Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav bende cok boyluyum 1.77cm nisanlim 1.85 ama yinede topuklu giymek istemiyorum....düz olsun..almanyada cok ucuz ya ayakkabiler ( deichmann da var mesela 6 € yaklasik 12 ytl) ve cok güzeller..resim bulursam eklerim buraya
Kadıköy efes çarşısının alt karında bir ayakkabıcı var o da çok kaliteli ayakkabı yapıyor, 90 YTL yeni yapılırsa, oradakilerden beğenirsen 60 YTL'ye bile bulabilirsiniz.
Ben başka bir ayakkabıcıya yaptırdım (bu cmt alacağım) gelinliğin sateninden taşlı falan güzel bir model, 50YTL'te yapıyor...
Alınca resmini yollarım, beğenirseniz adres, de veririm size....
Hadi bayss
certur, yaptırdıgın yer kadiköydeyse adresını ve adını verebılırmısın rica etsemyerimseniben
gelin ayakkabılarının hepsi birbirinden güzel ama benim için hiç mi uygun ayakkabı yok ya
:çok üzgünüm:ben nişanlımla aynı boydayım ve asla gelinliğin altına topuklu bir ayakkabı giyemem çok komik görünüüürr :1no2: ben ne yapacam yardım edin bana:1shok:
Bayanlar ben beyaz ayakkabı yerine gümüşi renk ayakkabı almaya karar verdim
Herkeste beyaz bende değişik olsun geçen aşkım aşkım dizisine bakarken Emel Sayın giymişti hoşuma gitti pek bi güzel görünüyor