- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Çizgi var gibi hayırlı olsunnnKaset test olani sabah saat 8 9 arasi yaptim 10 dakikada boyle oldu.
Digerini de az once yaptim erken gebelik testi imisEki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065882
Çizgi var gibi hayırlı olsunnninşallah sağlıkla devam eder . Benim buarada bat 6 aralık Miniimalistt benimde eklermisinn
Kızlar ben bu ay soğan kürü yapmıştım sadece son 3 gün içemedim 12 gün içtim. Normalde adetten önce hep kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi direk kırmızılar geldi ve öyle çok gelmişki gece galiba biraz ağır geçiyor inşallah temizledi soğan kürü. Adetim bitsin 10 günlük kalan kürü yapacağım bu ayda inşallah hamile kalabilirim.
Miniimalistt sanirim hamileyim kiz ben
Days comfort yanlis gosterirmis
Çizgi var gibi hayırlı olsunnninşallah sağlıkla devam eder . Benim buarada bat 6 aralık Miniimalistt benimde eklermisinn
Kiz bu testler yanlis cikarir yazmislar sevinemedim
Aaa sende mi çift gördün eee öyle 5 gün kala çıkarmıymış? Benimde ovulasyon günüm yarın güya ama bugnde ovu testi hala tek çizgi sizce normal mi?Removeben canım benim senin bat 15 kasım yani daha 5 gün var ve silik çizgi gördüm ben sen neden moralini bozuyorsun yarın yada dayanabilirsen birkaç gün sonra testi tekrarlakoyulaşıyorsa hamilesin :)
Yok canım ben kendimde görmedimAaa sende mi çift gördün eee öyle 5 gün kala çıkarmıymış? Benimde ovulasyon günüm yarın güya ama bugnde ovu testi hala tek çizgi sizce normal mi?
Moral bozma bozuk olan test belli olur bikac güne belirginlesir:))))))Kiz bu testler yanlis cikarir yazmislar sevinemedim
Kasımın sonuna 30 una da beni ekleyiverin:)Incitanesi35 Removeben K Kayra2021 1 1melegimolsun @08nur34yaz P pinkglove kızlar burdayız diğer topikte liste silindiği için tüm herkesi hatırlayamıyorum sizde tanıdıklarınızı etiketleyebilirsiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız ekleyeyim listeye
Kasımın sonuna 30 una da beni ekleyiverin:)
Normalde 14 diyordum ama bugün ve yarın olması lazım ama tek çizgiydi sabah ilk idrarla yaptm yanlış mı yaptım acaba?Yok canım ben kendimde görmedimRemoveben nin testinde silik çizgi gördüm benim erken gebelik testinde tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı:) Ovulasyon ben geçtiğimizay ilk defa kullandım canım 12.güne kadar tek çıktı sonra 13de silik 2.çizgi çıktı 14,15 ikiside koyuydu 16.gün yine tek çıktı sen tahminen kaçıncı günde yumurtluyorsun? onemorecupeofcoffee
İnşallahhhBAT TARİHLERİ
@Elmira => 13.Kasım
@Herkesgibi06 => 15.Kasım
@Smartanne => 16.Kasım
@Afilim92 => 18.Kasım
@Hsbgrhn => 18.Kasım
@onemorecupeofcoffee => 25. Kasım
@Dildildil => 25.Kasım
@Incitanesi35 => 29.Kasım
@pinkglove => 30.Kasım
@R4bi4 => 05.Aralık
@1mucizeolsun => 06.Aralık
@tugken => 06.Aralık
Kızlar listemizi güncelledim son hali bu 12 kişiyiz ve inşallah 12 minik cennet kokulu bebiş bizi fazla bekletmeden gelir:)
Normalde 14 diyordum ama bugün ve yarın olması lazım ama tek çizgiydi sabah ilk idrarla yaptm yanlış mı yaptım acaba?
Insallah olmazsinSimdi kalktim olctum ve 36.5 dun sabahta 36.5 ti gun icini dikkate almazsam atesim adet olacagimi gösteriyo
Yumurtlamadan sonraki gunlerde belim kopcak gibiydi ama o gecti.. dun kahverengi leke gordum..bugunde hafif gogus hassasiyeti basladi bunlar var ama belirti sayilirmi bilmem
Dur canim kirmizilari gorene kadar umut hep vardir.. benimde son bes gunHerkese hayırlı Cumalar kızlar. Benimde bugünü saymazsak Bata 2 gün kaldı belim ağrıyor sivilcelerim çıktı erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yani adet olup aralık ayına geçmeyi bekliyorum. Sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?