- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Valla kuzum birsuru test var sadece birinde 25 yaziyo onda hic birsey cikmadi.. digerinin ustundede yazmiyo bilmiyorum iste bulamadim
Ben de predictor almistim daha yapmadim guvenilir degil mi canim
Sagol canim senin topikte pek beklemedim kac hamis topiginde adim gecti hepsinde sona kaldim herkes aldi basini gitti :)) ben de size ugur getiririm insallah .Sormak istediginiz bir sey olursa yardimci olurum tedaviyle hamile kaldim
Gözün aydın canm Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm bekleyenlere ve bana inşallahKizlar degerim 86 Rabbim size de nasip etsin
Sagol kuzum darisi basina benim yaptigim düzler fortune hic yanlis cikarmadi varken var yokken yok gosterdi en son erken gebelik yaptim predictor 3.saniyede cikti cizgiKızlar bide en iyi sonuç veren gebelik testi hangisi acaba??
Hayırlısıyla çok bekletmeden bebiste gelir insallah.Seninki cidden degisikmis :)) benim kahverengi lekelenmem basladi oyle baslar adetim ondan hic umudum kalmadi bu ay
Kizlar degerim 86 Rabbim size de nasip etsin
Bende 1 tane after10 var güvenemedim pek ona. Birinci gebeliğimdede hangi markayı kullandığımı hatırlamıyorum :-(Sagol kuzum darisi basina benim yaptigim düzler fortune hic yanlis cikarmadi varken var yokken yok gosterdi en son erken gebelik yaptim predictor 3.saniyede cikti cizgi
plojovic nurdancım sende ikinciyi düşünüyo mısın? :))
Hayırlısı olsun canm inşallah. Artık birincileri büyüttük Allahın izniyle :)) Rabbim minnoşlarımoza sağlıklı sıhhatli bide kardeş nasip etsin inşallah :))Düşünüyoruz canım.Ağustos'ta bi denememiz oldu da dış gebelik geçirdim malesef.Uzun ve yorucuydu.Şuan korunma dönemi süre bitmedi daha.
Bi kontrolum var rahim filmi ihtimalide var ve regl bekliyorum izin cikarsa hersey yolundaysa sonra denemeler :)
Hayırlısı olsun canm inşallah. Artık birincileri büyüttük Allahın izniyle :)) Rabbim minnoşlarımoza sağlıklı sıhhatli bide kardeş nasip etsin inşallah :))
yok canım ben bir tane kayıp yaşadım malesefİnşallah canım hep birlikte:) ilk mi olacak senin bebiş
Aynı şeyler bendede oluyo kasık ağrısı akıntı artışıGeç kalmam umarım internette sıvı gelince 2-3 saat sonra yumurtlama olur diyo hiç bişey anlamadm , sağ kasığımda ağrıyo nolcak bu halimiz :):):)
Ah ah ne güzel buarada hayırlı olsun ve gözün aydın canm.benim hamileymissin çok sveindim darısı basimiza inşallah gittinmi doktora kaç haftalık ve kendiliğinden hamile kaldın demi özel birsey yaptinmiAllah askina biri beni bi uyandırsın. 2 gundur sabah 11 de kalkiyorum iki uc is yapip 1 de yatiyorum 3 4 de kalkıyorum gece gene biraz zorlayip 2 de uyuyorum. Duzen filan kalmadi bu uykuya bi cozum onerin ot mu içem daglara mi cikam
Hayırlı olsun tatlımKizlar degerim 86 Rabbim size de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?