• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gelin babet modelleri

ben beğenmedim hiç birini gelinliğin altına babette uygun bulmuyorum bence giyen giyer tabikide zevkine kalmış

benimde sözlümle aramda boy problemi var o yüzden bende nişanda kınada düğünde babet giyicem.. hatta şimdiden araştırmalara başladım bile.. gerçi boyu 1.80 biriyle evlenecek olsaydımda tercihim yinede babetten yana olacaktı çünkü boyum zaten 1.70 ve rahatımada çok düşkünüm.. o gün 4-5 saat ayakta durucam sırf görüntü olsun die 15-16 cm platform giyip kendimi heba etmeyi hiiç mi hiç düşünmedim.. Neyse çok konuştum seçtiğim babet modellerini bakalım siz de beğenecekmisiniz??

$20100917142143-2aa20a68.jpg $dfh.JPG $fdgdfhfg.JPG Eki Görüntüle 279486 $white-ballerinas1[1].jpg $rtry.JPG

Birde şu renkli kuşak, renkli ayakkabı, renkli çiçek modası var.. Aklıma Takılmıyor değil.. Sizce nasıl olur??

Eki Görüntüle 279497 $1220596165976696470iv3.jpg $renklers.jpg $GELIN_~1.JPG

benimde sözlümle aramda boy problemi var o yüzden bende nişanda kınada düğünde babet giyicem.. hatta şimdiden araştırmalara başladım bile.. gerçi boyu 1.80 biriyle evlenecek olsaydımda tercihim yinede babetten yana olacaktı çünkü boyum zaten 1.70 ve rahatımada çok düşkünüm.. o gün 4-5 saat ayakta durucam sırf görüntü olsun die 15-16 cm platform giyip kendimi heba etmeyi hiiç mi hiç düşünmedim.. Neyse çok konuştum seçtiğim babet modellerini bakalım siz de beğenecekmisiniz??

Eki Görüntüle 279483 Eki Görüntüle 279484 Eki Görüntüle 279485 Eki Görüntüle 279486 Eki Görüntüle 279487 Eki Görüntüle 279488

Birde şu renkli kuşak, renkli ayakkabı, renkli çiçek modası var.. Aklıma Takılmıyor değil.. Sizce nasıl olur??

Eki Görüntüle 279497 Eki Görüntüle 279489 Eki Görüntüle 279490 Eki Görüntüle 279491

hımmm renkliler de çok güzel. ben düğünde beyaz kullandım ama foto çekimleri yapacağım onun için fuşya ayakkabım ve buketim var. bence renkli mükemmel duruyor. en olmadı siz de benim gibi yapın, çekimlerde renklileri kullanın, düğünde beyazları. ikisini eşit seviyorsanız ve uygun fiyata bulursanız tabi...

hımmm renkliler de çok güzel. ben düğünde beyaz kullandım ama foto çekimleri yapacağım onun için fuşya ayakkabım ve buketim var. bence renkli mükemmel duruyor. en olmadı siz de benim gibi yapın, çekimlerde renklileri kullanın, düğünde beyazları. ikisini eşit seviyorsanız ve uygun fiyata bulursanız tabi...

Evet aslında mantıklı bir düşünce.. zaten dediğim gibi babet alıcam babetler platform ayakkabılara oranla çok daha uygun.. örneğin fotosunu koyduğum renkli babetler 65 tl.. Dediğiniz gibi yaptığımda (2 çift babet 2 adet el çiçeği) çok uçuk bir fiyat çıkacağını sanmıyorum.. ve fikrinizde aklımın bir köşesinde :34:

ben babet giymiştim ve çokda rahat ettim. Gelinlik uzun ya zaten gözükmüyor bile. Sonradanda kullanabiliyorsun. Benimkiler beyaz dantel babetti.

bizde aynı konudan muzdaribiz :)

oyüzden bende babet giymeyi düşünüyorum

güzel modeller var bunlarda güzelmiş:34:

Sanırım sizdede damat beyin boyu Pek uzun değil.. Aslında ünlüler ne güzel yapıyor hiç umurlarında değil bir giyiyorlar topuklu ayakkabıyı zavallı damat 1.65 Gelin oluyor 1.80 :) Sizin aranızda boy farkı var mı? Yoksa Aynı boydamısınz??

babetler gelinliğin altında çok spor kalır bence... tamam rahat olabilir ama sadece 1 gün topuklu giyicez.. ona da katlanalım bari... :52:

Back