Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@MissCherryBlossom nerde
Banlandi mi gene yoksa
Yilin uyesi de ayni sey benim icin
Cikis yapan pop sanatcisi gibi
Agir toplardanim ben buranin
@MissCherryBlossom nerde
Banlandi mi gene yoksa
Banlanmamis
Demek ki birine saldirirsaaaammm
Cherry yi gecmis olurum
Bibi zaten kicini kaldirip gelemez
Ya bacım ne diyorsun en son hayırlı kısmet ariyordunAy bu yıl hiç networking kasmadım ki burada, işler kesat.
Neyse 2 aralık da dahil di mi? O gün listemi vereceğim. (Listeme ismini eklemek isteyen hanımlar olursa, bana bir date ayarlamak koşuluyla olur.)
Yahu işte kk nın en iyisi bikere hiç bişey bilmiyorsun
Etiket yapabildiğine göre içerde değil #Taktaktakatak
içerdeyi izliyoruz da etkisi altına alıyor beni
Ay bu yıl hiç networking kasmadım ki burada, işler kesat.
Neyse 2 aralık da dahil di mi? O gün listemi vereceğim. (Listeme ismini eklemek isteyen hanımlar olursa, bana bir date ayarlamak koşuluyla olur.)
Ya bacım ne diyorsun en son hayırlı kısmet ariyordun
Ne kullaniyorsunuz
Bibi hanım hayırlı kısmet date'te bulunmuyor mu? Rica ediyorum biraz daha geniş bakalım. =(
Dağıtıyorum
Az önce ne yaptığımı tolin ' e söyledim.Bana bir daha kkya gelmeyeceğini söylediNe dersiniz devam mı etsemBelki kurtuluruz
2 sinde anketler açılırAy bu yıl hiç networking kasmadım ki burada, işler kesat.
Bibi hanım hayırlı kısmet date'te bulunmuyor mu? Rica ediyorum biraz daha geniş bakalım. =(
Güzelim enler konusunu saygısız emellerimize mi alet edicez
Wowowowo haram.Ooo sapkınlık hemen geliyorum
Hayır bir de bu hola ve bibi kadınları ayıplı ayıplı konuşuyor da ben besbekar bir insanım, ayıptır, EDEP YAHU.Güzelim enler konusunu saygısız emellerimize mi alet edicez
Wowowowo haram.