- 13 Kasım 2016
- 7
- 32
- 29
Hosbulduk öncelikle iki tane minik bebeğimle pek vaktim olmuyo takip etmeye açıkçası inşallah seneye katılırım bende çocuklar da büyümüş olur size kolaylık lar o zaman :)Forumda en çok rastlaştığın veya yorumlarıyla dikkatini çeken üyeler yok mu?
Veya istersen bu sene senin için ısınma ve gözlem senesi olsun,seneye katıl ne dersin?Sana kalmış..
Hoşgeldin aramıza
neden?Beni şaşırtmadın seni en ciddi kk üyesi olarak seçtim
huzur evi arkadaşım ben yok muyum ?
bak çok iyi arkadaşlık ederim sıkılmayız oralarda vur patlasın çal oynasın
Tamam o zaman canım,Teşekkürler:)Hosbulduk öncelikle iki tane minik bebeğimle pek vaktim olmuyo takip etmeye açıkçası inşallah seneye katılırım bende çocuklar da büyümüş olur size kolaylık lar o zaman :)
Ahahaha terbiyesiz. Napayım abi sana kategori bulamadım.Denoşunki.
Bence Yılın En Sansasyonel Üyesi diye bir kategori lazım
mugehatun
Gecen yil mugeyle mesajlasirken bi ara 2 ay kadar kkya girmedim neler olmustu giriş, gelisme.. Simdide 1 aydir girmiyordum acayip bi sonuç olmus 200 sayfayi 2 saatte okudumcok da iyi olmus icin rahatladiysa madem mugecim :) zaman geçmiş diye yorum yapmadim artik. Ohh
Hatmece üyesi kendim diye demiyorum çok sempatikBen üye olalı iki gün oluyo kimseyi tanımıyorum ki üye onereyim nasıl olacak
neden?
sadece samimiyim
Ya banlanınca 1 hafta özlemiyecekmisiniz beniEn vazgeçilmez kk ablası @hunter7.en çokban yiyenler deBibibella favorimdin bugün bi ban bekliyordum senden
Eşsizim.Ahahaha terbiyesiz. Napayım abi sana kategori bulamadım.
Kategoriler dışı bir insansın.