduklarını düşündüm. girdim sordum. tam açmamış beyaz güllere benzetmişler ve eline almadan farkedilmiyordu. gayet de güzel süslenmişti ve sadece 15 tl dedi

valla eminönü'nde ve fatih'te çok güzel çiçekçiler var. oralara göz atabilirsiniz.

ben geçen adanada gezerken ayy ne güzel güller derken yapay olduklarını çünkü fazla mükemmel olduklarını düşündüm. girdim sordum. tam açmamış beyaz güllere benzetmişler ve eline almadan farkedilmiyordu. gayet de güzel süslenmişti ve sadece 15 tl dedi

Adana nın neresınde acaba?

Tam yerleri nerde acaba bilgi verebilirmisin ??

ben sana söyliyim :) bizde ablamın gelin çiçegini ordan almıştık kapalı çarşıyı bilirsin ordan girdinmi mahmutpaşaya nerden gidebilirim die sor kim olsa söler mahmutpaşadaki çarşıda istemedign kadar bulabilirsin kaydirigubbakcemile5

ben sana söyliyim :) bizde ablamın gelin çiçegini ordan almıştık kapalı çarşıyı bilirsin ordan girdinmi mahmutpaşaya nerden gidebilirim die sor kim olsa söler mahmutpaşadaki çarşıda istemedign kadar bulabilirsin kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim biliyorum oraları bi bakıyım haftasonu hemen :lepi:

ay hadi yaa ben tahtakalede biyere bakıyorum adam 180 160falan diyo bide 15 20ye çok kötüler var tam bilmiyorum oraları pofff bi daha bakim bari canımyaa

ay hadi yaa ben tahtakalede biyere bakıyorum adam 180 160falan diyo bide 15 20ye çok kötüler var tam bilmiyorum oraları pofff bi daha bakim bari canımyaa

aaa naptın sen canım ya sen tam yerine bakmıosun ki gelinlik kumaşı satan yerlere bakıcaksın

Back