- Konu Sahibi papatyam2011
ay süpermiş. bende evlenmesyedim kesin fikrini çalardım. yaratıcılık bu işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay süpermiş. bende evlenmesyedim kesin fikrini çalardım. yaratıcılık bu işte.
bayıldım......
çok güzel olmuşlar...
ellerine sağlık.inş. bir ömür boyu mutlu olursunuz.
Çok şekerler, ellerinize sağlık, çok güzel olmuşlar..
Bende istiyorum yaaaa
tamam gonderiyim canim.. hangi sehirdesin?
Ay teşekkür ederim tatlım, utandım şimdi:)) İnşallah bi gğn evlenebilrsem sana mesaj atıp isticem o şirin eşekleri.
Çok tatlılar oyyy
Yaratıcı fikrinden dolayı tebrik ediyorum seni
coook güzellllllll olmuslaaar yaaa
çok güzel olmuşlar..bayıldım :)))
neden evlenemiyomusun bakiyim sen?
Canım annem beni vermiyor, hala öğrenciyim diye:)) Ama ben master yapıyorum ve doktora yapcam yani en az 6 yıl Bi kızın evlenmesi için okulunu bitirmiş olması gerkiyormuş ona göre.. off off!!
kuzum baska bi yerde okumustum sevgilin Amerikalimi senin? Turkmy yoksa yabancimi? Aslinda bitirmesi gerekmiyor biz hanimlar hem okuyup hem evimize bakabiliriz ama tabi okul aradan cikmis olsa daha iyi olur.. ama merak etme elbet verir. benimde babam ilk baslarda vermiyodu, o bile ikna oldu.
Tatlım vallahi biraz karışık benimki:))
Sevgilim yabancı ama Amerikalı değil, şimdi TRde master yapıyor. tezini teslim etcek yakında..
Ben Amerikadayım. Ben de master için geldim ama hasretlik inanılmaz zor bişeymiş. 2 aydır burdayım ama mahvoldum valla. Annem tutturmuş, sevgilini kabul ettik tamam ama ben bu sene evlenmene hazır değilim diyor. Yani bundan önce de yabancı diye istemiyorlardı, çok şkür o evreyi zor da olsa geçirdik.. Şimdi hatun beni evlendirmeye psikolojik olarak hazır değilmiş. Yahu evlenecek kız benim, ben hazırım sana noluyo annecim diyorum. KAldı ki ben son 5 senedir üniversite master derken ailemden ayrı yaşadım. Benim evden çıkma, onların beni özlemesi gibi bi durum da yaşamayacaklar.. Ama nasıl anlatırsın, Pek nazlı yani benm annem, annem böyle diyince babama da pek söz kalmıyor ne yazık ki.
Hadi 3 ayım bitti, kaldı 5 sene 9 ay