Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu biraz değerlerimizle alakalı.Hani kimisinin yuksek cikar kiminin az.
Benim kanda cok az beta ciktiginda erken testtede normal testtede cikmamisti.

Hatta benim ilk gebeligimde degerim yuksek olmasina ragmende cikmadi
Reglden 1 gece önce cok cok cok silik cikti yok gibiydi, 2 gün sonra kanda 2062ydi.
Benim aram iyi degil idrar testleriyle[/QUOTE]
Seninki cidden degisikmis :)) benim kahverengi lekelenmem basladi oyle baslar adetim ondan hic umudum kalmadi bu ay

Afilim92 canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun 2. hamilemizde sen oldun :))

K Kayra2021 tatlım inşallah önümüzdeki aya stres yok o bebiş buraya gelecek:)
Sagol canim senin topikte pek beklemedim kac hamis topiginde adim gecti hepsinde sona kaldim herkes aldi basini gitti :)) ben de size ugur getiririm insallah .Sormak istediginiz bir sey olursa yardimci olurum tedaviyle hamile kaldim

Seninki cidden degisikmis :)) benim kahverengi lekelenmem basladi oyle baslar adetim ondan hic umudum kalmadi bu ay
Hayırlısıyla çok bekletmeden bebiste gelir insallah.
En azindan regl surecide degismesinde yine calismalar baslar.O da ayri sikinti.

Kizlar degerim 86 Rabbim size de nasip etsin

Gözünaydıııııınn❤

Sagol kuzum darisi basina benim yaptigim düzler fortune hic yanlis cikarmadi varken var yokken yok gosterdi en son erken gebelik yaptim predictor 3.saniyede cikti cizgi
Bende 1 tane after10 var güvenemedim pek ona. Birinci gebeliğimdede hangi markayı kullandığımı hatırlamıyorum :-(

plojovic nurdancım sende ikinciyi düşünüyo mısın? :))

Düşünüyoruz canım.Ağustos'ta bi denememiz oldu da dış gebelik geçirdim malesef.Uzun ve yorucuydu.Şuan korunma dönemi süre bitmedi daha.
Bi kontrolum var rahim filmi ihtimalide var ve regl bekliyorum izin cikarsa hersey yolundaysa sonra denemeler :)

Hayırlısı olsun canm inşallah. Artık birincileri büyüttük Allahın izniyle :)) Rabbim minnoşlarımoza sağlıklı sıhhatli bide kardeş nasip etsin inşallah :))

Hayırlısı olsun canm inşallah. Artık birincileri büyüttük Allahın izniyle :)) Rabbim minnoşlarımoza sağlıklı sıhhatli bide kardeş nasip etsin inşallah :))

Amin inşallah :) Nasip♡
Olursa nasip olmazsada bi hayır vardır diyordumda gerci yine oyle de,ciddi bi olumsuzluk yasayincada garip oluyor.Tekrarlama riskide yuksek suan o da ayri korkutuyor.

Sen ne zaman basliyorsun yoksa test mi yapacaksin? :)

İnşallah canım hep birlikte:) ilk mi olacak senin bebiş
yok canım ben bir tane kayıp yaşadım malesef 9. haftada kalbi durdu, patolojiye gönderildi, turner sendromu dedi doktor ve 12. haftada fark ettik üzerinden tam 1 sene geçti korunmayı bırakalı bu ay 4. ayım, senin ilk mi canım

Kızlar günaydın herkese mutlu sabahlar bu aydan pek umudum yok adet olmam inşallah ki olursam 5. Günü klomene başlayacağım kizlar

Allah askina biri beni bi uyandırsın. 2 gundur sabah 11 de kalkiyorum iki uc is yapip 1 de yatiyorum 3 4 de kalkıyorum gece gene biraz zorlayip 2 de uyuyorum. Duzen filan kalmadi bu uykuya bi cozum onerin ot mu içem daglara mi cikam
Ah ah ne güzel buarada hayırlı olsun ve gözün aydın canm.benim hamileymissin çok sveindim darısı basimiza inşallah gittinmi doktora kaç haftalık ve kendiliğinden hamile kaldın demi özel birsey yaptinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…