Olsun senin canın sağolsun.Seni bir kategoriye seçtim mi bilmiyore
En sıkıcı bölüme cinsellik yazacağım ben Hem pro değilim oraya yazamıyorum, hem bende tık yok, bence gayet sıkıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun senin canın sağolsun.Seni bir kategoriye seçtim mi bilmiyore
Kedi uzanamadığı ciğeree... bence gayet heyecanlıOlsun senin canın sağolsun.
En sıkıcı bölüme cinsellik yazacağım ben Hem pro değilim oraya yazamıyorum, hem bende tık yok, bence gayet sıkıcı
Kedi uzanamadığı ciğeree... bence gayet heyecanlı
witch ben en övungeç üye ayseyi seçmiştim yanılmamışım gene açtığı konuya bakSende prosun demek
Gelde zenginlige ozenme yaw
Fakir fakir takiliyom burda
witch ben en övungeç üye ayseyi seçmiştim yanılmamışım gene açtığı konuya bak
Sana bamlanıcak konu buldum ne güzelCok itici Allah var
Sana bamlanıcak konu buldum ne güzel
Benim de hatta öyle yazı verdim bianda elim kaydıEn muhalefet üye kategorisini okuyunca canım birden pilav çekti, hayırdır inşallah
Ne tesadüf benim deEn muhalefet üye kategorisini okuyunca canım birden pilav çekti, hayırdır inşallah
En muhalefet üye kategorisini okuyunca canım birden pilav çekti, hayırdır inşallah
Benim de hatta öyle yazı verdim bianda elim kaydı
Ne tesadüf benim de
Ayşe'nin konusunda banlanırım diye düşünüyordum ama witch benden erken davrandı ne kız ya şu ayşeahaha chery le witch son ataklarını yapıyorlar bibi senden de bir aksiyon bekliyoruz
köprüden önce son çıkış
bibi tırstı bence, en çok banlanan üye kategorisinde adaylıktan çekildiğini, diğer adaylara başarılar dilediğini açıklayabilirahaha chery le witch son ataklarını yapıyorlar bibi senden de bir aksiyon bekliyoruz
köprüden önce son çıkış
Ben banlandıklarımla ilk 3 e girerim diye şeyettiydim müdürüm yoksa o konu tam benlikti önümüzdeki banlanmalara bakiciz bir de düşmanı banlar gibi banlamasan müdürüm bir hafta ne iyi olurbibi tırstı bence, en çok banlanan üye kategorisinde adaylıktan çekildiğini, diğer adaylara başarılar dilediğini açıklayabilir
Dünden beri 2 rakibi nakavt
Ben üye olalı iki gün oluyo kimseyi tanımıyorum ki üye onereyim nasıl olacak2016 EN'leri
Hayırlı olsun arkadaşlar..
Düşünelim,taşınalım,bizim için özel/önemli üyeleri belirleyelim..
Keyifli Paylaşımlar
Forumda en çok rastlaştığın veya yorumlarıyla dikkatini çeken üyeler yok mu?Ben üye olalı iki gün oluyo kimseyi tanımıyorum ki üye onereyim nasıl olacak