- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Yatarken üstünü açık bırakıyorHep rüya aleminde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatarken üstünü açık bırakıyorHep rüya aleminde
Mune'yi ve beni karşına alıyorsun yanitolin vaatleri çok canım kusura bakma çıkar meselesi
Torpil geçecek bana IMF olan borçlarımı silecek sonra yiyip yiyip kilo almayacağım bir ilaç üstünde çalışıyor
Arkanızdan su bile dökmeyeceğimBizde seni bize el sallarken unutmayacağız değil mi tolin bacım
Evet canım durum böyle varsa vaatlerin değerlendiririm aç gözlü oldumMune'yi ve beni karşına alıyorsun yani
Ana çok ayıp sana hiç yakıştıramadım bari helva yap yerde giderizArkanızdan su bile dökmeyeceğim
neden olmasın kiÇes yine mi kafan güzel
Benim bir vaaadim yokSeçim seninEvet canım durum böyle varsa vaatlerin değerlendiririm aç gözlü oldum
Helvanız benden hemde bol cevizli,fıstıklıAna çok ayıp sana hiç yakıştıramadım bari helva yap yerde gideriz
Çes yine mi kafan güzel
İnanmıyorum bacım şu planı düzgün yapalım ya cımbızcı biraz korkuttuMiyav_su inanma sunlara
Tolin ve içli köfte pek bağdaştıramadımYanık kurabiye dersen tolin yapartolin içli köfte ile kutlarız değil mi
İçli köfteye mi sttin miyavtolin içli köfte ile kutlarız değil mi