- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Of benimki Antep fıstıklı olsun yaHelvanız benden hemde bol cevizli,fıstıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of benimki Antep fıstıklı olsun yaHelvanız benden hemde bol cevizli,fıstıklı
Çok şanslısınGaziantep'te yaşıyorum sana özel yeni mahsülden helva yapacağımOf benimki Antep fıstıklı olsun ya
Deme onuda ben yemem karataycıyım ben yakışmaz banaTolin ve içli köfte pek bağdaştıramadımYanık kurabiye dersen tolin yapar
Sende çok şanslısın yemeklerini en çok sevdiğim ilÇok şanslısınGaziantep'te yaşıyorum sana özel yeni mahsülden helva yapacağım
O zaman dans!neden olmasın ki
Tanıyorum seni kadınBi dk bi sn nasıl anladın sen
Hahaha yakışır. Ben shot sen tirbuşon iyi bir ikili oluruz.Nickimini tribuşonum ve ben olarak değiştirmeyi planlıyorum tanırsını umarım
Biz sizin gidişinizi kutluyoruzYanlış anladimm dur çocuk agluyordu kutlarız miyav su tek temenim Nevreste yikmak
Emin misin bacım beni yakmayın bak Sezen Aksu şarkısı ile veda etmek istemem beni yak kendini yakYanlış anladimm dur çocuk agluyordu kutlarız miyav su tek temenim Nevreste yikmak
Evet yemekleri güzelAma dışarıda yemek yeme alışkanlığımız yokEv yemeklerini öğreniyorumSende çok şanslısın yemeklerini en çok sevdiğim il
tabı canımmmm hemde ben kendı ellerımle yapiiciiiimmm sanatolin içli köfte ile kutlarız değil mi
Korka miyav yaslandiklari için gençlere yer vermiyorlar inataşıyorlar bizimleİnanmıyorum bacım şu planı düzgün yapalım ya cımbızcı biraz korkuttu
He ya hemde bol fıstıklı helva ileBiz sizin gidişinizi kutluyoruz
tabı canımmmm hemde ben kendı ellerımle yapiiciiiimmm sana
O zaman dans!
Tanıyorum seni kadın
Hahaha yakışır. Ben shot sen tirbuşon iyi bir ikili oluruz.
Amanın yaşa bacım sevdim seni ölümüne kankayıztabı canımmmm hemde ben kendı ellerımle yapiiciiiimmm sana
Tamam tolin genç ama sana ne oluyor.30 yaşına gelmişsinKorka miyav yaslandiklari için gençlere yer vermiyorlar inataşıyorlar bizimle
Biz sizin gidişinizi kutluyoruz
Ana ben onu yanlış mı anladım kendi ellerimle yaparım derken of tahlil için erken yemek yiyince jeton düşmüyor
28 yaşındayım lütfen ne 30 u hem sen kendine bakmadan benim.yaşıma mi laf attın. .benim ruhum genç yavyumTamam tolin genç ama sana ne oluyor.30 yaşına gelmişsin