Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...
Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)
Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...
Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)
Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim
Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.
Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1107594
Eki Görüntüle 1107595
Eki Görüntüle 1107596
Gelinlik resimlerim 10cu sayfada
...[/QUOTE insan kirk yilda bir evleniyor yerinde olsam riske girmem ama 750 tl de insaf cok fazla bi asgeri ucret kadar daha ucuz bi kuafor yani mahalle kuaforu olsa ? Istedigin sac cok da zor gorunmuyor acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.