Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
En dedikodu cu gıybet cı kim olurdu acaba?Bosu bosuna ovunmuyoruz cok sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En dedikodu cu gıybet cı kim olurdu acaba?Bosu bosuna ovunmuyoruz cok sukur
Yanıt yazdım da sıkıcı bunlar bibi ya. Daha hareketli, daha renkli konular lazım.
Ben de yerdim kesin iki kere o nedenle yemişliğim var da tutamıyor inan kendini, geçmiş olsun
Ahh ahh pro olmuyorsun ki eski konuları rahat rahat çekiştirelim kimsecikler görmeden Ne zaman olucan yaaaaYanıt yazdım da sıkıcı bunlar bibi ya. Daha hareketli, daha renkli konular lazım.
Neydi o eski konular azizim...
Pro olmaya ne gerek var özelden konusunAhh ahh pro olmuyorsun ki eski konuları rahat rahat çekiştirelim kimsecikler görmeden Ne zaman olucan yaaaa
Lotodan para çıkarsa olurum, fakirim benAhh ahh pro olmuyorsun ki eski konuları rahat rahat çekiştirelim kimsecikler görmeden Ne zaman olucan yaaaa
Ahh ahh pro olmuyorsun ki eski konuları rahat rahat çekiştirelim kimsecikler görmeden Ne zaman olucan yaaaa
Afedersiniz ama siz kimsiniz?Evet biliyoruz eşsizsin Düz duvara eşsizsin
Parayı dövize yatırıcaktık çok yanlış yaptık çokLotodan para çıkarsa olurum, fakirim ben
Zaten tatil planlarımı yaparken döviz uçtu gitti dertliyim
Ahh ahh pro olmuyorsun ki eski konuları rahat rahat çekiştirelim kimsecikler görmeden Ne zaman olucan yaaaa
Ya işte parayla :) kendiside paraya kıyamiyorsa demekPro kolay olunuyor sanıyorum ben ,ne engel var ki?
Tabi ki özlüycezBak ya bu msjın bile ne kadar ciddi belki de ifade kullanmadığındandır
Ya banlanınca 1 hafta özlemiyecekmisiniz beni
Telefonunu açarsan kim olduğumu hatırlatırım bebişim.Afedersiniz ama siz kimsiniz?
Ne zengini ya ben niye bilmiyorumParayı dövize yatırıcaktık çok yanlış yaptık çok
sen de fakirsen biz ölelim lütfen zengin olduğunu sağır sultan bilem duydu kesin şimdi porşundan yazıyorsundur
En sivri dil falan beklerken cok duygulandim. tisikkirler sipirmen.
Kızın fofenki bibiye mal olduKemere kurban gitti zannimca
O cevabi haketmisti ama dogruya dogru simdi ben olsam tebrik edip editorluge yukseltirdimKızın fofenki bibiye mal oldu