- Konu Sahibi MATMAZEL87
kızzzlarr lame rengi simli şık bi babet yaptırıyorumm bitsin resmini eklerim isterseniz ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde sözlümle aramda boy problemi var o yüzden bende nişanda kınada düğünde babet giyicem.. hatta şimdiden araştırmalara başladım bile.. gerçi boyu 1.80 biriyle evlenecek olsaydımda tercihim yinede babetten yana olacaktı çünkü boyum zaten 1.70 ve rahatımada çok düşkünüm.. o gün 4-5 saat ayakta durucam sırf görüntü olsun die 15-16 cm platform giyip kendimi heba etmeyi hiiç mi hiç düşünmedim.. Neyse çok konuştum seçtiğim babet modellerini bakalım siz de beğenecekmisiniz??
Eki Görüntüle 279483 Eki Görüntüle 279484 Eki Görüntüle 279485 Eki Görüntüle 279486 Eki Görüntüle 279487 Eki Görüntüle 279488
Birde şu renkli kuşak, renkli ayakkabı, renkli çiçek modası var.. Aklıma Takılmıyor değil.. Sizce nasıl olur??
Eki Görüntüle 279497 Eki Görüntüle 279489 Eki Görüntüle 279490 Eki Görüntüle 279491
hımmm renkliler de çok güzel. ben düğünde beyaz kullandım ama foto çekimleri yapacağım onun için fuşya ayakkabım ve buketim var. bence renkli mükemmel duruyor. en olmadı siz de benim gibi yapın, çekimlerde renklileri kullanın, düğünde beyazları. ikisini eşit seviyorsanız ve uygun fiyata bulursanız tabi...
bizde aynı konudan muzdaribiz :)
oyüzden bende babet giymeyi düşünüyorum
güzel modeller var bunlarda güzelmiş![]()