Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabı Modelleri

bunlar çok güzel ama hem uzun olmak hemde saatlerce ayakta kalacağımızı düşünürsek...
dolgu topuklu rahat bişiler alan, bulan var mı?

bunlar çok güzel ama hem uzun olmak hemde saatlerce ayakta kalacağımızı düşünürsek...
dolgu topuklu rahat bişiler alan, bulan var mı?

sana katılıyorum ben daha hemen evlenmiyorum ama gelin ayakkabıları hep yüksek topuk ben daha rahat olsun istiyorum senin gibi bi de zaten boyum yetio bana çok uzun kalmak istemiyorum herkesin yanında alan falan varsa bi model atıversin bizde bakalım ben bazen bakıorum az topuklu geli ayakkabısına rastlamadım daha

Kadıköy efes çarşısının alt karında bir ayakkabıcı var o da çok kaliteli ayakkabı yapıyor, 90 YTL yeni yapılırsa, oradakilerden beğenirsen 60 YTL'ye bile bulabilirsiniz.
Ben başka bir ayakkabıcıya yaptırdım (bu cmt alacağım) gelinliğin sateninden taşlı falan güzel bir model, 50YTL'te yapıyor...
Alınca resmini yollarım, beğenirseniz adres, de veririm size....
Hadi bayss

Bayanlar ben beyaz ayakkabı yerine gümüşi renk ayakkabı almaya karar verdim

Herkeste beyaz bende değişik olsun geçen aşkım aşkım dizisine bakarken Emel Sayın giymişti hoşuma gitti pek bi güzel görünüyor

ooooffffffffff yaaaaaaaaa hepsi cok hos cok guzeller. Benimki nasil olur acabaCADIARZU

Hepside çoook güzel ama çok yorar bunlar ya.Bence en iyisi beyaz bi spor ayakkabısı giymek.Zaten gelinliğin altında belli olmuyor .naniknanik.Şaka şaka laelaelaelaelae.Bende gelinliğin altına gümüş rengi bir ayakkabı almak istiyorum :1closedeyes:

7haziran benim için son gün ;ama ayyakkabıya karar veremedim sizce açık ayakkabımı yoksa sivri burun kapalı ayyakkabı mı? (ayaklarım 39numara ama guzeldır:) )

aaa eklendi sandım resimler hiç bakmadım tüh yaaa halbuki çok güzel ayakkabılar bulmauştum. üzüldüm şimdi. neyse yine bakar eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…