Gelin Adayı

Benim anneme o küfürü edecekler,sanırım o yırttığım ağzını hiçbir doktor dikemez.
Ben olsam öyle birine bırak nişan,düğün yapmayı istemeyede gitmem.
Bu lafı yutup,evlenecek olan çocuğumda ne hali varsa görsün.
Çok çirkin bir tablo.

Kız hamile...

Bir de anneme o... diye sayacak kişiyi insan içine çıkamaz hale getiririm. Rezil rüsva ederim.
Ne demek nasıl davranacağız şaka mı?

o iş olmaz. hanmadi 'nin dediği gibi hamile de olabilir. siz karışmayın ama annenize söyleyin olmazsa çocuk doğmadan aldırın yoksa bu aşüfte büyük dert olacak tüm ailenizin başına

Kız böyle değildi son 2 haftadır bu tavırlar var o lafı söyleyen gelin değil ablası

Elin simarik kizi kalkip benim anneme o... Diyecek ve ben o kizi kardesimden bile cok seviyorum diyecegim
Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz?
Diger yandan kardesiniz sanki tecavuz etmis gibi..
Kiz tarafi kendini bu kadar kucuk dusurur mu? Buyuk rezillik.
Dusunun baba bile arayip gelip isteyeceksiniz diyor
Daha simdiden ileride caniniza okuyacaginin senedini imzalamis bu kiz.
O laflardan sonra kimsenin kapisina gidip kiz falan istemem
Cok biliyorsa kendi gelir
Umarim onuda yapmaz
Cekilecek insanlar degil zira

Aynen sorun da bu zaten gelmeyeceğiz demedik benim düğünüm ağustosta ablanın düğünü çıksın aradan geleceğiz demiş

Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani

çok seviyesizce geldi bana annenizi bile arayıp isteyin diye ısrar etmesi. birliktelik yüzünden baskı görüyor olabilir ama yine de çirkin. aile nasıl öğrenmiş ki bu durumu?

hadi onu geç nişanı kız tarafı yapar ama onlar sizden bekliyor sanırım. ve üstüne bi sürü set altın vs. düğün için kim bilir neler isteyecekler? kaldırabilecek misiniz?

kardeşinizin ne dediğini yazmamışsınız.

Burada kimseye kabahat bulmayın, suç kardeşinizin. Kendine sahip çıksaymış, sabredip bekleseymiş. Kız ve ablası belli ki beklemek istemiyorlar daha fazla, kızı riske atmak istemiyorlar. Belki başka talipleri de vardır ve anne babaya sezdirmeden başını bağlamak istiyorlardır. Her şeyi kendi açınızdan düşünmeyin. O da kardeşinize güvenip beraber olmuş işte her şey karşılıklı

Yok aksine bilezikler setler ayrı ev bütün masrafların görülmesini istiyorlar
Yahu altının miktarını da mı onlar belirliyor ,onlara ne ? Azıcık gurur olsa çekilir köşelerine olursa olur olmazsa olmaz derlerdi .bak yazıyorum ,kardeşin evlenirse gel buraya tekrar oku .. o kız ailenize girerse aile maile kalmayacak sizde . Bu kadar çirkinliğin üstüne annen de tepesine oturtmayacak herhalde kızı ..ister istemez kardeşinin de bir kini olacak .kısacası kimse yapılan hicbirseyi unutmayacak ve sürekli huzursuzluk çıkacak .bir süre sonra da boşanma konuşulacak. Ondan sonra da huzursuzluk bitmeyecek .herkes payına düşen mutsuzlukla, pişmanlıkla nefes almaya çalışacak .tabi uygun alan kalırsa .kızın ailesi çok çirkef

Bence anneniz durdurmasın sizin o kızın ablasına gereğini söyleyin. Yoksa iyice yüzsüzleşecekler gibi. Böyle zorla kız mı istetilir hayır hiç isteklerinden de vazgeçmemişler ki siz durumu söylediğiniz halde.

Valla oğlum olacak büyük konuşmak istemem ama böyle bir diyalogdan sonra o kızı isteyeceğim varsa da inadına istemem.
Ne çirkin muhabbetler ediliyor böyle,yüzyüze bakacaksınız ayıp yani. Hiç mi düşünmüyorlar yarın öbürgün yüzlerine bakacak yüzümüz olsun diye?
Bu ne seviyesizlik yani.
Nasıl unutulacak tüm olup bitenler.

Evet ilişki yaşamışlar zaten ama yeni değil 2 yıldır olan bişey kız okuyordu geçen sene mezun oldu haliyle 1 yıldır evde gelin deyip duruyor.

Seviyorduk ne yalan söyleyelim kardeşimden farkı yoktu ama şu son yaptıklarından sonra gözümden düştü iyice daha ablası tehdit ediyormuş sizi rezil ederim o mahallede oturtmam diye biz bu evi yeni aldık 8 ay falan oldu ve maalesef bunlarla aynı sokak kendince bizi tehdit ediyor

Ben olsam inadına bu işi bozmaya çalışırım. Görümceliği hak etmiş gerçekten. Biri benim anneme o şekilde küfür edecek ben hiçbir şey yapmayacağım. Onu doğduğuna pişman ederim.

Bir anne olarak Allah akıllı oturaklı insanlarla muhatap etsin diye dua etmeye başladım artık..
Bu ne seviyesizliktir ya..

Ben olsam "işimiz gücümüz var araya kaynamaya çalışmayın. Haltı yerken bana mı sordular eşek gibi bekleyecekler. En fazla istemeye gelip bir yüzük takarız. Nişanı kız tarafı yapar. Totonuz yiyorsa yapın biz bohçamızı alıp geliriz" deyin. Net..

Ben sinir oldum burada. Siz nasıl bu kadar rahatsınız anlamıyorum?

Benim kardeşim seni yarı yolda bırakmadım evlenicez hep yanındayım demesine rağmen anlamıyor ve bu ısrarlar arttı üst üste ve bugün bunlar olmuş hayır bir de saydırıyorlar ortada koyamazsın falan filan gerçekten kafalarına şaşırıyorum şu an öyle bir derdimiz yok ve devamlı bu olaylar duyulmadan olsun diyorlar ama bilmeyen yok maşallah çevresinde

Kardeşiniz zorla tecavüz etmemiş sonuçta.
Karşılıklı gönüllü olmuş ne olmuşsa .
Kızda sonuçlarına katlansın o zaman .
Ben olsam bu aileyle akraba olmak istemezdim . Ve anneme küfreden kadınında hakkından gelirdim.
Bence bu is hiç hayırlı değil .

Bende bu düşüncedeyim ama bakalım dinletebilecek miyim kendimi kıza mı acıyorlar diym başka bir şey anlamadım gitti annemde koptu bundan sonra ipler diyor bende çek kendini dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…