Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde sözlümle aramda boy problemi var o yüzden bende nişanda kınada düğünde babet giyicem.. hatta şimdiden araştırmalara başladım bile.. gerçi boyu 1.80 biriyle evlenecek olsaydımda tercihim yinede babetten yana olacaktı çünkü boyum zaten 1.70 ve rahatımada çok düşkünüm.. o gün 4-5 saat ayakta durucam sırf görüntü olsun die 15-16 cm platform giyip kendimi heba etmeyi hiiç mi hiç düşünmedim.. Neyse çok konuştum seçtiğim babet modellerini bakalım siz de beğenecekmisiniz??
benimde sözlümle aramda boy problemi var o yüzden bende nişanda kınada düğünde babet giyicem.. hatta şimdiden araştırmalara başladım bile.. gerçi boyu 1.80 biriyle evlenecek olsaydımda tercihim yinede babetten yana olacaktı çünkü boyum zaten 1.70 ve rahatımada çok düşkünüm.. o gün 4-5 saat ayakta durucam sırf görüntü olsun die 15-16 cm platform giyip kendimi heba etmeyi hiiç mi hiç düşünmedim.. Neyse çok konuştum seçtiğim babet modellerini bakalım siz de beğenecekmisiniz??
hımmm renkliler de çok güzel. ben düğünde beyaz kullandım ama foto çekimleri yapacağım onun için fuşya ayakkabım ve buketim var. bence renkli mükemmel duruyor. en olmadı siz de benim gibi yapın, çekimlerde renklileri kullanın, düğünde beyazları. ikisini eşit seviyorsanız ve uygun fiyata bulursanız tabi...
hımmm renkliler de çok güzel. ben düğünde beyaz kullandım ama foto çekimleri yapacağım onun için fuşya ayakkabım ve buketim var. bence renkli mükemmel duruyor. en olmadı siz de benim gibi yapın, çekimlerde renklileri kullanın, düğünde beyazları. ikisini eşit seviyorsanız ve uygun fiyata bulursanız tabi...
Evet aslında mantıklı bir düşünce.. zaten dediğim gibi babet alıcam babetler platform ayakkabılara oranla çok daha uygun.. örneğin fotosunu koyduğum renkli babetler 65 tl.. Dediğiniz gibi yaptığımda (2 çift babet 2 adet el çiçeği) çok uçuk bir fiyat çıkacağını sanmıyorum.. ve fikrinizde aklımın bir köşesinde
Sanırım sizdede damat beyin boyu Pek uzun değil.. Aslında ünlüler ne güzel yapıyor hiç umurlarında değil bir giyiyorlar topuklu ayakkabıyı zavallı damat 1.65 Gelin oluyor 1.80 :) Sizin aranızda boy farkı var mı? Yoksa Aynı boydamısınz??