Kusura bakma da ilişkiye girmiş diye böyle yapıyorsa cehennemin dibine kadar.Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Kız hamile...
Bir de anneme o... diye sayacak kişiyi insan içine çıkamaz hale getiririm. Rezil rüsva ederim.
Ne demek nasıl davranacağız şaka mı?
Kız hamile...
Bir de anneme o... diye sayacak kişiyi insan içine çıkamaz hale getiririm. Rezil rüsva ederim.
Ne demek nasıl davranacağız şaka mı?
Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
kardeşin tüm bu olanlara ne diyor? ve sen bu kızı nasıl kardeşinden çok seviyorsun?
Altınsız mı bekleyecek ne demek ya? Sanki millet ona üç bilezik, set takımı vs almak zorundaymış gibi. Çok çirkin hesaplar bunlar. Ailecek ne kadar yüzsüz gurursuz insanlarmış. Defalarca arayıp elin isteyin demek ne ayıp. Hiç adap görgü yok mu bunlarda. Ettikleri hakaretler zaten yenilir yutulur değil. Allah kardeşinize ve cümleten ailenize sabır versin.Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
Kardeşiniz hala evlenmeyi düşünüyorsa kardeşinize müstehak. Zira Allah göstermiş işte yüzlerini, aklını kullansın.
Ailenizin yerinde olsam "hadi oğlum ne haliniz varsa görün" der asla kendimi bu seviyeye indirmem.
Siz hiçbir şey demeyin, iyi olursa Allah'tan, kötü olursa sizden olur.
Kardeşiniz hala evlenmeyi düşünüyor mu? Çünkü düşünüyorsa komik değil.
Altınsız mı bekleyecek ne demek ya? Sanki millet ona üç bilezik, set takımı vs almak zorundaymış gibi. Çok çirkin hesaplar bunlar. Ailecek ne kadar yüzsüz gurursuz insanlarmış. Defalarca arayıp elin isteyin demek ne ayıp. Hiç adap görgü yok mu bunlarda. Ettikleri hakaretler zaten yenilir yutulur değil. Allah kardeşinize ve cümleten ailenize sabır versin.
Birkaç kere iliski yaşanmış ve ailelere yansımışsa mevzu , gebelik olabilir .
Ailenin yerinde olsam bu insanlarla hiç muhatap olmaz ,gelmiyoruz derdim .kızlarını yatağa bağlayıp zorla sahip olmadı ya kardeşin .. daha evlilik olmadan Bu kadar cirkinlesebiliyorlarsa sonrasını düşünmek istemiyorum .gerçekten başınızı yakmayın .usulünce istemediginizi bildirin .resmen kızın üstüne para verecekler alın diye ..
İnadına gidip istemem o kızı
O... lafı sineye çekilecek bir laf mıdır ?
İlişki yaşadılarsa yaşadılar böyle insanlarla nasıl ömür geçecek, çok çirkin ve çok avam
Yerinizde olsam annemin önünde diz çöktürmeden gidip istemem o kızı, rezil rüsva ederim cümle aleme
Kusura bakma da ilişkiye girmiş diye böyle yapıyorsa cehennemin dibine kadar.
Sanki zorla tecavüz etmiş.
Bide abla gelin bu ne rahatlık.
Yok mu bunların anaları babaları?
Ar edep kalmamış. Gelinin sevgilisinin babasını arayıp saldırdığı nerde görülmüş?
Şimdiden böyle küfürler havada uçuşmuşsa evlenince çok çekeceğiniz var bu kızdan söyleyeyim.
Bu arada çok nisan istiyorsa, nişanı kız tarafı yapar deyin yapsın.
Böylelerini duyunca acaba bu hareketleri yapabilmek için mi ilişkiye girmiş diye düşünmüyor degilim.
Bu kızı kardeşinden çok sevebilmek için kardeşinin size baya baya yaka silktirmesi gerek. Zor, çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?