- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi dderya3484
Sizce gelinliğim yeterince kabarık mı?
Yeterince mi? Bence fazla kabarık
Allah mutlu etsin canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce gelinliğim yeterince kabarık mı?
Evet yah bak bunu h
Hiç düşünemedimm bunu sormalıyım dr'a şişlik olmamalı yüzümde
Benim anlamadığım şey kuaföre gidip gelin başı olucak demek. Kuaföre gidip güzel bir topuz yaptır.. Git duvağını falan kendin tak. O kadar para çüşünüz yani.
bende nisan dugun vs icin kuafore gitmiyoeum artik cunku kuaforun yaptigi saci begenmiyorum.bi kac ay once akrabamin nisani vardi sacimi makyajimi kendim yaptim.bu model sana cok yakisiyo nerde yaptirdin falan dediler.:)))ve yine bi akrabamda kuaforden aslan yelesi gibi saclarla gelince iyiki gitmemisim diyorum hala.ama dugun saci cok riskli kendine guvenebiliyosan bu konuda gitme.oncesinde bi prova yap istersen.yapip yapamiycagini anlarsin.
Yeterince mi? Bence fazla kabarık
Allah mutlu etsin canım...
ayrıca bi arkadaşım uzun sarı saçlıydı düz fön çektirdi ucuna iri dalga yaptı iki yandan da arkaya taç gibi ördürdü örgülerin birleştiği yere duak taktı
çok beğendim çok doğal durdu
Çok teşekkür ederimm:) çok kabarık olmasını istiyordum bu bile sönük gelmişti gözüme
Kabarık denilince mutlu oluyorum:)
kızlar gelinliğime gösteriyorum size ilk size:) nolur maşallah diyin
Ev için kusurabaklayın abimin bekar evi, gelinliği aldığımızda denemiştim bu arada duvağımı kendim yaptım
Gelinlikcinin verdiği duvağı görünce ağlamaktan helak oldum onu bozdum söktüm kendim yaptım nasıl duruyor ?
Bide göğüs altındaki taşları 2sıraydı 3cüsünü ben diktim, nolur içten fikirlerinizi söyleyin, güzelim sizce?
Bide bu gelinliğe sade bi topuz gitmezmi?
Eki Görüntüle 1108061 Eki Görüntüle 1108062
Çok teşekkürederim, sade ve şık bi prenses model
Peki sizce yeterince kabarık mı?
Ben çok kabtık olsun demiştim bukadar oldu
Bana istediğim kadar kahrolmuş gibi gelmiyor sizde nasıl?
Daha çok nasıl kabartabilirim acaba
Ben de aksine kabarık sevmediğim için gözüme aşırı kabarık geldi
Bence kendin yap, eger bi aksilik olur da yapamazsan kuafore tek ya da tek arkadasinla git tacini takabilecegin gibi bi topuz yaptirirsin hemen tac ve duvagi da evde takarsin hemen :) kuafore de gelin oldugunu soyleme hic max 50-60 liraya sacini yaptirmis olursun :) bu arada eger pendikteysen ben de geleyim yardima elim yatkindir :))
Diğer modellerde değilde prenses modele kabarık yakışıyor ama:)
Eki Görüntüle 1108285
Bak canım bende böyle bi saç istiyorum arkayada duvak takılcak ama 20 tl ye yaptırcagım saçı düğün diye 600 tl falan vermek istemiyorum o yüzden gidip bi gün önce gidip ağdamı manikür pedikür saçıma bakım yaptırcam 150 fakan tutar düğün günüde saçımı yaptırıp oje sürdürcem evde duvagmı kendim takıcam.
Sende saçına kuaförde topuz yaptır evde duvagnı tak bence. Yada evde illa kendin yapmak istiyosan güzel bi maşa al resimlerdeki saçın dalgası buklesi falan hiç güzel değil heidinin saçı gbi yada saçını maşaya sarış şeklini değiştir canım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçekten mi:) pendik Kaynarcada oturuyorum, bu teklifi unutmamak için prnt aldım eğer ihtiyac olursa davet edebilirim sizi, hatta ihtiyac olmasada buyrun gelin:) 21 Haziran'da Gebze'de olcak nikahım sonra Beyoğlu'nda istiklalde şık bi mekanda 65-70 kişilik eğlence olcak, nişanlımın tıp fakültesinden 10yyıllık ev arkadaşları kardeşi gibi olduğu halde yarıdan fazlasını tanımıyorum onun için yabancılık çekmezsin oda benim arkadaşlarımın yarısını tanımıyor, nikahta tanıştırıcam çoğunu:) yani herkez birbirini o gün tanışacak :) gelebilme imkanınız olursa çok mutlu olurum:)
Guzelyalidayim ve ihtiyac aninda ordayimm :)
Bence çok güzel gelinlik Duvakta öyle kabarıklıgı falan çok güzel bence sade olmalı saç çünkü yanlış görmüyorsam gelinliğin eteginde parıltılar var resimdeki modelde güzel yada dağınık topuz hoş olur örgü şeklinde de yakışır ama botoks yaptırma bence çünkü şişlik falan olabilir düğünede az kalmış yüzünde ödem olabilir operasyondan kaynaklı falan iltihap kaparsa Allah korusun
Teşekkürederim :) gelen ekliyorum seni arkadaş olarak