Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabı Modelleri

bunlar cok hosmus neyse allahdan benım kı kucuk kotu bıseyyyyy yanı cok uzun deılll boyuna yetısmek ıcın ole 7-8 santım gıymeme gerek yok :sm_cool::sm_cool:

bu ayakkabılar gercekten cok hos ama topuklu asla giyemem ve klasikten nefret ederim en buyuk hayalim gelinligin altına adidastı.. adidas benim en buyuk askım :roflol: bu ayakkabının cırt yerine kurdele seritli olan beyaz renklisini siparis ettim bile kimse bana inanamıyo :roflol

emegınıze saglık cok guzel modeller var gercekden de..dılerımkı herkese nasıp olur onları gıymek..

merhabalar.. Sakura bende senin gibi dusunuyorum :) bende gelinlik ve nisanlimn altina adidas giyme taraftariyim yalnız benim boyumdan kaynaklanıyor :)) {1.82},sözlümde 5cm uzun benden D klasık severim ama rahatlıgımada duskunumdur ,,sonucta butun gun ayakta durcagımız için rahatlık benm için ön planda desm yeridir.
öptümm sevgilerr

açıkçası beyaz gelin ayakkabısını beğenmiyorum
o yüzden bronz almıştım:1rolleyes:
işte benim gelin ayakkabılarım:icecream:

ya bunların hepsi çok yüksek topuklu.bende spor değil ama en azından klasik ve alçak topuklu bi ayakkabı düşünüyorum gelinlik altına.....

merhaba abba benim boyum da 1,82 olmasa da 1,75 kısacık bile olsaydım adidas giyerdim cunku farklı olsun istiyorum hele ki yasadıgım yerde herkes birbirini taklit ederken... zaten dans muzigim de metallica olucak :roflol: :roflol: :roflol: ama adidaslarımdan vazgecmemmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yav bende cok boyluyum 1.77cm nisanlim 1.85 ama yinede topuklu giymek istemiyorum....düz olsun..almanyada cok ucuz ya ayakkabiler ( deichmann da var mesela 6 € yaklasik 12 ytl) ve cok güzeller..resim bulursam eklerim buraya

ben beyaz ayakkabı sewmeyenlerdenim
beyaz elbiseyle pantolonla gümüş rengi ayakkabılar giymeyi sewiyorum (babetlerim bile lame )
nişanlık ayakkabılarım da altın rengiydi özel günlerde kokoş olmayı sewiyorum
günlük hayatta tam bir pasaklıyım

Allahımm şunların hiç birtanesini ileride düğünümde giyememek çok kötü olucak benım boyum neden bu kadar uzun ya

BEN PLATFORM TABANLI AYAKKABI ISTIYORUM a.s a.s
COK RAHAT OLUYOR
BUNLARIN HIC BIRI RAHAT DEGIL fisfisfis
SUREKLI SPOR AYAKKABI VE BABET GIYEN BIRI OLARAK BUNLARIN UZERINDE YURUYEMIYORUM NE YAZIK Kİ
AMA PLATFORM TABAN INANILMAZ RAHAT SANKI BABET GIYIYORMUS GIBI RAHAT yerimseniben a.s a.s

valla ben ne olursa olsun yüksek topuklulardan hoşlanıyorum gelinliğin altından ne babet nede spor giyilir benim şahsi düşüncem tabi bu bizim burda gülerler valla

Arkadaşlar,
özellikle istanbuldakiler için söylüyorum..
taksimde necmi usta var..ağırlıklı dansa ayakkabialrı olmak üzere her tür abiye ayakkabi yapıyor...
facebukta necmi usta diye aratınca modellerin bir kısmını görebilirsiniz.
fiyatı da her tür ayakkabi 80 ytl.
gelinlik ayakkabısı yaptırak isteyenlerin aklında bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…