Babaanneniz iyi birimiydiBabaannem hep diyordu. Beni melekler alıp götürüyor diye. Akrabalara götürüyorlar diyordu. Hatta melekler kafamı açıp içini tedavi ettiler demişti. Gerçektende babaannem 10 sene yatalak kaldı. 90 yaştan sonra vefat etti. Dediği gibi herkesi tanırdı. Hiç akıl sağlığı gitmemişti.
Hatta diyordu filanlarin bahçesinde bişey var diye ve Gerçekten onlarda o var. Yani ben gittiğine onu meleklerine götürdüğüne hep inanırım.
Evet iki farklı zamanda oldu. İlki 18 yaşındaydım. İkincisinde evliydim tam hatırlamıyorum ama 1 yıla yakın olmuştur.Ciddimissiiin
Niye geri gelemeyesin yapanlar nasıl yapıyorBekar ve çocugum olmasaydı ben çıkardım. Şuan çıkamam olurda geri gelemezsem. Ailem ne yapar
Yani benim bildiğim bir kötülüğü yoktu. Hastalıktan vefat etmedi yaşlılıktan vefat etti. Son aylarında ayaklarında yara yanı kısaca çürüme başlamıştı yaşlılıktan dolayı.Babaanneniz iyi birimiydi
yaa anladim cnmm degisikmis hikayesiYani benim bildiğim bir kötülüğü yoktu. Hastalıktan vefat etmedi yaşlılıktan vefat etti. Son aylarında ayaklarında yara yanı kısaca çürüme başlamıştı yaşlılıktan dolayı.
tüglerim diken diken oluyo boyle seyler dinledigimdeEvet iki farklı zamanda oldu. İlki 18 yaşındaydım. İkincisinde evliydim tam hatırlamıyorum ama 1 yıla yakın olmuştur.
Bende korkarım o yüzden bi daha olmadıtüglerim diken diken oluyo boyle seyler dinledigimde
Bende korkarım o yüzden bi daha olmadı
Bir keresinde de benzer şekilde kabus görmüştüm ay kendime 3 - 4 gün gelemedim. Ben hayatta yapamam astral filan. Yapsamda orda kalırım herhal
Sen = ben. Bende çok vesvese yapıorum elimde diiil:dayyyyy bnde nasil korkarim yaaa hic yanliz yatamam yatmadimda bugune kadar bnde asiri derecede vesvese yapiyom kendi kendime olmadik seyler kuruyom kafamda yanliz kaldigim zamalar
dua da cok okuyom aslinda ama yinede cok korkuyom birde beni ruyamda cok korlutuyolar yani cok fazla korkulu ruyalar goruyommSen = ben. Bende çok vesvese yapıorum elimde diiil:d
Bilinçaltından dolayıdır. Fazla etkilenmiş olmalısın bişeylerden. Mesela etkileniyorsan korku filmi izleme. Bi arkadaşım korktuğu halde izliyordudua da cok okuyom aslinda ama yinede cok korkuyom birde beni ruyamda cok korlutuyolar yani cok fazla korkulu ruyalar goruyomm
Yoo asla izlemem korku filmi kardesimden sonra boyle oldum bn birazda aslindaBilinçaltından dolayıdır. Fazla etkilenmiş olmalısın bişeylerden. Mesela etkileniyorsan korku filmi izleme. Bi arkadaşım korktuğu halde izliyordu
Yoo asla izlemem korku filmi kardesimden sonra boyle oldum bn birazda aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?