• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabı Modelleri

verawangrikymi3.jpg

ay30yu2hf9.jpg

herkese merhaba,
benimde 10 gün sonra düğünüm var ve ayakkabı konusunda çok sıkıntı çektim ama derdime "divan" derman oldu..isteğe özel ayakkabı yapıyorlar..yakında fotosunu da koyacağım ayakkabımın bayıldım valla eğer niyetiniz varsa tavsiye ediyorum hiç sağa sola bakmayın bence.

yav bende cok boyluyum 1.77cm nisanlim 1.85 ama yinede topuklu giymek istemiyorum....düz olsun..almanyada cok ucuz ya ayakkabiler ( deichmann da var mesela 6 € yaklasik 12 ytl) ve cok güzeller..resim bulursam eklerim buraya

nassı yani 6 € mu deichmann burda da var ama o kdr ucuz deil :S

Kadıköy efes çarşısının alt karında bir ayakkabıcı var o da çok kaliteli ayakkabı yapıyor, 90 YTL yeni yapılırsa, oradakilerden beğenirsen 60 YTL'ye bile bulabilirsiniz.
Ben başka bir ayakkabıcıya yaptırdım (bu cmt alacağım) gelinliğin sateninden taşlı falan güzel bir model, 50YTL'te yapıyor...
Alınca resmini yollarım, beğenirseniz adres, de veririm size....
Hadi bayss

certur, yaptırdıgın yer kadiköydeyse adresını ve adını verebılırmısın rica etsemyerimseniben

certur, yaptırdıgın yer kadiköydeyse adresını ve adını verebılırmısın rica etsemyerimseniben

ben certurun söyledigi yerde yaptırdım. efes çarşısının alt katında küçük bir dükkan. çok rahat bi ayakkabı oldu. milim milim ölçerek yapıor zaten. yerin ismi prestij sanırım. zaten onun gibi başka yok.

gelin ayakkabılarının hepsi birbirinden güzel ama benim için hiç mi uygun ayakkabı yok ya
:çok üzgünüm:ben nişanlımla aynı boydayım ve asla gelinliğin altına topuklu bir ayakkabı giyemem çok komik görünüüürr :1no2: ben ne yapacam yardım edin bana:1shok:

gelin ayakkabılarının hepsi birbirinden güzel ama benim için hiç mi uygun ayakkabı yok ya
:çok üzgünüm:ben nişanlımla aynı boydayım ve asla gelinliğin altına topuklu bir ayakkabı giyemem çok komik görünüüürr :1no2: ben ne yapacam yardım edin bana:1shok:

canım bence hiç üzülme şimdi artık boy sorunu olmasa bile gelinler ne yapıyor biliyormusun nasıl olsa ayakkabı görünmüyor diye beyaz babet giyiyorlar gelinliğin altına düğünlerinde ayakkabıdan kaynaklanan sorun yaşamıyor doyasıya eğleniyorlar a.s.

Bayanlar ben beyaz ayakkabı yerine gümüşi renk ayakkabı almaya karar verdim

Herkeste beyaz bende değişik olsun :D geçen aşkım aşkım dizisine bakarken Emel Sayın giymişti hoşuma gitti pek bi güzel görünüyor :D

benim kına geceliğim ateş kırmızıydı altına da gümüş renkli topuklu ayakkabı giymiştim hoş olmuştu ama düğün için beyaz ayakkabı almıştık aslında aynı ayakkabıyı düğünde de giyebilirdim ama olsun neyapalım alınmış alınmıştır naniknanik

vallahi şahsen benim düğünüm açık havada olacak kır düğünü gibi inş.. plan değişmezse yani. ve ben kesinlikle düz yada düze yakın rahat bir ayakkabı giymeyi düşünüyorum. şık yerine sevimli ve alımlı olmak tercihimdir. çünkü nişanda ayakkabıdan çok çektim. ayakkarım gecenin sonunda mahfoldu. kendi düğünümde de aynı şeyi yaşamak istemem... rahatlık birinci koşul...

ben 41 numara giydigim icin tek tercihim deichman dan yana oldu kir dugunu olacagi icin de kare ve alcak topuklu bir ayakkabi aldim. cok sade oldugundan sonra rahatlikla giyebilecegim bir model.

Benim nişanlımda benden 1-2 santim uzun.bn yinede 13 pont=yaklaşık 5-6 cm ucu açık ayakkabı aldım.sositosositoUzun olucam problem yapıyordum ama şimdi umrumda değil kısa değilim ama düz babet ayakkabılar kanımca gelinliği göstermez:teytey:.
Bir günde dayanalım canım kendi düğünümüz olsun artık

Back