Gelin biraz sohbet edelim kizlar hayatta 1 tane dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz

Maksat sohbet olsun anlatin bklm hayatta bir kere dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz benim boyle bir hakkim olsaydi kardesim hayatini kaybetti suan onun hayatta olmasini dilerdim 💔
Annemi babamı kaybettim ben de başın sağolsun anne olmadan önce bu soruyu sorsaydin ben de onların yaşamasını dilerdimama şuan sadece oğlumun konuşmasını diliyorum.

Yusuf güneye göre çok teferruatı var ama ben o kısımlara zaten gelemem, çocuktan sonra gözlerimi kapattığım an uyuyorum 😂 Eskiden uykuya geçmeden yarım saat hayal kurardım şimdi uykuya ne ara geçtiğimi hatirlamiyorum. Benden geçmişte işte insanlığın ilk anlarına gitsem bi gelsem iyi olurdu bundan sonra ki hayatıma ne tür anlam yükleyerek yaşayacagima karar verebilirdim ama imkansız işte acabalarla geçip gidecek ömür 🤦‍♀️
Bende bir kere yanlışlıkla, yanlışlıkla diyorum çünkü hala nasıl olduğunu bilmiyorum 🤣 uyurken ruhumun bedenimden ayrılışını ve odada gezdiğimi gördüm. Korkunca uyandım tabi. 🤣 Birde aynı şekilde bir melek gördüm koruyucuydu. Ay ben ondanda korkunca bi daha olmadı. 🤣

Sağlığıma kavuşmak ve birdaha ne benim ne sevdiklerimin sağlıkla imtihan olmamasını dilerdim

Bende bir kere yanlışlıkla, yanlışlıkla diyorum çünkü hala nasıl olduğunu bilmiyorum 🤣 uyurken ruhumun bedenimden ayrılışını ve odada gezdiğimi gördüm. Korkunca uyandım tabi. 🤣 Birde aynı şekilde bir melek gördüm koruyucuydu. Ay ben ondanda korkunca bi daha olmadı. 🤣
Ne güzel fırsat ya , korkacagina git gez işte Ruh'sun sen 😂 Keşke bende görsem öyle bişey 🫤

😂 Onun en azından kendince emin olduğu birşeyler var benim kafam soru işaretleri ile dolu, bende astral seyahate mi çıksam ne 😂
Bekar ve çocugum olmasaydı ben çıkardım. Şuan çıkamam olurda geri gelemezsem. Ailem ne yapar 😁

Babam yok, kardeşim yok, abim yok, amcam yok, dayım yok...Bu hayata tanıdığım tek erkek eşim şuan Hamileyim Allah'tan hayırlısıyla bir erkek evlat istiyorum ki saydıklarımın yerini doldursun Ama hayırlısıyla...
cok uzuldum insallah gonlunden gecen olur 😞

Ciddimissiiin

Evladımin sağlıklı,mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayatı olmasını dilerdim.

Bekar ve çocugum olmasaydı ben çıkardım. Şuan çıkamam olurda geri gelemezsem. Ailem ne yapar 😁
Kizzz oğlum var daha 2 yaşında, kendimi o kadar gidip donecegime inandirmisim ki hiç bu açıdan düşünmemiştim 😂 Fedakar yurdum insanı, başlarım gelmişe geçmişe ailem daha önemli diyorsun yani 😂❤️

Kizzz oğlum var daha 2 yaşında, kendimi o kadar gidip donecegime inandirmisim ki hiç bu açıdan düşünmemiştim 😂 Fedakar yurdum insanı, başlarım gelmişe geçmişe ailem daha önemli diyorsun yani 😂❤️
Türkmenistanliyim 😌 ruhun bedene geri gelmeme şansıda varmış. O yüzden korkulu. Evet ya Allah korusun geri gelemezsem çocumm napar. Kimlerin eline kalır 😁

Back