• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin arabamiz icin kendi ellerimle yaptigim süs!

canım fıkrını bayıldım cok seker olmuslar tebrık ederım ellerıne ve emegıne saglık ıznın olursa bu fıkrı senden ıstıcektım benımkı tazmanya hastası bızım gelın arabamıza yapayım dıyorum bnde

kizlar begendiginize cok sevindim.. tabikide bu fikri kullanabilirsin canim.. dugunumuz oldu cok ta guzel durdu gelin arabamizin arka caminda "EVLENIYORUZ" yazisinin yaninda.. su andada yatagimizin ustunde sus olarak duruyor yatagimizi duzelttikten sonra atiyorum onlari yanyana hehe:46:

çook tatlı olmuşlar ne kadar güzel yapmışsın elbiselerini zaten o eşeklerde cok sevimli anı olarak kalır işte ne güzel cok güzel bi fikir :)

fred cakmaktas ve karisi vilmadan süs yapan bir arkdsta vardi burda
frede papyon vilmaya duvak takmisti
sasirtici bi o kadarda güzeldi...
senin eseklerde ii fikir :)

çook tatlı olmuşlar ne kadar güzel yapmışsın elbiselerini zaten o eşeklerde cok sevimli anı olarak kalır işte ne güzel cok güzel bi fikir :)

fred cakmaktas ve karisi vilmadan süs yapan bir arkdsta vardi burda
frede papyon vilmaya duvak takmisti
sasirtici bi o kadarda güzeldi...
senin eseklerde ii fikir :)

evet biliyorum canim o da benden almisti fikiri hatta mesaj falan atmisti bana nasil yapabilirim diye.. cok sagolun kizlar.. simdi gercekten cok guzel bi ani yatak odamizda duruyor bakip bakip guluyoruz. hehe :70:

çok şekerelr bayılıyorum zaten bu eseklere . Aklıma yıne kavak yellerı yıne efe geldı:2: BEnde bole bırsey dusunuyorum ama farklı bı oyuncak olucak canım ellerıne sağlıkkk mutlulukla:16:

Back