• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

Canim.madem cok pahali git.normal birgunmus gibi sac makyaj yaptir eve gel tacini evinde tak gelin basi degince cok abartiyorlar fiyati ama normal birinin.dugunune gider gibi git yaptir sacini topuz yaptir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birinci resimde saç rengin çok güzel hangi boyayla Boyadın?

Benim iki şehirde düğünum oldu. Ilk yerde kuaförü hic istediğim gibi makyaj yapamadi ikinci şehirde kendim yaptım bilen bilmeyen herkes ikinci makyajini daha güzel yapmışlar dedi.
Kendine guveniyorsan neden olmasın canim? Ki bu konuda becerikliymissin :12: Tabi sadece kendin değil teşkilatının da sağlam olması lazım. Eminim güzel olur. Bolca sprey sikarsiniz bozulmaz. Saclarin cok güzel ne yapsan yakışır hem.

Ben de becerebilsem de kiriklarimi kendim alsam sahi iyi marifet senin ki biraz tiyo versene :52:

Heyecan bastı.
Sardim saclarimi bigudilerle biraz önce, yarin açıp yapacagim sacimi, nikaha gider gibi, takacagim tacimi duvağımı, bitince resimleri yukleyecegim, nasil olacak acaba diye meraktan çatlicak kalbim

Benim iki şehirde düğünum oldu. Ilk yerde kuaförü hic istediğim gibi makyaj yapamadi ikinci şehirde kendim yaptım bilen bilmeyen herkes ikinci makyajini daha güzel yapmışlar dedi.
Kendine guveniyorsan neden olmasın canim? Ki bu konuda becerikliymissin :12: Tabi sadece kendin değil teşkilatının da sağlam olması lazım. Eminim güzel olur. Bolca sprey sikarsiniz bozulmaz. Saclarin cok güzel ne yapsan yakışır hem.

Ben de becerebilsem de kiriklarimi kendim alsam sahi iyi marifet senin ki biraz tiyo versene :52:

Saclarin uzunsa yani ucunu gozunun onune kadar getirebiliyorsan kirik almak cok kolay sadece catalli olanlari kesiyorum ucundan boylece boyuda kisalmiyor hemde kiriklar gidiyor, sadece hasarli saçı seçerek kesmelisin tutam tutam degil ama:) minik minik

Birinci resimde saç rengin çok güzel hangi boyayla Boyadın?

Nevacolor 11:10 yada 12:01 ikisindan başka hiçbir boya surmuyorum sacima, digerlerindekilerde ayni renk, güneş, ortam ışığı, flash, yansıması ton farki gibi duruyor
Kimi evde cekildi kimi dışarıda gündüz, oyuzden farkli durabilir

Anladigim kadariyla kirpigi alt kirpiklerinizin dibine degil goz kapaginiza yapistirmissiniz. Kirpiklerinizin tam dibine hatta kirpiginizin baslama yerine yapistirmaya dikkat edin.

Beceremedim:) saglik olsun, ama pes etmedim birde tek tek takilan kirpiklerden alip deneyecegim daha pratik takiliyor gibi, videosunu izledim birazdaha kokay geldi sanki, hasta icide 2 kutu tek tek takilan kirpiklerden alacağım, siz kullandinizmi ondan? Nasil olur?

Bide ozelden msj yazmistiniz, face mi yazdim, umarim gelmistir:)

Tekrar tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...

Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)

Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...

Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum:(
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)

Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim

Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.

Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var

Eki Görüntüle 1107594 Eki Görüntüle 1107595 Eki Görüntüle 1107596

Gelinlik resimlerim 10cu sayfada

...

Afedersin ama yuh diyorum ya 750 ne kizm yaa sacmalama adam gbi git baska yerlere sor bence ve yapabliosan kendin yap sacini erkenden kalk ve anlayn bir arkdsini cagir beraber yapin ama kendine uzun bi zaman birak cunku heyecandan elim ayagina dolascagi icin kisitli zamanda yapamazsin.. ayrica sakin makyajini kuafordede yaptirma nie dersen? Cnku gunluk makyaj yapıyorlar nerdeyse tiksiniorm ve daha beter yapiorlar kizlar cirkinlesio resmen bence makyaji az cok anlaym biri varsa mytlaka evde kendiniz yapin hatta smdiden prova yapin makyaj konusundada hergun yapinki eliniz alissin ben sahsen ole yapcam makyajdan cok ii anliorm kendim yapcam hhh :d

Afedersin ama yuh diyorum ya 750 ne kizm yaa sacmalama adam gbi git baska yerlere sor bence ve yapabliosan kendin yap sacini erkenden kalk ve anlayn bir arkdsini cagir beraber yapin ama kendine uzun bi zaman birak cunku heyecandan elim ayagina dolascagi icin kisitli zamanda yapamazsin.. ayrica sakin makyajini kuafordede yaptirma nie dersen? Cnku gunluk makyaj yapıyorlar nerdeyse tiksiniorm ve daha beter yapiorlar kizlar cirkinlesio resmen bence makyaji az cok anlaym biri varsa mytlaka evde kendiniz yapin hatta smdiden prova yapin makyaj konusundada hergun yapinki eliniz alissin ben sahsen ole yapcam makyajdan cok ii anliorm kendim yapcam hhh :d

Teşekkür ederim:) ilk provami yarin yapacağım, bu arada makyaj konusunda kesinlikle katiliyorum, zaten malzemelerim var estee lauder lancome clinique aldim fondoten allik rimek eyeliner vs.... kendim yapacagim. Saclarimida sardim bu gece:) bakalim yarin nasil olcak

Teşekkür ederim:) ilk provami yarin yapacağım, bu arada makyaj konusunda kesinlikle katiliyorum, zaten malzemelerim var estee lauder lancome clinique aldim fondoten allik rimek eyeliner vs.... kendim yapacagim. Saclarimida sardim bu gece:) bakalim yarin nasil olcak

Aynen eger cok bilgin yoksa netten pratik gelin makyaji yaz videolari izle puf noktalari gormus olursun ;)

Heyecan bastı.
Sardim saclarimi bigudilerle biraz önce, yarin açıp yapacagim sacimi, nikaha gider gibi, takacagim tacimi duvağımı, bitince resimleri yukleyecegim, nasil olacak acaba diye meraktan çatlicak kalbim

Bence güzel olacak çünkü saçların güzel, modeli iyi gösterir. :21: İlk deneme olacak hemen istediğini elde edemeyebilirsin pes etmeyin sakın..
Ha bu arada denemedeki kadro düğündeki kadroyla aynı olsun.:13:
Hadi bakalım bekliyoruz :ssz:

Heyecan bastı.

Nasil olucak sonuc merak ettim dogrusu :) Nisanimda makyajimi en yakin arkadasim yapti dugundede yapacak sac konusunda da neden olmasin yapilabilir. Bence kuaforde sac yaptirmis biri detaylari incelerse ayni uygulamayla guzel sonuclar elde edebilir:)

Ayrica lutfen cok rica ediorm makyajinda goz farin siyah gri beyaz olmasin kendimi oldururum yani.. likit siyah tbiki bide likitin kuyruk kismina bole acik siyah surebilirsin golge acisindan ama renkli far kullan acik renk olsun peri kizi gibi ;)) ve allikla ruj kirmizi olmasin afedersin ole yapan kizlar bana baska turlu kizlari hatirlatior gelinken.. gelin dedigin safligi masumiyeti ve duru guzelligi simgeler o yzden seftali veya pembe acik tonlarda olursa mukkem olur ;) ve surmeni gozunun icine cekme mutlakaaaa disardan ve yarim cek.. goz icine de beyaz cek gozlerin cok iri ce cekici duracaktir daha fazla makyaj bilgisi istersen vereblirim :)

Anladigim kadariyla kirpigi alt kirpiklerinizin dibine degil goz kapaginiza yapistirmissiniz. Kirpiklerinizin tam dibine hatta kirpiginizin baslama yerine yapistirmaya dikkat edin.

Dyo degil Duo :) yani boya markasi olmayan.

bence kendin yapma daha uygun fiyatlı bi kuaför bulmaya çalış çünkü o gün heycanlı olunuyor insanın eli ayağı titriyor ben çok heycanlıydım gelinliği giyerken bile elim ayağıma dolaştı.hem herşey bi yana böyle özel bi günde kendini özel hisset kendin uğraşma

Merhabalar.
Tutkalin markasi duo mu dyo mu ? :44:

canım ben aydın tanerin gelinlikcısinden aldım gelinliğimi o yüzden biraz indirim yaptı bide nakit yapacam ödemeyi 650 tl yapılacak düğün saçım prova saçı dahil ama kına için ayrı para verecem

sende benim gibisin o zaman. yıllardır kuafore gıtmemısımdır. dip boyası yapıyorlar 70 80 tl. koleston boyasını alıyorum 10 tl halledıyorum saclarım sarı olmasına ragmen. acıcı aldım kuaforlerın kulladıgından kendıme balyaj atıyorum. en son gecen hafta saclarımın onunu actım. kas bıyık agda manikür pedıkur hepsı benden sorulur.
arkadaslarımın dugununde herkez kuafore gıder hemen bir maşa yapar guzelce topuz yaparım sen hangı kuafore yaptırdın derler ama soylemem.

ama bunara ragmen gelın basını kendım cesaret edemezdım ama belkıde ederdım bilemedım sımdı. 3 5 defa prova yaparsın burayada yukle. sadece sac degıl makyajınıda yap ıstedıgın sekılde. zaten kuaforlerler adam gıbı yapamıyorum. karar verdım bende kendım yapardım evde. malzemeler olunca bırde yardım eden bul kendıne kuzende yegendı. olduda bıttı

Canım iş saçı yapmakla bitmiyor.O saçın sağlamlığı da önemli.Bütün gece oynayacaksın fotoğraf çekileceksin falan ne bileyim düşer mi dağılır mı? Eğer illa ki yaparım diyorsan muhakkak en az iki defa dene ki yapabileceğini anla.İmkanın varsa iyi bir kuaföre git ömründe bir kere yapılacak bir şey bu.O günün heyecanıyla sakarlığın,paniğin tutar mı?Hayat boyu resimlerde anılarda kalacak.Ama yine de dene önceden içine sinerse yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendin bi kaç deneme yap içine sinerse nikah günü kendi saçını kendin yaparsın. bence gayette iyi olur :40:

Eki Görüntüle 1108643 Eki Görüntüle 1108644

gelinliğine henüz bakmadım ama bu saç modelleri hoşuma gidiyo. belki sende beğenirsin :40:

Kızlar ilk provamı yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718523&p=35265618&posted=1#post35265618

Nasil olucak sonuc merak ettim dogrusu :) Nisanimda makyajimi en yakin arkadasim yapti dugundede yapacak sac konusunda da neden olmasin yapilabilir. Bence kuaforde sac yaptirmis biri detaylari incelerse ayni uygulamayla guzel sonuclar elde edebilir:)

Ayrica lutfen cok rica ediorm makyajinda goz farin siyah gri beyaz olmasin kendimi oldururum yani.. likit siyah tbiki bide likitin kuyruk kismina bole acik siyah surebilirsin golge acisindan ama renkli far kullan acik renk olsun peri kizi gibi ;)) ve allikla ruj kirmizi olmasin afedersin ole yapan kizlar bana baska turlu kizlari hatirlatior gelinken.. gelin dedigin safligi masumiyeti ve duru guzelligi simgeler o yzden seftali veya pembe acik tonlarda olursa mukkem olur ;) ve surmeni gozunun icine cekme mutlakaaaa disardan ve yarim cek.. goz icine de beyaz cek gozlerin cok iri ce cekici duracaktir daha fazla makyaj bilgisi istersen vereblirim :)

Ilk provammmmm acemine oldu bu
Ama fikir verin nolur
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718523&p=35265618&posted=1#post35265618

Kızlar alışverişmerkezinde Ali gür kuaförü aradım
Önce normal topuz fiyatını sordum 50 tl dedi
Sonra peki gelin başı nekadar dedim
Şuan kampanyamız var 400tl (gelin başı profesyonel makyaj cilt bakımı Kaş manikürümü pedikür içinde) dedi

Kizlar awm deki ali gur ile gorusunce fiyati iki katina çıkarttı, prova icin yine sacimi yapacagindan dolayi ayriyeten gelin basi parasi istedi. Kabul etmedim. Pendikte baska kuafor buldum. 400 tl ye. Bu gelin basi isini kendim yapamayacagima karar verdim. Kuafore gidecegim. Ama botoxdanda vazgecmedim. Bu cumartesi onuda yaptiriyorum.

Hepinize cok ama cok tesekkurederim ilgilendiginiz icin...
Son kararimi yazmak istedim

Kizlar awm deki ali gur ile gorusunce fiyati iki katina çıkarttı, prova icin yine sacimi yapacagindan dolayi ayriyeten gelin basi parasi istedi. Kabul etmedim. Pendikte baska kuafor buldum. 400 tl ye. Bu gelin basi isini kendim yapamayacagima karar verdim. Kuafore gidecegim. Ama botoxdanda vazgecmedim. Bu cumartesi onuda yaptiriyorum.

Hepinize cok ama cok tesekkurederim ilgilendiginiz icin...
Son kararimi yazmak istedim

Ben de merak etmiştim son durumunu. Umarım pişman olmazsın. 400 tl de fena değil iyi bulmuşsun. :51:

Back