- Konu Sahibi dderya3484
Siz benim yaşamaktan korktuğum şeylerin tecrübesini yazmışsınız, 2kez okudum ve çok üzüldüm, benimde saçlarım düzleştirince belime iniyor, yüzüme yakılanı makyaj ve saç olarak az çok tahmin ediyorum zaten resimdeki gelin saçından istiyorum aşağı yukarı sade bi model,
Pazartesi tüm gün prova yapıp akşam resimleri yüklicem umarım iyi yorumlar alırım umarım beğenirim ve içime siner
Benim saçlarım düzleştirilmese bile çok uzundu düzleştirince muhteşem oluyodu...kınada önce su dalgası yapıldı kuafördeki bayanlar hayran kaldı herkes gelip gidip bişey dedi..yine su dalgasıyla kalsa iyiydi yani sonra onu topuz yapalım olmazsa açarız dediler hatta bi bayan tanımadığım halde o saça yazık etmeyin dedi çok karıştı falan ama başımdaki süper egolu kendine gereğinden fzla güvenmiş kişi yaptı yinede..tabi geç kalınca geri topuzu açıp düzeltemeden gittim öyle rezil rezil..şimdi hala sinirleniyorum deli oluyorum.geçen yıl ağustosda oldu düğün ama bn hala üzülüyorum.. aman sizde pişman olmayın herşeyiniz planlı olsun erkenden yapın herşeyi..ı