- 11 Şubat 2023
- 10.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.084
- 528
Annemi babamı kaybettim ben de başın sağolsun anne olmadan önce bu soruyu sorsaydin ben de onların yaşamasını dilerdimama şuan sadece oğlumun konuşmasını diliyorum.Maksat sohbet olsun anlatin bklm hayatta bir kere dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz benim boyle bir hakkim olsaydi kardesim hayatini kaybetti suan onun hayatta olmasini dilerdim
Ben korkardımVar oluşumuzun en başına gidip görmeyi
Bende bir kere yanlışlıkla, yanlışlıkla diyorum çünkü hala nasıl olduğunu bilmiyorumYusuf güneye göre çok teferruatı var ama ben o kısımlara zaten gelemem, çocuktan sonra gözlerimi kapattığım an uyuyorumEskiden uykuya geçmeden yarım saat hayal kurardım şimdi uykuya ne ara geçtiğimi hatirlamiyorum. Benden geçmişte işte insanlığın ilk anlarına gitsem bi gelsem iyi olurdu bundan sonra ki hayatıma ne tür anlam yükleyerek yaşayacagima karar verebilirdim ama imkansız işte acabalarla geçip gidecek ömür
Ne güzel fırsat ya , korkacagina git gez işte Ruh'sun senBende bir kere yanlışlıkla, yanlışlıkla diyorum çünkü hala nasıl olduğunu bilmiyorumuyurken ruhumun bedenimden ayrılışını ve odada gezdiğimi gördüm. Korkunca uyandım tabi. Birde aynı şekilde bir melek gördüm koruyucuydu. Ay ben ondanda korkunca bi daha olmadı.
Yok canım gidiş dönüşlü bir dilek olacakBen korkardım
Bekar ve çocugum olmasaydı ben çıkardım. Şuan çıkamam olurda geri gelemezsem. Ailem ne yaparOnun en azından kendince emin olduğu birşeyler var benim kafam soru işaretleri ile dolu, bende astral seyahate mi çıksam ne
cok uzuldum insallah gonlunden gecen olurBabam yok, kardeşim yok, abim yok, amcam yok, dayım yok...Bu hayata tanıdığım tek erkek eşim şuan Hamileyim Allah'tan hayırlısıyla bir erkek evlat istiyorum ki saydıklarımın yerini doldursun Ama hayırlısıyla...
YaaaAnnemi babamı kaybettim ben de başın sağolsun anne olmadan önce bu soruyu sorsaydin ben de onların yaşamasını dilerdimama şuan sadece oğlumun konuşmasını diliyorum.
Yiyip yiyip kilo almamak
ikinci bir sansim daha olsaydi inanin bnde bunu dilerdimSağlığıma kavuşmak ve birdaha ne benim ne sevdiklerimin sağlıkla imtihan olmamasını dilerdim
Ozmn hayattan ne istiyosaniz en kisa zamanda kavusmaniz dilegiyleHayattaki her seyin istedigim gibi olmasini dilerdim.
CiddimissiiinBende bir kere yanlışlıkla, yanlışlıkla diyorum çünkü hala nasıl olduğunu bilmiyorumuyurken ruhumun bedenimden ayrılışını ve odada gezdiğimi gördüm. Korkunca uyandım tabi. Birde aynı şekilde bir melek gördüm koruyucuydu. Ay ben ondanda korkunca bi daha olmadı.
Insallah dilediginiz gibi olurrEvladımin sağlıklı,mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayatı olmasını dilerdim.
Amin inşallah dünyadaki tüm çocuklar daInsallah dilediginiz gibi olurr
Kizzz oğlum var daha 2 yaşında, kendimi o kadar gidip donecegime inandirmisim ki hiç bu açıdan düşünmemiştimBekar ve çocugum olmasaydı ben çıkardım. Şuan çıkamam olurda geri gelemezsem. Ailem ne yapar
TürkmenistanliyimKizzz oğlum var daha 2 yaşında, kendimi o kadar gidip donecegime inandirmisim ki hiç bu açıdan düşünmemiştimFedakar yurdum insanı, başlarım gelmişe geçmişe ailem daha önemli diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?