Bebek malzemeleri tavsiye

Beni korkutan normal doğum..
Arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla o an aşırı bir güç geldiği. Bebeğe kavuşmak için o acıyı çektiğini düşünmüyorsun dediler genel olarak.
Doğumu bebek başlatırsa inşallah korkmayın. Kadınlar o kadar güçlü işte erkekler bk yesin.

Canım çok tatlı benım ya eşim korkma ben sana vercem ne zaman istersen gece gündüz ayakta durcam senın hiç eğilmeye müsade etmicemm diyor ama bakcaz
Annem doğumdan 3 gün sonra ne dedi biliyor musunuz? Ben bu kız asla doğuramaz doğursa nazından bizi illallah ettirir ne yapacağız nasıl dayanacağız dedim ama sen beni çok şaşırttın dedi.
Ben grip olunca dünyası duran bir insandım 😂
Gerçekten o an bir güncelleme geldiğine inanıyorum. Dikişlerden korkmayın ben 100 kg doğum yaptım yatıp kalkarken patlamadıysa kimseye bir şey olmaz 😂

Sezeryan günü verilince o güne kadar sıpalar beklerlerse ben son gün kola falan içcem gaz yapsın die 🙊🙈🙊🙈🙊
Eğer her gün kola içmiyorsanız bunu yapmayın. Anestezi zaten gaz yapıyor hiç ihtiyacınız olmayacak. Alışkın olmadığınız bir şeyi yapmayın ki vücudunuz rutinine kolay dönebilsin

ben yanıma külot bez aldım, ped almadım hastanede çünkü yoğun kanamam vardı. hatta eve çıktığım ilk gün de külot bez kullandım. 3.gğn pede gectim.

emzirme sütyeni asla alma, emzirme atleti al. emzirme sütyeni o gece beni deli etti.

ben yanıma iki pijama aldım ama keşke 3-4 alsaydım cünkü ikisi de lekelendi 🥲

ben vajinal doğum yaptım ama sezaryen olacaksanız yanınıza mutlaka kahve alın.

kişisel bakım malzemesi ben yanıma aldım ama dişlerimi bile fırçalamadım. o an aklıma hiç bakım yapmak gelmedi. hala daha doğum sabahı saç makyaj yapıp fotoğraf cekinenleri anlamıyorum 😂 bende mi sorun var 🙄

ben biberon emzik philips avent aldım. emziği ilk bir ay falan emdi ama artık emmiyor. biberonu da bi ara aç olduğunu düsünüp mama vermek için kullandım bi kaç kez. meme reddi yapmadı ikisi de. aksine sanırım memem bebeğe biberon ve emzik reddi yaptı. dün biberon vermeye çalıştım onu da almadı 😂

bebekler Allah korusun ama kuvözde kalırsa biberon istenmiyor. sadece süt sağıp getirmeniz istemiyor. (bir arkadasımın bebeği erken doğum sebebiyle 15 gün kaldı ordan biliyorum)

bez ben prima premium care ile başladım hala daha devam ediyoruz. riske atmak istemedim. pişik vs olursa yenidoğan döneminde bebeğime acı çektirmek istemedim 🥲 Doğduğu günden beri de mustela pişik önleyici kremi her bez değişiminde sürüyorum. İlk 40 gün kaka yaptığında poposunu yıkıyordum ama artık ıslak mendil 🤍😂 Islak mendil de yine prima’nın aqua olanını kullanıyorum.

Molfix izotonik sulu olanını da denedim o da güzel ama prima daha ıslak.

Ben park yatak aldım prego’nun ama bebeğim daha bi haftadır falan yatağında yatıyor. Bu zamana kadar bebek yatağını kendi yatağımıza alıyordum. gece sık emzirdiğim için kolaylık oluyordu. Ayrıca bebeğim gece huysuzlandığında ona sarılınca tekrar uykuya dönüyordu. (Simdi de öyle ama yavas yavas desteksiz uykuya alışsın istiyorum)

Ana kucağı hem manuel hem elektrikli aldım ilk zamanlar ikisini de sevmedi. Simdi manuelde yarım saat kırk dk falan duruyor.

Göğüs pompası ben momcozy kullandım. İlk 1 ay zaten kullandım sonrasında sütüm bebeğin ihtiyacına göre gelmeye başladı. Bence boşuna almayın. Bi hastaneden falan kiralanabilir bir aylığına. Hem hastane tipi olanların çekişi daha kuvvetli. Benimkiler ortalıkta geziyor valla atmaya da kıyamıyorum 😂

Başka da aklıma gelmiyüüü🙄🙄 He kanguru alın 🤍🤍 Bizim bebiş mesela arabada uyumuyor asla. Daha bugün kahvaltıya gittik burnumuzdan getirdi. Ama kanguruda iki dk sürmüyor uykuya dalması 😂 Ev işlerini yaparken de çok kolaylık oluyor. Önüme bağlıyorum beraber süpürüyoruz, yemek yapıyoruz.
3 pijama düşünüyordum ama çokta önemli değil doğum yapacağım merkez evıne arabayla 5 dk eşim getirir . küvez falan durumu olursa die en yakın merkezi tercih ettik doğum ıcın .

Oğlumda hıc ıslak mendıl kullanmadık bunda da pamuk kullancam Insallah yetişebilirsem ikisine birden 🤣🤣🤣

Aaa kiralandığını bilmiyordum ama sizce temiz mi onlar herkes kullanıyordur sonuçta atmayın canım birine verırsınız en azından yada ikinci el sayfasında elden çıkarabilirsiniz.

Kanguryla ben hangisini baglayım kendıme 😀 aman süpürme falan yapamam ev için yardımcımız gelıyor çokta mühim değil temizlik işleri falan düşünücegım nokta değil
Zaten bu zamana kadar da sadece çamaşırlarla ilgilenip rutin banyo vc ve mutfak duzenıyle yemeğe bakıyordum hamilelik durumundan ötürü bunlar da eşime kaldı ben baya tembel biri oldum 🤣muhtemelen doğumdan sonra çamaşır ısını de yardımcıya devredicem özel çamaşırlarımızı aradan kendım halledip .

Arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla o an aşırı bir güç geldiği. Bebeğe kavuşmak için o acıyı çektiğini düşünmüyorsun dediler genel olarak.
Doğumu bebek başlatırsa inşallah korkmayın. Kadınlar o kadar güçlü işte erkekler bk yesin.
Hahaha erkekler kaynadı arada

Annem doğumdan 3 gün sonra ne dedi biliyor musunuz? Ben bu kız asla doğuramaz doğursa nazından bizi illallah ettirir ne yapacağız nasıl dayanacağız dedim ama sen beni çok şaşırttın dedi.
Ben grip olunca dünyası duran bir insandım 😂
Gerçekten o an bir güncelleme geldiğine inanıyorum. Dikişlerden korkmayın ben 100 kg doğum yaptım yatıp kalkarken patlamadıysa kimseye bir şey olmaz 😂
Oyy çok gecmıs olsun ben suan 75 kilodayım

Eğer her gün kola içmiyorsanız bunu yapmayın. Anestezi zaten gaz yapıyor hiç ihtiyacınız olmayacak. Alışkın olmadığınız bir şeyi yapmayın ki vücudunuz rutinine kolay dönebilsin
Yaklaşık 3 senedir kola içmiyorum evde kendımiz doğal hoşaf yapıyoruz oğlum ergenliğe girdiğinden beri bütün abur çubukları falan def ettik minimuma indirdik elimizden geldıgınce

Ahahah 😂
Mutlu bir kadın olmayı öğrendim artık o kadar yemeğe ihtiyacım yok 😸
Ben gebelikten beri kahvaltı da patates ve hastalanmış yumurta yiyorum 1 tane

Yemeklerı çatalla yiyorum suyundaki yağı almamak ıcın bol yeşillik

Ara öğünlerde birinde kaşar ceviz muz yapıyorum
Birinde de meyve tabağı hüpletiyorum

Ekmek yok :) ama geceleri börek kacırıyorum arada ya dayanamıyorum 🙈bazende tost

Ben gebelikten beri kahvaltı da patates ve hastalanmış yumurta yiyorum 1 tane

Yemeklerı çatalla yiyorum suyundaki yağı almamak ıcın bol yeşillik

Ara öğünlerde birinde kaşar ceviz muz yapıyorum
Birinde de meyve tabağı hüpletiyorum

Ekmek yok :) ama geceleri börek kacırıyorum arada ya dayanamıyorum 🙈bazende tost
İkiz anaları dal gibi kalıyor merak etmeyin 😂iki bebek emzirmek yeter de artar size 😂

İkiz anaları dal gibi kalıyor merak etmeyin 😂iki bebek emzirmek yeter de artar size 😂
A hadi inşallah ya ben 30 yaşına kadar 45 kilo üstünü görmedim bi hamileyken 68 olmuştum sonra hiç görmemiştim 30 dan sonra bi almaya başladım işte en son 63 te bu sıpalara gebe kaldım

Ben görmemiş gibi her şeyini aldım😖
En son e bebek indiriminden 7 al 5 öde ile atletleride alıp tamamladım, siz yazın tecrübeli analar. Bende eksiğimi göreyim :KK70:
Vallahi ben de bi liste var yok Yok ne bulursam alayım didim herhalde ama tabi almadım önce bi babaanne hala anane teyzeler gelsin gitsinler bakalım neler getırecekler 🙈🙈

A hadi inşallah ya ben 30 yaşına kadar 45 kilo üstünü görmedim bi hamileyken 68 olmuştum sonra hiç görmemiştim 30 dan sonra bi almaya başladım işte en son 63 te bu sıpalara gebe kaldım
Maşallah size siz dert etmeyin sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah

Back
X