• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

Ya arkadaşım.Saçlarına bayıldım.Hele kendi yapmış olmana hayran oldum.Konunla ilgili değil ama saçlarını boyarken ne kullanıyorsun,neler yapıyorsun?

Dip boyama nevacolor 11:10 yoğun küllü sarı kullanıyorum taban renginde bu
11:10 bulamadığımda 10:01 alıyorum, koyuluk olunca 12:01
Balyalarımı. Mavi toz orylle 30volum oksidanı karıştırıp ayırdığım tutamlara sürüyorum
Röfle daha ayrıntılı tabi

Ama şunumda öğrendim sır saçlarda küllü renk elde etmek yada kızıllık olmaması için düşük volum oksidanı kullanmak gerekirmiş, ben 11:10la 20vol karıştırıyorum artık tam küllü diplerim

kuaförlerin istedikleri ücretler gerçekten yüksek. elinizden geliyorsa bol bol prova yapın, eliniz hızlansın. size en iyi giden modeli zaten en iyi siz bilirsiniz. yardımcılarınızda varmış, bence halledersiniz, üstelik kuaförden her zaman mutlu çıkacaz diye bir kural yok. nikahımda saçımı kendim yapıp, çiçeğimi de saçıma kendim takmıştım. çokta güzel olmuştu.

Ya sizde kendiniz yapmışsınız nasıl peki kımse sizin yaptığınızı anlarımı? Sonradan pişman oldunuzmU içinize sindimi?

Canım sen normal bir kuaföre bile gitmeyip Bayram Bal 'a fiyat soruyorsun ama kendim yapacağım diyorsun.Bayram Bal dan daha uygun fiyat çekerler emin ol.Gelin başı 1 gün diyorsun ama,insanın hayatındaki en önemli gün o gün.İnsan herşeyinin özel olmasını ister.Ben şahsen kendimi profesyonel ellere bırakırım.Ne kadar iyi becersen de,bir kuaför kadar iyi yapamazsın.O gün insan stresten heyecandan normal yaptığı şeyleri yapamıyor.Hem kuaförün elinin hızıyla senin ki asla bir olamaz.Yapamazsan yeniden boz yap.Vakit kaybı.
29 yaşındasın botoks diyorsun.O senin kararın birşey diyemem ama,zaten fotoğraflarda rötuş yapılıyor.Düğün yeri genelde loş ışık.Aydınlık dahi olsa göze batan ne kadar kırışıklığı olabilir ki bir insanın.

kuaförlere de güven olmuyor. açıkçası çoğu gelin başı berbat oluyor gördüğüm kadarıyla.

abartılı abartılı topuzlar. insanların istediğinden çok farklı şeyler yapıyorlar.

eğer becerine güveniyorsan neden olmasın?

öncesinde bir prova yaparsınız.

MOS’ta bile 750 TL değil sen hangi kuaföre sordun????
Bence kendin yapma sakın. Profesyonel elden çıkması başka.200-250 TL ye yaptıracak çok yer bulabilirsin.

Bizim Burdada var 200 250 tl ye ama onlara hiç güvenemem ki
Kullandıkları makyaj markSını ben günlük bile sürmüyorum yüzüme
Bikere arkadaşımın nişanında gittim onların saçı yapılıyordu ben sadece izlemiştim midem bulandı taraklar spreyler çok pisti

Olacaksa iyi biyer olsun yoksa diğerlerinin yaptığını bende yaparım diye düştü bu kendim yapma fikri aklıma zaten:(
Biz kuaför için 500 tl ayırdık
Ama bayramlaşma ve aydın Taner 750 diyor
Üstelik yanımdakilerde kişi başı 100 tl:(

24 unde nısanlımın kardeşinin düğünü var, saçını kendı yapıyor, düğün yerine makyöz gelecek sadece.:31: Onu da fotoğraf çekimi için istedi. Bence kendını tanırsa en ıyı kendı tanır ınsan, guvenebılıyosan yap, kimi kuafor gelinbaşı yapıcam diye abarta abarta kuş konduruyo kafaya sanki :31:
O sade iri dalga yapıp yarım toplayacak sade bır model ama bu gosterdıklerınde cok zor modeller degil:16:

Benimde makyajda hiç tereddütüm yok
Kozmetik delisi olduğum için ve sürekli yaptığım için onu başarırsınız
Eyeliner istediğim gibi çekebiliyorum fondoten vs hepsi en iyisinden var sadece başım konusu da endişeleniyorum işte
Nişanlınızın kardeşi ne düşünüyor kendisi yapma konusu da

Ya sizde kendiniz yapmışsınız nasıl peki kımse sizin yaptığınızı anlarımı? Sonradan pişman oldunuzmU içinize sindimi?

bizimki aile ve arkadaşlar arasında dışarda yenen bir nikah yemeği idi ama kimse anlamadı ve hala o resmime çok severek bakarım. saçlarım sık dalgalı ve orta uzunluktaydı, dağınık topuz yaptım, ve taç şeklinde çiçeğim vardı onu taktım, önlerim perçemdi hem zarif hemde doğal bir saç olmuştu. zaten öyle kuaförden yeni çıkmış kalıp gibi saçları sevmiyorum. bence yaparsın.

Benim kuzenimde kendisi yapmıştı zorla kuaföre götürdüler kuaför çok abarttı ben sadece seviyorum dedi ve aldı eline maşayı kendisi yaptı makyajını falanda içine sindi evet belki kötü oldu ama ben mutlu oldum benim en mutlu günüm başkalarının değil demişti gayet mantıklıda ve sizin elinizde yatkınmış önceden denersin kızkardeşine ögretirsin iyice işide sağlama alırsın :)

Kız kardeşim yokki, tek kızım
Kuzenimde en yakın arkadaşım olcak yanımda
Onların yardımıyla deneyeceğim
Onlar sadece aynayı arkadan görebileceğim şekilde tutsa yeter aslında bana
Kuzeninize çok rica etsem sorabilirmisiniz lütfennn pişmanım kuaföre gitmediğine, içine sinmişmi saçı?
Ve siz beğendinizmi kuzeninizin saçını?

Birde etrafdan yadırgandımı kuaföre gitmemesi?

kendi malzemelerinizi götürün ucuz olanina hem ucuza yaptrms hemde risk almams olursunz..:)
cok pahaliydi bizm geln kendi yapti basini die erkek tarafndan kimse madalya takmaz size..tescillenmiştir;)

Bende kaşlarımı kendim alıyor, manikürümü kendim yapıyorum saçlarımı da evde boyuyordum boyamayı bıraktım kuaföre hiç gitmiyorum desem yeri, ama nişan, düğün gibi özel günlerde çok sade topuz modellerini sevsem bile risk alamam, profosyonel bir dokunuş olsun isterim, bu arada bahsettiğiniz meblağlar bana da çok fazla geldi. Kişi başı 100 liraysa benim kuzenler, kız kardeşimle beraber 700 lira tutar erkek arkadaşımın ablasını, yengelerini, yeğenlerini saymıyorum bile.. :ssz:

Kız kardeşim yokki, tek kızım
Kuzenimde en yakın arkadaşım olcak yanımda
Onların yardımıyla deneyeceğim
Onlar sadece aynayı arkadan görebileceğim şekilde tutsa yeter aslında bana
Kuzeninize çok rica etsem sorabilirmisiniz lütfennn pişmanım kuaföre gitmediğine, içine sinmişmi saçı?
Ve siz beğendinizmi kuzeninizin saçını?

Birde etrafdan yadırgandımı kuaföre gitmemesi?

Benimde kuzenimin yoktu biz yanındaydık :)) Hiç değilim bir daha olsa yinekendim yapardım ama spreyi fazla sıkardım dedi :1: Biz beğendik ama çok sadeydi çünkü o sadece bukle bukle yaptı taç falanda takmadı hafif sprey sıkmıştı çünkü kendisi abartı sevmiyordu ve çok iyi hissettim insanlar ne derse desin umrumda değil diyor :) Evet yadırgandı biraz ama kuaföre gitmedigi belli degildi yani kuaföre gitseydi mahvedeceklerdi böyle doğal duruyordu daha güzeldi bence :)

Gelinbaşı için daha uygun biryerle anlaşabilirsiniz. Ve yanınızda kimseyi götürmeyebilirsiniz. Bizim düğünümüzde ben yanımda kimseyi istemedim, çünkü bütçeyi çok zor denkleştirdik, sağolsun eşimin ailesinden kimsede size birazda olsun yardım edelim demedi. Hatta manikür istemedim( 20 lira 30 lira hesabı yapınca), ojemi kendim sürerim dedim, kuaför maniküre para almadı. Bende kuaföre tek gittim. Saçım makyajım çok makul fiyata geldi. Düğün 1 kere olacak birşey, bencede riske atmayın bir kuaförde yaptırın :34:

Son düzenleme:
ben saçımı kendim kesen manikürümü vs kendim yapan biriyim..
gelin başımı da kendim yapacaktım annemin ısrarı ile kuaföre gittim..
kuaför fönü çekti vs derken "ben devam ederim sağol" dedim:))) kendim yaptım..
manikür ve makyajımı da kendim yaptım..
illa birine yaptırmana gerek yok..
ama dediğim gibi kendine güveniyorsan ve telaşlı bir tip değilsen..
"ay olmadı yapamayacağım" diye strese girmeyeceksen..
eğer elin yatkınsa inan daha bile güzel yaparsın.. en kötü ihtimalle bi kuaföre gider bi topuz yaptırır çıkarsın.. (20 tlye bile güzel yapan yerler var)

Düğün günü heyecanlı ve stresli olma ihtimaliniz yüksek, eliniz ayağınız dolaşabilir, bence hiç risk almayın, gidin bir kuaföre.
29 yaşında botox lüzumsuz, daha çok gençsiniz

Benimde kuzenimin yoktu biz yanındaydık :)) Hiç değilim bir daha olsa yinekendim yapardım ama spreyi fazla sıkardım dedi :1: Biz beğendik ama çok sadeydi çünkü o sadece bukle bukle yaptı taç falanda takmadı hafif sprey sıkmıştı çünkü kendisi abartı sevmiyordu ve çok iyi hissettim insanlar ne derse desin umrumda değil diyor :) Evet yadırgandı biraz ama kuaföre gitmedigi belli degildi yani kuaföre gitseydi mahvedeceklerdi böyle doğal duruyordu daha güzeldi bence :)

Gelinliğim prenses model, hatta dur onuda eklim ama ilâda değil telde olduğu için oradan girip yorum olarak eklicem, şimdi görünce anlarsınız beni gelinliğime sade hoş bi topuz(resimdeki gibi) gidebilir ancak
Hemen ekliyorum

Gelinliğim prenses model, hatta dur onuda eklim ama ilâda değil telde olduğu için oradan girip yorum olarak eklicem, şimdi görünce anlarsınız beni gelinliğime sade hoş bi topuz(resimdeki gibi) gidebilir ancak
Hemen ekliyorum

Kuzenimle herşeyiniz ayn ı resmen onunda gelinligi prenses model esmer tenli bir kızdı :1: Evet çok hoş olur internette videoları var yapımı çok basit bekliyorum fotoğrafı

Benim anlamadığım şey kuaföre gidip gelin başı olucak demek. Kuaföre gidip güzel bir topuz yaptır.. Git duvağını falan kendin tak. O kadar para çüşünüz yani.

:nazar: kızlar gelinliğime gösteriyorum size ilk size:) nolur maşallah diyin:nazar:
Ev için kusurabaklayın abimin bekar evi, gelinliği aldığımızda denemiştim bu arada duvağımı kendim yaptım
Gelinlikcinin verdiği duvağı görünce ağlamaktan helak oldum onu bozdum söktüm kendim yaptım nasıl duruyor ?
Bide göğüs altındaki taşları 2sıraydı 3cüsünü ben diktim, nolur içten fikirlerinizi söyleyin, güzelim sizce?

Bide bu gelinliğe sade bi topuz gitmezmi?

$image.jpg $image.jpg

Son düzenleme:
Kuzenimle herşeyiniz ayn ı resmen onunda gelinligi prenses model esmer tenli bir kızdı :1: Evet çok hoş olur internette videoları var yapımı çok basit bekliyorum fotoğrafı

Ekledim:) ilkdefa gelinliğim görücüye çıktı:) abimin evinde saklıyordum nikah kadar:3: nasıl sizce?

Back