- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Afilim92 Bende gördümmm
Hayırlı olsun insallah.
Canim benim ilk gebeligimde regl 2 gun gecince kana gittigimde degerim cok yuksek cikti 2062,gunum gecmeden 2-3 gun once yaptigim testler hep tek cizgiydi,sadece 1 gece once idrar testi yaptim cok cok silikti dusun.Teste odaklanma,risklerde hep var zaten onlarida dusunme once bi garantiye binsin iş.
Deneyecegimstres yapma sakın canım rahat ol
Tamam kuzumYarin sabah yap istersen daha dogru sonuç verir
InsallahGebesin inşallah ben ikinciyi çizgiy görüyorum
Merhaba bende geldim
Bi kac guruba daha katildim aslinda ama cok kalabalklar konulara yetisemiyorum sizin grubada katilabilrmiyim
23 Kasim canimHoşgeldin canım tabi ki katılabilirsin listemize ekleyeyim bat yazarsan:)
Gecmisi tek tek okudumRemoveben tebrikler kan testini tekrarladinmi degerin yukseldmi canm gerci daha yeni yaptrmisin ama
@SmartanneAfilim92 şu an beklemede silik 2. çizgileri var Removeben kanda 20 çıkmıştı en son yani kızlar topiğimiz açılalı çok olmadı ama 3 hamile adayımız var nerdeyse çok mutlu oldum:)) Rabbim tamamına erdirsin kandada güzel sonuçlar alın inşallah:)
23 Kasim canim
Yarin kan verecegim nasip olursa :)
Evde test yokmu yapsan bitane :) inşallah bebiştir :) bende bu ay umutluyum nedense :)Ben niye regl olamadım acaba kızlar yarını bekleyeyim yarında olmazsa bir test daha yapayım bari şaşırdım doğrusu:)
Evde test yokmu yapsan bitane :) inşallah bebiştir :) bende bu ay umutluyum nedense :)
Yap yap bizede haber verVar tarlım da iki defa erken gebelik testi yapıp çıkmayınca yoktur diye düşünmüştüm. Eve gidince yapayım olmazsa.
Yap yap bizede haber ver
Herkese merhaba kızlar:) Anneliğin ilk şartı sabır ve beklemekten geçiyor sanırım. Bu zorlu süreçte gelin birlikte bekleyelim bebişlerimizi :)
BAT TARİHLERİ
@Herkesgibi06 =>
@Smartanne => 16.Kasım
@Afilim92 => 18.Kasım
@Hsbgrhn => 18.Kasım
@KumraL_KrakeR => 23.Kasım
@onemorecupeofcoffee => 25. Kasım
@Dildildil => 25.Kasım
@Incitanesi35 => 29.Kasım
@pinkglove => 30.Kasım
@R4bi4 => 05.Aralık
@1mucizeolsun => 06.Aralık
@tugken => 06.Aralık
@Elmira =>
19 Kasım canım@Incitanesi35Removeben @Smartanne @1mucizeolsun @08nur34yaz @pinkglove kızlar burdayız diğer topikte liste silindiği için tüm herkesi hatırlayamıyorum sizde tanıdıklarınızı etiketleyebilirsiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız ekleyeyim listeye
19 Kasım canım
çok teşekkürler canım hoşbuldum :) Allah hepimize sağ salim sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah tez vakitteHoşgeldin tatlım ekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?