Şap falan etki etmez hacı bana
Aman ablam Allah korusun beni onlarla bir tutmaSeni de yazdık kara listeye, sen, tolin, sucuklu fasulye, birde habibte vardı değil mi?
Hanım birlikte canlarına okuyacağız bu kızların, sen ocağı yak ben düdüklüyü kapıp geliyorum
Odun ateşinde pişireceğim hepsini
Mune ve Hanım abla huzurevinde olabilir ama ben daha çok gencim
Tamam abla bundan sonra yalancı olacağım
Hanım oku bunu lütfen, arkamızdan hançerlendik, Nevreste yapmaz dedim ama o da yaptı
Güzel soru huzur evinde wifi var mı caba
Ziyaretimize geldiğinde bakarsın
Nevresimlerimizi mune degistiriyo
Yaslilari topluma kazandirma adi altinda
Kamu boyle bi calisma baslatmis
Sigaralarimiz daHanimKelesimiGetir aliyo sagolsun..
Tek disi kalmisNevreste de mutfaktan sorumlu
Anammm gazozcu Nuri varmış ya aramızdaŞap falan etki etmez hacı banakıskanmayın boşuna
Gazoz istiyorsun galibaBak bu iyi fikir
Kabul ediyorsunuz huzur evinde olduğunuzuYok öyle sen de bizdensin
Hahahahaaha
Yapar yapar dişsiz halşyle bile yapar
Gelde göro zaman
Eli boş gelmesin demi müdürüm
Az kaldı gazlı bakliyat
Müdürüm hatırlıyormusun sana da ikram etmeye çalışmıştım zamanında kaçmıştın hemenAnammm gazozcu Nuri varmış ya aramızda
Daha yemek yemedim sonra alsam olur muGazoz istiyorsun galiba
Ya bak sucuklu fasulye, gerçi ben fasulyeyi etli severim, sucuklu yumurta tercihim ama seni her halükarda yerim, içeride yandaşta bulamazsın
Sana birde o kupadan iki tane olduğunu söylesem
Ya bak sucuklu fasulye, gerçi ben fasulyeyi etli severim, sucuklu yumurta tercihim ama seni her halükarda yerim, içeride yandaşta bulamazsın
Aman lütfen sen bu ara banlanma şenliklerine katılma, profilin yoruldu gri olmaktan
O kadar hızlı gidiyorsun ki ne haber sorusunun cevabını alamadan mapusta oluyorsun
Ablam sizin yüzünüzden araya kaynıyorum bana yaşlı diyorlar..Kendimi kurtarmam lazım
Bundan sonra yemeklerinize müsil katacağım
Seni de yazdık kara listeye, sen, tolin, sucuklu fasulye, birde habibte vardı değil mi?
Hanım birlikte canlarına okuyacağız bu kızların, sen ocağı yak ben düdüklüyü kapıp geliyorum
Odun ateşinde pişireceğim hepsini
Aman ablam Allah korusun beni onlarla bir tutmaAma hanım abla yaşlı bunu niye inkar edelim
Daha yemek yemedim sonra alsam olur mu
Paçalı don muPacali donlarinizi giyip
Ranzalariniza yattiginiza gore
GelBibibella bizde babydollarimizi giyelim
Genciz guzeliz bunlari uzeriz
Ben bu ara usluyum di mi müdirem ?
Daha 35 yaşındayımGel kaçma yaşlısın sende
Yaaaaa gördünmüüü nasılmışşşş
Ocak hazır en harlı haliyle yanıyor cızbız edelim hepsiniyol yokkkk fırına versek daha iyi kızarırlar
Sıyrıl bakalım bu işten ne yapacan
Ufalsında cebime girsin