Hayırdır ne tahliliAna ben onu yanlış mı anladım kendi ellerimle yaparım derken of tahlil için erken yemek yiyince jeton düşmüyor
Ne güzel ben sevmem dışarda yemeyi çok şanslısın ohEvet yemekleri güzelAma dışarıda yemek yeme alışkanlığımız yok Ev yemeklerini öğreniyorum
28 mi28 yaşındayım lütfen ne 30 u hem sen kendine bakmadan benim.yaşıma mi laf attın. .benim ruhum genç yavyum
Şeker ve hormon ve diğer testlerim 12 saatden fazla olması lazım açlığın akşam yemeğim 15.00 de bitti sabah olur mu acabaHayırdır ne tahliliİntihar için başka yöntemler var.Sen tolin ve habibte'den uzak dur İkiside yumurta bile kıramaz
Çocuklar evde koltukları kemiriyor doğrusun Hatayliyim yavrum.ben çok güzel. yemek.yaparım reklam yapmayı sevmiyorum sadece ve kendimi kimseyı rakip görmüyorumHayırdır ne tahliliİntihar için başka yöntemler var.Sen tolin ve habibte'den uzak dur İkiside yumurta bile kıramaz
Nevoş araya giriyorum ama burada bulmuşken, sorayım dedimTamam tolin genç ama sana ne oluyor.30 yaşına gelmişsin
Ay ben hiç söylemeyeyim o zaman yaşımı28 miBende bize yaşlı deyince seni genç sanıyordum
Ruhum genç benim tatlimm şimdi git şeker ilacını iç geç kalma28 miBende bize yaşlı deyince seni genç sanıyordum
Geçmiş olsunŞeker ve hormon ve diğer testlerim 12 saatden fazla olması lazım açlığın akşam yemeğim 15.00 de bitti sabah olur mu acababacılarım o kadar marifetsiz değillerdir
İkinci çok sevdiğim il Hatay yemekleri amanın daha çok sevdim seni bacımÇocuklar evde koltukları kemiriyor doğrusun Hatayliyim yavrum.ben çok güzel. yemek.yaparım reklam yapmayı sevmiyorum sadece ve kendimi kimseyı rakip görmüyorum
İnanma miyavim @Nevreste alzhmeir var arada gidip geliyor kafasiŞeker ve hormon ve diğer testlerim 12 saatden fazla olması lazım açlığın akşam yemeğim 15.00 de bitti sabah olur mu acababacılarım o kadar marifetsiz değillerdir
bi dk bi saniye diye sanalıda daraltıyım
Yanlız şarhoş olsamda herşeyin farkındayımbakıyım sarhoşken kim beni sallıyo kim sallamıyo
1 tatlı kaşığı yeter canımNevoş araya giriyorum ama burada bulmuşken, sorayım dedim.Sabaha poğaça yoğuracağım.Simit poğaçanda karar kıldım ,şeker ölçüsü yazmamışsın,ne kadar şeker koyayım.
Sağol canım şu olaylar yüzünden çok sevdiğim mezeler yarışmasına katılamadım sağlık olsun çok istiyordum o tariflerde yarışmayıGeçmiş olsun
Gel bir sarılayım miyavimmmİkinci çok sevdiğim il Hatay yemekleri amanın daha çok sevdim seni bacım
Hayatta inanmamÇocuklar evde koltukları kemiriyor doğrusun Hatayliyim yavrum.ben çok güzel. yemek.yaparım reklam yapmayı sevmiyorum sadece ve kendimi kimseyı rakip görmüyorum
Benim ruhum senin yaşından gençRuhum genç benim tatlimm şimdi git şeker ilacını iç geç kalma
Bacım inanır mıyım sende şu planı iyi yapında ayağımız sağlam bassın kız yoksa mapus gözüküyor banaİnanma miyavim @Nevreste alzhmeir var arada gidip geliyor kafasi
Ben seni her halinle seviyorum çesimm bilmiyor musun
Sen sarhojj değilsinn.
Kaç yaşındasınAy ben hiç söylemeyeyim o zaman yaşımı