• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

canım maşallah, yeterince kabarık ama içine sinmiyorsa içine tarlatan kullanabilirsin, yani gelinliğin altında tarlatan olduğunu düşünüyorum ama yeterli bulmuyorsan onu değiştirebilirsin.

Tarlatanı var içinde ama gelinliğim e dikili yani çıkmıyor ama aralarına alt katlarına tül ekleyebilirim daha kabarık olsun diye:)

Bu arada yardim konusunda ciddiyim :) her turlu tehcizatim mevcutt 15 19 32 mm maşalar filan var eger yardima ihtiyacin olursa mutlaka cagir zaten iki adimlik yer hemen gelirim :)

Maşa değilde sosislerle yapacağım geceden sarıp sabah bukle bukle olur diplerini düzleştiririm bide topuz filesi alırım Pazartesi prova resimlerimi ekleyeceğim, ben sizi yardıma ihtiyac olmasada davet ediyorum:)

hatta gelmek isteyen herkesi :)

Son düzenleme:
kuaförlük beceriniz olabilir ama bu sizin en özel anınız bence riske girmeyin daha makul fiyatlı bir kuaför bulun hatta öncesınde provada yaptırın bakalım içinize sinecekmi?

Tarlatanı var içinde ama gelinliğim e dikili yani çıkmıyor ama aralarına alt katlarına tül ekleyebilirim daha kabarık olsun diye:)

google da tarlatan modelleri diye görsellerde aratın, orada tüllerle kabartılan modeller var, fikir verebilir.

Cogu gelin basini guzel bulmuyorum. Zaten yaptiklari en basit seyde bile adi gelin basi oluyor. Ayni saci normal gunde yaptir paranin yarisi bile olmaz. Gelin basi olayinin abartildigini dusunuyorum.

Ben de kas biyik falan kendim aliyorum, makyajimi kendim yapiyorum. Hatta abarttim kiyafetlerimi de kendim dikiyorum 😊

Simdiki aklim olsa dugunumde kuafore de gelinlikciye de kurus koklatmazdim.

kendi başına ne kadar güzel bir gelinbaşı yapabilirsin ki? böyle önemli bir günde iyi cesaret gerçekten. nişan ve gelin saçım çook güzel olmuştu benim, prova falanda yaptırmamıştım, işinin ustası bir kadındı saçımı yapan kuaför. Nişan saçımı 100, gelin saçımı 150 ye yaptırdım. Kendim asla yapamazdım, elim becerikli olmasına rağmen imkanı yok aynı olmaz. Hem o gün senin saçınla ilgilenilsin, özenilsin.. gelin olmanın keyfini çıkar

Çok teşekkürederim:) çok mutlu oldum beğenmenize, bu arada ödem işini ve şişlik olma ihtimalini konuşacağım doktorla, istanbulun en iyi Dr diyorlar Sinem kobalında doktorumuş, incesi incesine sorarım inşallah güzel durur

Gerçekten begendim ben güle güle giy inşallah her sey cok guzel olur :16: :nazar:

Cogu gelin basini guzel bulmuyorum. Zaten yaptiklari en basit seyde bile adi gelin basi oluyor. Ayni saci normal gunde yaptir paranin yarisi bile olmaz. Gelin basi olayinin abartildigini dusunuyorum.

Ben de kas biyik falan kendim aliyorum, makyajimi kendim yapiyorum. Hatta abarttim kiyafetlerimi de kendim dikiyorum 😊

Simdiki aklim olsa dugunumde kuafore de gelinlikciye de kurus koklatmazdim.

Aynı kafadanız:) bende gelinliğin 3cü taşını ve duvağımı kendim yaptım kıyafetlerimide yapıyorum ama adı gelin başı olunca insan tereddüt ediyor, cesaretim var ama korkularımda vardı, Pazartesi prova yapıp yüklicem resimleri baklım nasıl olcak

Aynı kafadanız:) bende gelinliğin 3cü taşını ve duvağımı kendim yaptım kıyafetlerimide yapıyorum ama adı gelin başı olunca insan tereddüt ediyor, cesaretim var ama korkularımda vardı, Pazartesi prova yapıp yüklicem resimleri baklım nasıl olcak

Sana soyle anlatayim. Kuzenimin dugunu vardi ve ben nikah sahidi olacaktim. Gelin tutturdu sahidin makyaji da kuaforde olsunmus sonra insanlar ne dermis falan. Israr ettim bak kendim yapayim dedim nafile. Neyse oturdum koltuga yuzume tuhaf tuhaf biseyler surduler yuz konturlemeden haberleri yok o kadar guzel gozlerim vardir ama yaptiklari makyajla onlarda bile guzellik kalmadi kirpigi takmak icin yarim saat ugrasti tabi benim gozler hassas yaslar gelmeye basladi. En sonunda fenalik geldi gerisini ben devam ederim dedim. Sonra duzelttim tabi. Gelini de batirmislar. Eyelineri alt goz kapagindan itibaren 90 derece cekmisler saclar zaten 1 saat icinde bozuldu. Bide sim falan dokmusler dalgali saca. Neyse dedim kendime artik bu son olsun. Alnima silahta dayasalar sac kesimi haricinde oturmam o koltuga.

Sana soyle anlatayim. Kuzenimin dugunu vardi ve ben nikah sahidi olacaktim. Gelin tutturdu sahidin makyaji da kuaforde olsunmus sonra insanlar ne dermis falan. Israr ettim bak kendim yapayim dedim nafile. Neyse oturdum koltuga yuzume tuhaf tuhaf biseyler surduler yuz konturlemeden haberleri yok o kadar guzel gozlerim vardir ama yaptiklari makyajla onlarda bile guzellik kalmadi kirpigi takmak icin yarim saat ugrasti tabi benim gozler hassas yaslar gelmeye basladi. En sonunda fenalik geldi gerisini ben devam ederim dedim. Sonra duzelttim tabi. Gelini de batirmislar. Eyelineri alt goz kapagindan itibaren 90 derece cekmisler saclar zaten 1 saat icinde bozuldu. Bide sim falan dokmusler dalgali saca. Neyse dedim kendime artik bu son olsun. Alnima silahta dayasalar sac kesimi haricinde oturmam o koltuga.

Takma kirpik nasıl takılıyor? Zorumu takması?
Rica etsem tarif edebilirmisin birde çeşitleri varmı bunun ben hangisini almalıyım?

ya kuaförler gerçekten rezil edip gönderiyorlar ben en son ablamın kınasında gittim saç makyaj rezalet yani bozum evde kendim yaptım dahada gitmem. Her malzeme varsa birde sizin el yatkınlığınız varmış yani bence evde yapılabilir :)

Son düzenleme:
Takma kirpik nasıl takılıyor? Zorumu takması?
Rica etsem tarif edebilirmisin birde çeşitleri varmı bunun ben hangisini almalıyım?

Takma kirpik olayi soyle ki, genel olarak 25 tl ve 5 tl olarak iki cesidi oluyor (fiyatlar uc asagi bes yukari oynayabilir). 20 tl olani gercek insan saci ve tutkali kaliteli. 5 tl olani gercek sac degil ama taktigin zaman bir farki kalmiyor hatta dolgun kirpiklerde bu daha iyi sanki. Fakat bunun da tutkali cok kotu. Su gibi kivami var ve her an dusebilir. Uzun sure kullanacaksan 5 tl lik al hem cesit cesit olur yanina kaliteli tutkalini ayrica alirsin. Am ozel gunlerde kullanicam diyorsan kalitelisini al.

Takmaya gelince, kirpigi yerinden cikarip cimbizla tutarak tutkali surun. Sonra gozun ic kismindan baslayarak takmaya devam edin ama cimbizla yapin bunu. Gozleriniz kucukse kenardan biraz keserek kisaltabilirsiniz. Cimbizla diplere dogru oturttuktan sonra bir kac dk bekleyip maskarayla kirpiklerinize butunlestirebilirsiniz.

Yalniz bunu bir kac defa denemeniz lazim. Ben ikinci denemede becerebilmistim. Ayrica bana da kimse ogretmedi. Internetten bununla ilgili bir kac video izledim ve kendim de denedim.

Kendi isini kendin gormenin keyfi bir baska :21:

Takma kirpik olayi soyle ki, genel olarak 25 tl ve 5 tl olarak iki cesidi oluyor (fiyatlar uc asagi bes yukari oynayabilir). 20 tl olani gercek insan saci ve tutkali kaliteli. 5 tl olani gercek sac degil ama taktigin zaman bir farki kalmiyor hatta dolgun kirpiklerde bu daha iyi sanki. Fakat bunun da tutkali cok kotu. Su gibi kivami var ve her an dusebilir. Uzun sure kullanacaksan 5 tl lik al hem cesit cesit olur yanina kaliteli tutkalini ayrica alirsin. Am ozel gunlerde kullanicam diyorsan kalitelisini al.

Takmaya gelince, kirpigi yerinden cikarip cimbizla tutarak tutkali surun. Sonra gozun ic kismindan baslayarak takmaya devam edin ama cimbizla yapin bunu. Gozleriniz kucukse kenardan biraz keserek kisaltabilirsiniz. Cimbizla diplere dogru oturttuktan sonra bir kac dk bekleyip maskarayla kirpiklerinize butunlestirebilirsiniz.

Yalniz bunu bir kac defa denemeniz lazim. Ben ikinci denemede becerebilmistim. Ayrica bana da kimse ogretmedi. Internetten bununla ilgili bir kac video izledim ve kendim de denedim.

Kendi isini kendin gormenin keyfi bir baska :21:

Hazır anneler günü indirimindeyken gidip gratis veya watsonsdqn iyisinden 2 tane cuzundanda denemek amaçlı 4tane alim,
Iyisinin birini dış çekimde birini nikahta takarım, ucuzlarında elim alışana kadar deneme yanılma yöntemini kullanırım
Dediğiniz gibi videolarında desteği çok büyük onları izlerim mutlaka
Verdiğiniz bilgiler benim için çok önemliydi kuaföre gitmeyeceğim için
Çok teşekkürederim
Bilgi amaçlı yazınızı kopyaladım iPada
Alırkende yanımda bulunduracağım

Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...

Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)

Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...

Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum:(
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)

Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim

Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.

Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var

Eki Görüntüle 1107594 Eki Görüntüle 1107595 Eki Görüntüle 1107596

Gelinlik resimlerim 10cu sayfada

...[/QUOTE insan kirk yilda bir evleniyor yerinde olsam riske girmem ama 750 tl de insaf cok fazla bi asgeri ucret kadar daha ucuz bi kuafor yani mahalle kuaforu olsa ? Istedigin sac cok da zor gorunmuyor acikcasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hazır anneler günü indirimindeyken gidip gratis veya watsonsdqn iyisinden 2 tane cuzundanda denemek amaçlı 4tane alim,
Iyisinin birini dış çekimde birini nikahta takarım, ucuzlarında elim alışana kadar deneme yanılma yöntemini kullanırım
Dediğiniz gibi videolarında desteği çok büyük onları izlerim mutlaka
Verdiğiniz bilgiler benim için çok önemliydi kuaföre gitmeyeceğim için
Çok teşekkürederim
Bilgi amaçlı yazınızı kopyaladım iPada
Alırkende yanımda bulunduracağım

Bu arada unutmadan su bilgiyi de vermeliyim.

Deneme yaparken de kullanirken de asla ucuz olan tutkali kullanma. Bosuna ugrasmis olursun. Ucuz tutkal kirpigi sabitlemiyor bile. Yani direk at gitsin.

Bir de bu kirpikler defalarca kullanilabiliyor. Cikarttiktan sonra herhangi bir makyaj temizleme urunuyle temizleyip kutusunda muhafaza ederseniz uzun sure kullanirsiniz. Kirli kalirsa yapisi bozuluyor. Kenarinda bulunsun :1:

Back