- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
Bibi senin witch hunt nin MissCherryBlossom nin birde @holavida nın suit koğuşu varmış.Sürekli girip çıktığınız için yerinizi yadırgamayın diye doğrumu ?Hiç de bizi çağırmadı neyse hiç gidesim yoktu zati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bibi senin witch hunt nin MissCherryBlossom nin birde @holavida nın suit koğuşu varmış.Sürekli girip çıktığınız için yerinizi yadırgamayın diye doğrumu ?Hiç de bizi çağırmadı neyse hiç gidesim yoktu zati
Aman lütfen sen bu ara banlanma şenliklerine katılma, profilin yoruldu gri olmaktanHiç de bizi çağırmadı neyse hiç gidesim yoktu zati
He nerden bildin girince hoşgeldiniz ağam diye elimize yapışıyorlarBibi senin witch hunt nin MissCherryBlossom nin birde @holavida nın suit koğuşu varmış.Sürekli girip çıktığınız için yerinizi yadırgamayın diye doğrumu ?
Sen de mi müdürüm hele geçen burda ne güzel yazışıyorduk alıntı yapıyordum bir baktım hataaaaaa hiç beklemediğim andaAman lütfen sen bu ara banlanma şenliklerine katılma, profilin yoruldu gri olmaktan
O kadar hızlı gidiyorsun ki ne haber sorusunun cevabını alamadan mapusta oluyorsun
Mune ve Hanım abla huzurevinde olabilir ama ben daha çok gencimIstirahat saati basladi herhal huzurevinde
Toplandilar basimiza
Nevreste
Mune
HanimKelesimiGetir
Kocalar geldi mi bakalim kaaaaveden
Tamam abla bundan sonra yalancı olacağımBüyük bir zevkle bende bil müdürüm
Nevreste 'yi de düdüklüye atacam kafa tutuyor bana yaşlısın diyor
Sen de mi müdürüm hele geçen burda ne güzel yazışıyorduk alıntı yapıyordum bir baktım hataaaaaa hiç beklemediğim anda
Hanım oku bunu lütfen, arkamızdan hançerlendik, Nevreste yapmaz dedim ama o da yaptıMune ve Hanım abla huzurevinde olabilir ama ben daha çok gencim
Güzel soru huzur evinde wifi var mı cabaTek tek gelin neneler
Huzur evimde wifi var mi ya
Nerden baglaniyonuz siz
Ya dimi biz genç kızımıza yardım etmekti niyetim arkadaşlar benden daha tecrübelilerdir belki demiştim
Seviyorum ondan takılıyorum sana, ah annemmm nedir senin benden çektiğin, halbuki hiiiç geyik yapmazsın, hep yardımseverliğinden oluyor bunlar
Ziyaretimize geldiğinde bakarsınGüzel soru huzur evinde wifi var mı caba
Şifresini vermeyinZiyaretimize geldiğinde bakarsın
Şey kem kümAllah'tan bugün kızar yarın unutursun Tabi yaşlılık ne yapalımZiyaretimize geldiğinde bakarsın
Bibi senin witch hunt nin MissCherryBlossom nin birde @holavida nın suit koğuşu varmış.Sürekli girip çıktığınız için yerinizi yadırgamayın diye doğrumu ?
Ablam sizin yüzünüzden araya kaynıyorum bana yaşlı diyorlar..Kendimi kurtarmam lazımHanım oku bunu lütfen, arkamızdan hançerlendik, Nevreste yapmaz dedim ama o da yaptı
Bundan sonra yemeklerinize müsil katacağımNevresimlerimizi mune degistiriyo
Yaslilari topluma kazandirma adi altinda
Kamu boyle bi calisma baslatmis
Sigaralarimiz da HanimKelesimiGetir aliyo sagolsun..
Tek disi kalmis Nevreste de mutfaktan sorumlu
Seni de yazdık kara listeye, sen, tolin, sucuklu fasulye, birde habibte vardı değil mi?Şey kem kümAllah'tan bugün kızar yarın unutursun Tabi yaşlılık ne yapalım
Büyüklerime saygım sonsuz hayatta el kaldırmam