Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canımay hatmece benı cok etkiledin suan oyum senındır
Hatmeceye oy vermeyi kaçırdın bir oy pir oydur oy önemlidirIki gundur banliydim ne kacirdim?
Hatmece oy mu topluyorsunHatmeceye oy vermeyi kaçırdın bir oy pir oydur oy önemlidir
Seçim yasakları başlamadan oy istiyorum oy istemek her adayın hakkı değil midirHatmece oy mu topluyorsun
Oy istemek yasakBir daha olmasınSeçim yasakları başlamadan oy istiyorum oy istemek her adayın hakkı değil midir
Tamam neverestim bi daHa olmazda istemezsekte nasıl seçileceğiz yemek yarışması değilki şeklen seçilelim hani aday olan kendini nasıl duyuracak tanıyan var tanımayan varOy istemek yasakBir daha olmasın
Tanıyanların oy vermesi yeter1 Yıldır bizi yeterince tanıdılar..Ona göre oy verecekler..Tamam neverestim bi daHa olmazda istemezsekte nasıl seçileceğiz yemek yarışması değilki şeklen seçilelim hani aday olan kendini nasıl duyuracak tanıyan var tanımayan var
İyi de beni kimse tanımadı ki yada 0 sıfırdan başlayan adaya kendini ifade etme hakkı olmalı değil miTanıyanların oy vermesi yeter1 Yıldır bizi yeterince tanıdılar..Ona göre oy verecekler..
Paylaşımlarımızla ifade ediyoruz kendimizi zaten değil miİyi de beni kimse tanımadı ki yada 0 sıfırdan başlayan adaya kendini ifade etme hakkı olmalı değil mi
Oylamalar başladıIyi de oy kullanma gunu son gun 2 aralik diye biliorum ben.
2 Aralığa kadar en aday listeleri teslim ediliyor.Iyi de oy kullanma gunu son gun 2 aralik diye biliorum ben.
Simdi sira asil bizde mi secilen adaylardan mi seccez?2 Aralığa kadar en aday listeleri teslim ediliyor.
29 Aralıkta ise geleneksel en yarışması oylaması bitiyor.
Evet,adaylarınızı oyluyorsunuz..Simdi sira asil bizde mi secilen adaylardan mi seccez?
Rica ederim:)Tesekkurler.
Ediyoruz ama ben fazlaPaylaşımlarımızla ifade ediyoruz kendimizi zaten değil mi
Yok arkaDaş beni enlemede oya yazmamışsınız ki boşuna çaba yapmışım burada az paylaşım yaptım ama halbuki her konuda Doğum çocuk tv yorum yapıyorum benim kadar Çalışkan'ı yok ama oylamadada yokum bari yazaydınız hiç bi kataGoride aday etmedik diyeEdiyoruz ama ben fazla
Paylaşım etmiyorum ki o zaman paylaşım zamanı heyttt çekilin hatmece geliyor